PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız: S: yinelenen içerik kaçınmak

Juice
30-06-11, 13:11
Merhaba tüm,

BB ile aşağıdaki yapmak mümkün hava bilmek istiyorum.
Diyelim danimarka dilinde bir forum var varsayalım. Danish kullanıcılar için öncelikle hedef ve ben bu şekilde tutmak istediğiniz forumu karıştırmak istemiyorum, çünkü ben bu orijinal danish forum BB yüklemek istemiyorum. Dahası, yine de, çünkü belirsiz hava arama motorları, otomatik tercüme sayfalar belirleyecektir bile bir web sunucusu üzerinde yerel veritabanı çekti ve bu sitelerin arama motorları tarafından cezalandırılır nasıl olacak beklenmedik bir şey.

Özgün etki anlamaya çalıştım toplam cezalandırılır olur Bunu önlemek için, hava BB domain.com / URL'leri yeniden yazma desteği [languageCode] [languageCode] gibi bir alt etki alanı biçimlendirmek için. Domain.com. BB, BB ile yapılması mümkün olmayan ve bu yüzden tam olarak desteklenmiyor.

Forumları içerik hatta uluslararası ziyaretçiler için ilgi çekici ve bu yüzden tamamen özgün bir ayrılmış başka bir etki alanı için tüm forumları ve veritabanı yüklemek ve orada BB yüklemek istedim. Şimdiye kadar teknik tarafta hiç sorun değil. Ancak: Bunu yaparken arama motorları entirly yinelenen içerik olarak "yeni" bir forum belirlemenize izin verir.

Şimdi soru: yapılabilir, bu BB sadece tercüme içerik ve orijinal (danish) içerik gösterir? Yani SE yalnızca benzersiz sitelerine bakın ve onları, yinelenen içerik oranı yok.

Saygılarımızla,
Meyve Suyu.

vBET
30-06-11, 14:33
BB, URL / gibi / pl dahil sadece dil kodu dili sub-domain desteği yok

Biz BB orijinal dili testi yaptım ama htaccess tarafından yapılabilir düşünüyorum. Birisi bazı dil onu yönlendirmek sonra dil kodu olmadan sayfasına gitmek durumunda. Bu şekilde değil o zaman hala bir kanca (init_startup bunun için iyi olmalı) yapılabilir, sadece bir ek koşul ve içinde yönlendirme.

Peki ne yapmak istediğiniz mümkün olmalıdır. Bir diğer husus - kopyanızı forum gerçek bir senkronize nasıl devam edecektir. Periyodik bazı veritabanı tabloları kopyalamak için olacaktır. BB özgün bir değil ise sizin BB yapılandırma gevşek çünkü, bütün kopyası değildir. VBulletin veritabanı mods yapılandırmaları tuttuğunu unutmayın.

PS.
Konu zaten 2 lisanslar çünkü, satış öncesi sorular taşındı, bu yüzden satış öncesi soru değil;)

Automatic Translations (Powered by Google, Microsoft®, Yandex, SDL Language Cloud, IBM Watson and Apertium):
AfrikaansAlbanianArabicBelarusianBulgarianCatalanChineseCroatianCzechDanishDutchEnglishEstonianFilipinoFinnishFrenchGalicianGermanGreekHaitian CreoleHebrewHindiHungarianIcelandicIndonesianIrishItalianJapaneseKoreanLatvianLithuanianMacedonianMalayMalteseNorwegianPersianPolishPortugueseRomanianRussianSerbianSlovakSlovenianSpanishSwahiliSwedishTaiwaneseThaiTurkishUkrainianVietnameseWelshYiddish
Translations supported by vBET 4.10.1