PDA

Επιστροφή στο Forum: Ε: Αποφυγή διπλό περιεχόμενο

Juice
30-06-11, 13:11
Hi all,

Θα ήθελα να ξέρω τον καιρό είναι δυνατό να κάνετε τα εξής με vBET.
Ας υποθέσουμε, έχω ένα φόρουμ στη δανική γλώσσα. Δεν θέλω να εγκαταστήσετε vBET σε αυτό το αρχικό δανική φόρουμ γιατί δεν θέλω να αναμειχθεί το φόρουμ - είναι στοχευμένες κατά κύριο λόγο για τους Δανούς χρήστες και θέλω να διατηρηθεί αυτή η κατάσταση. Ακόμη περισσότερο, γιατί είναι ακόμα ασαφές μηχανές αναζήτησης καιρός θα εντοπίσει αυτόματα μεταφρασμένες σελίδες - ακόμη και τράβηξε από μια τοπική βάση δεδομένων σε έναν διακομιστή - και είναι απρόβλεπτο το πώς αυτές τις τοποθεσίες θα τιμωρηθεί από τις μηχανές αναζήτησης.

Για να αποφευχθεί ότι το αρχικό πεδίο γίνεται τιμωρηθεί συνολικά Εγώ προσπάθησα να καταλάβω, vBET καιρικές συνθήκες θα μπορούσε να υποστηρίξει αντιγράφουν τις διευθύνσεις URL από το domain.com / [languagecode] σε ένα subdomain μορφή σαν [languagecode]. Domain.com. vBET απάντησε αυτό δεν μπορεί να γίνει με vBET και γι 'αυτό είναι απολύτως αστήρικτη.

Το περιεχόμενο του φόρουμ μας είναι ενδιαφέρουσα ακόμη και για τους διεθνείς επισκέπτες και έτσι θέλησα να εγκαταστήσετε όλο το φόρουμ και βάσης δεδομένων σε άλλο τομέα, απολύτως διαχωρισμένο από το αρχικό, και να εγκαταστήσετε vBET εκεί. Μέχρι στιγμής κανένα πρόβλημα σχετικά με την τεχνική πλευρά. Αλλά: Σε αυτό θα αφήσει τις μηχανές αναζήτησης προσδιορίσει το "νέο" forum entirly ως διπλό περιεχόμενο.

Το ερώτημα τώρα είναι: μπορεί να γίνει αυτό, ότι vBET δείχνει μόνο μεταφραστεί περιεχόμενο και όχι το πρωτότυπο (Δανίας) περιεχόμενο; Έτσι SE βλέπετε μόνο μοναδικές τοποθεσίες και δεν τις αξιολογούν ως διπλό περιεχόμενο.

Regards,
Juice.

vBET
30-06-11, 14:33
vBET δεν υποστηρίζουν τη γλώσσα υπο-τομείς, όπως ακριβώς γλώσσα κώδικα που περιλαμβάνονται στο URL όπως το / PL /

Δεν δοκιμή vBET να μην δείχνουν πρωτότυπη γλώσσα, αλλά νομίζω ότι μπορεί να γίνει με htaccess. - Αν κάποιος θα πάει στη σελίδα χωρίς κωδικό γλώσσας στη συνέχεια ανακατευθύνετε τον σε κάποια γλώσσα. Αν όχι με αυτόν τον τρόπο, τότε μπορεί να γίνει ακόμα σε ένα άγκιστρα (init_startup πρέπει να είναι καλό για αυτό) - μόνο μία πρόσθετη προϋπόθεση και τον αναπροσανατολισμό μέσα.

Λοιπόν, τι θέλετε να κάνετε πρέπει να είναι δυνατή. Άλλο ζήτημα είναι - πώς θα διατηρήσετε το φόρουμ το δικό σας αντίγραφο συγχρονίζεται με πραγματικό. Θα πρέπει να αντιγράψετε περιοδικά μερικά από πίνακες της βάσης δεδομένων σας. Δεν μπορείτε απλά να αντιγράψετε ολόκληρο, γιατί τότε θα χάσετε vBET τις ρυθμίσεις σας εάν vBET δεν είναι σε αρχικό. Λάβετε υπόψη σας ότι vBulletin κρατά mods διαμορφώσεις στη βάση δεδομένων.

PS.
Θέμα μετακινήθηκε από ερωτήσεις πριν την αγορά, επειδή έχετε ήδη 2 άδειες, έτσι δεν είναι προ-πώληση ερώτηση?)

Automatic Translations (Powered by Google, Microsoft®, Yandex, SDL Language Cloud, IBM Watson and Apertium):
AfrikaansAlbanianArabicBelarusianBulgarianCatalanChineseCroatianCzechDanishDutchEnglishEstonianFilipinoFinnishFrenchGalicianGermanGreekHaitian CreoleHebrewHindiHungarianIcelandicIndonesianIrishItalianJapaneseKoreanLatvianLithuanianMacedonianMalayMalteseNorwegianPersianPolishPortugueseRomanianRussianSerbianSlovakSlovenianSpanishSwahiliSwedishTaiwaneseThaiTurkishUkrainianVietnameseWelshYiddish
Languages translations supported by vBET 4.10.1