PDA

Žiūrėti pilną versiją: Klausimas: Vengti išrašus

Juice
30-06-11, 13:11
Sveiki visi,

Norėčiau žinoti, orų, tai galima padaryti taip vBET.
Tarkime, aš forumas Danų kalba. Aš nenoriu įdiegti vBET šio originalaus danų forume, nes aš nenoriu maišyti forumą - pirmiausia Danijos vartotojų ir aš noriu, kad taip. Dar daugiau, nes ji vis dar neaišku, orų paieškos bus nustatyti automatiškai išverstų puslapių - net ištrauktas iš vietos duomenų bazėje webserverį - ir nenuspėjama, kaip šių svetainių bus nubaustas paieškos.

Siekiant išvengti, kad pradiniame domeno tampa baudžiami iš viso, aš bandė išsiaiškinti, orai vBET galėtų paremti perrašyti URL domain.com / [languagecode] subdomenas formato kaip ir [languagecode]. Domain.com. vBET atsakė, kad tai negali būti padaryta su vBET ir todėl yra visiškai nepalaikomas.

Mūsų forumuose turinys yra įdomus net tarptautinius lankytojus, ir todėl aš norėjau įdiegti visą forumuose ir duomenų bazės į kitą domeną, visiškai atskirti nuo originalo, ir įdiegti vBET ten. Kol kas jokių problemų dėl techninės pusės. Bet: tai tegul paieškos nustatyti "naują" forumas entirly kaip išrašus.

Dabar iškyla klausimas: tai gali būti padaryta, kad vBET rodo tik išversti turinį ir ne originalo (danų) turinys? Taigi VĮ matyti tik unikalius tinklalapius, ir tai ne norma kaip dublikatas turinį.

Linkėjimai,
Sultys.

vBET
30-06-11, 14:33
vBET nepalaiko kalbos, tik kalbos kodą įtraukti į URL kaip / lt / posritis

Mes ne išbandyti vBET ne rodyti originalo kalba, bet aš manau, kad tai gali būti padaryta Htaccess - jei kas nors eiti į puslapį be kalbos kodą, tada nukreipti jį į kai kurių kalbų. Jei šis būdas tada jis gali būti dar vienas kabliai (init_startup turėtų būti geras) - tik viena papildoma sąlyga ir nukreipti į vidų.

Taigi, ką norite padaryti, turėtų būti įmanoma. Kitas klausimas - kaip jums išsaugoti savo kopiją forume sinchronizuoti su realiu vienas. Jums teks periodiškai kopijuoti kai jūsų duomenų bazės lenteles. Jūs negalite tiesiog nukopijuokite sveiki, nes tada jums bus prarasti savo vBET konfigūraciją, jei vBET nėra originali. Prašome turėti omenyje, kad diskusijos išlaiko mados konfigūracijų duomenų bazėje.

PS.
Thread persikėlė iš anksto pardavimo klausimus, nes tu jau turi 2 licencijos, todėl ji nėra iki pardavimo klausimą;)

Automatic Translations (Powered by Google, Microsoft®, Yandex, SDL Language Cloud, IBM Watson and Apertium):
AfrikaansAlbanianArabicBelarusianBulgarianCatalanChineseCroatianCzechDanishDutchEnglishEstonianFilipinoFinnishFrenchGalicianGermanGreekHaitian CreoleHebrewHindiHungarianIcelandicIndonesianIrishItalianJapaneseKoreanLatvianLithuanianMacedonianMalayMalteseNorwegianPersianPolishPortugueseRomanianRussianSerbianSlovakSlovenianSpanishSwahiliSwedishTaiwaneseThaiTurkishUkrainianVietnameseWelshYiddish
Translations supported by vBET Translator 4.10.1