Orijinalini görmek için tıklayınız: Açıklamak Kaldırma.
Lütfen bana adım kaldırma talimatları adım atmak. Ayrıca, kaldırma işleminden sonra Mesajları kalacak dil kodları kurtulmak için bir yol var mı?
Teşekkür ederim.
kamilkurczak
29-10-10, 10:00
BB kaldırmak için:
1. Orijinal sürümüne vbseo dosyalarını düzenlemeniz gerekir
vBSEO paketi iki dosya yükleyin
forum / vbseo / / functions_vbseo_createurl.php ve
forum / vbseo / / functions_vbseo_url.php
2. düzenlemek. htaccess dosyası. tüm BB kuralları silmek
3. Plugin & Ürünler Sistemi BB devre dışı bırakmak
elle eklendi [lang] etiketleri silmek için elle silmek veya ...
[lang] içinde bu metinleri düzenlemek için phpmyadmin bazı MySql sorgusu kullanmayı deneyebilirsiniz.
Teşekkür ederim. Söz konusu elle yapıyor, dil etiketleri ile binlerce mesaj var. MySQL sorgusu çalıştırmak için gereken veriniz miyim?
kamilkurczak
29-10-10, 12:17
hmm ben bunu yapmadım.
burada [lang =] etiketi ile bütün Mesajları "almak" bir mysql sorgu var:
- `Mesaj` WHERE pagetext LIKE '% [lang =%' DAN pagetext SEÇ
Bu dil nasıl silinir? Mesajınızı zarar istemiyorum
kamilkurczak
29-10-10, 12:46
elle düzenleyebilirsiniz - böylece, içinde lang tüm mesajlarını almak istiyorsanız bir sorgu var.
elle düzenleyebilirsiniz eğer hala İngilizce dışında bir dilde üyeye sahip olacak.
(Dili hakkında bilgi olmadan)
Google çok uzun süre çeviri sonuçlarını önbelleğe kabul etmiyorum, çünkü biz sizin için otomatik olarak bunu yapmak değil. daha uzun süre 15 gün veritabanında çeviriler tutmak yasaktır.
Yani ingilizce bir ileti istiyorsanız - "el ile" translate
Teşekkürler
Ben bunu anlıyorum. Tüm istiyorum lang etiketleri kurtulmak için. Dillerde gönderilen orijinal dili Tamam.
kamilkurczak
29-10-10, 13:03
I dont elle yapmalıyım bu etiketleri silmek için sunucu üzerinde herhangi bir php script var. üzgünüm
Kamil, nasıl yandan adam tarafından yapabilirim? Binlerce mesaj!! Lütfen bunu bulmak mümkün mü?
Eğer gerçekten farklı dillerde yazılmış binlerce mesaj varsa, o zaman ben en azından birkaç gün bekleyin ve şimdi onlar tek bir dilde yazmak gerektiğini aslında kullanıcıların reaksiyon için beklemek tavsiye ederiz.
Neyse - BB BBCode'lar kaldırarak php script gerekecektir. Biz böyle hazırlayacaktır. Bunun için birkaç gün (şimdi tatil, hafta sonu ve) Lütfen bekleyin. Biraz gecikme sizin için burada kabul edilebilir olduğunu acil umut bir şey değil gibi:)
Kamil - Toros php script ve PM hazırlamak lütfen. Ayrıca araçları dizine BB paketi içine ekleyin.
Boğa - script kullanmadan önce güvenliği için lütfen:
1. forum yakın
2. Tam DB yedeğini
: Kullanarak sonra
1. BB BBCode'lar olduğunu biliyorum bazı konu onay
2. her şeyi wen iyi veya yedekten DB geri yükleme ve bize değilse de temas halinde tekrar forum açmak.
Kamil - lütfen yorum olarak script eğitim kullanımını içerir.
Bu komut dosyası için hala bekliyorum. Lütfen herhangi bir güncelleme!
kamilkurczak
08-11-10, 10:13
Merhaba Toros
Sen hala BB olacağını PM son hafta önce bana bir mektup yazdı, bu yüzden
Daha sonra görev taşındı. Yine de ihtiyacım var mı?
Ne yazık ki ben Kamil. Ben sadece bu konuda pek çok sorun yaşıyorum. Bunu yapmak için ne zaman mümkün olacak bana bildirin. Thank you very much!
kamilkurczak
08-11-10, 13:30
tamam, ben yine "açıklamak" bu konu
Automatic Translations (Powered by Google, Microsoft®,
Yandex, SDL Language Cloud, IBM Watson and Apertium):