PDA

Zobrazit plnou verzi: Vysvětlit Odinstalace.

Taurus
28-10-10, 20:42
Můžete mi, prosím dejte mi krok za krokem návod na odinstalování. A také, existuje způsob, jak se zbavit jazykové kódy, které budou ponechány v tato místa po odinstalování?

Děkuju.

kamilkurczak
29-10-10, 10:00
Chcete-li odinstalovat vBET:
1. Musíte upravit svůj vbseo soubory na původní verzi
Stačí nahrát dva soubory z balíčku vBSEO
forum / vbseo / includes / functions_vbseo_createurl.php a
forum / vbseo / includes / functions_vbseo_url.php

2. Edit. htaccess souborů. jen odstranit všechny vBET pravidla
3. zakázat vBET v pluginu a produkty System

Chcete-li odstranit [lang] Tagy přidal ručně - měli byste jej odstranit ručně nebo ..
Můžete zkusit použít nějaký dotaz MySQL phpMyAdmin si upravit tuto texty [lang] uvnitř.

Taurus
29-10-10, 11:42
Děkuju. Mám tisíce míst s jazykem značky, tak dělat to ručně, je vyloučeno. Můžete mi prosím dej mi dotaz MySQL musím běžet?

kamilkurczak
29-10-10, 12:17
hmm jsem to nikdy nedělal.
Zde máte dotaz mysql, aby "přijmout" všechna místa s [lang =] tag:
- SELECT pagetext z `post KDE pagetext LIKE '% [lang =%'
Jak odstranit tento jazyk? Nechci poškodit vaše příspěvky,

kamilkurczak
29-10-10, 12:46
ano, máte dotaz, aby se všechny příspěvky lang uvnitř, a pokud chcete - můžete upravovat ručně.
Máte-li ji upravit ručně stále budou mít příspěvky v jiném jazyce než je angličtina.
(Bez informace o jazykových)

můžeme to udělat za vás automaticky, protože Google nesouhlasíte, vyrovnávací překladu výsledky příliš dlouho. Je zakázáno držet jejich překlady v databázi déle než 15 dnů.
Takže pokud chcete mít příspěvky v anglicky - měli byste přeložit "do ruky"
Díky

Taurus
29-10-10, 13:00
Já tomu rozumím. Všechno, co chci, je zbavit značky lang. To je v pořádku, pokud jazyky jsou původní Napsal jazyka.

kamilkurczak
29-10-10, 13:03
Nemám žádný PHP skript, který můžete použít na vašem serveru smazat tento značek, takže byste měli udělat ručně. Omlouváme

Taurus
29-10-10, 13:12
Kamil, jak bych to udělat ruka? Je to tisíce pracovních míst! Je možné zjistit, prosím?

vBET
29-10-10, 19:28
Pokud jste opravdu tisíce příspěvky napsané v různých jazycích, pak doporučuji počkat alespoň několik dní a čekat na reakci uživatele na skutečnost, že teď se musí psát v jednom jazyce.

Mimochodem - odstranění vBET BBCode bude vyžadovat PHP skriptu. Připravíme pro vás takový. Prosím, vyčkejte několik dnů na to (teď je víkend a dovolenou). Protože není něco naléhavého naději, že malým zpožděním je tu pro Vás přijatelná:)

Kamil - prosím připravte jako PHP skript a premiér Taurus. Také přidat do vBET balíček do adresáře nástroje.

Taurus - z hlediska bezpečnosti před použitím skriptu, prosím:
1. Zavřete forum
2. plně zálohu DB

Po jeho použití:
1. zda některé téma, které vím, je s BBCode vBET
2. Otevřete si forum, bude-li vše dobře wen nebo obnovit DB ze zálohy a kontaktujte nás, ne-li.

Kamil - prosím uveďte návod na použití ve skriptu jako komentář.

Taurus
07-11-10, 16:38
Stále čekám na tento skript. Jakákoli aktualizace, prosím!?

kamilkurczak
08-11-10, 10:13
Dobrý den, Taurus
Můžete mi napsal PM Poslední týden, že budete nadále používat, tak jsem vBET
Přestěhovala jsem se úkolu na pozdější dobu. Potřebujete ho ještě?

Taurus
08-11-10, 10:15
Bohužel jsem si Kamil. Já jsem jen musel mnoho problémů s tímto. Prosím, dejte mi vědět, až budete mít možnost to udělat. Děkuji moc!

kamilkurczak
08-11-10, 13:30
OK, tak jsem to vlákno "vysvětlit", opět

Automatic Translations (Powered by Google, Microsoft®, Yandex, SDL Language Cloud, IBM Watson and Apertium):
AfrikaansAlbanianArabicBelarusianBulgarianCatalanChineseCroatianCzechDanishDutchEnglishEstonianFilipinoFinnishFrenchGalicianGermanGreekHaitian CreoleHebrewHindiHungarianIcelandicIndonesianIrishItalianJapaneseKoreanLatvianLithuanianMacedonianMalayMalteseNorwegianPersianPolishPortugueseRomanianRussianSerbianSlovakSlovenianSpanishSwahiliSwedishTaiwaneseThaiTurkishUkrainianVietnameseWelshYiddish
Translations by vB Enterprise Translator 4.10.1