Zobrazit plnou verzi: Vysvětlit Odinstalace.
Můžete mi, prosím dejte mi krok za krokem návod na odinstalování. A také, existuje způsob, jak se zbavit jazykové kódy, které budou ponechány v tato místa po odinstalování?
Děkuju.
kamilkurczak
29-10-10, 10:00
Chcete-li odinstalovat vBET:
1. Musíte upravit svůj vbseo soubory na původní verzi
Stačí nahrát dva soubory z balíčku vBSEO
forum / vbseo / includes / functions_vbseo_createurl.php a
forum / vbseo / includes / functions_vbseo_url.php
2. Edit. htaccess souborů. jen odstranit všechny vBET pravidla
3. zakázat vBET v pluginu a produkty System
Chcete-li odstranit [lang] Tagy přidal ručně - měli byste jej odstranit ručně nebo ..
Můžete zkusit použít nějaký dotaz MySQL phpMyAdmin si upravit tuto texty [lang] uvnitř.
Děkuju. Mám tisíce míst s jazykem značky, tak dělat to ručně, je vyloučeno. Můžete mi prosím dej mi dotaz MySQL musím běžet?
kamilkurczak
29-10-10, 12:17
hmm jsem to nikdy nedělal.
Zde máte dotaz mysql, aby "přijmout" všechna místa s [lang =] tag:
- SELECT pagetext z `post KDE pagetext LIKE '% [lang =%'
Jak odstranit tento jazyk? Nechci poškodit vaše příspěvky,
kamilkurczak
29-10-10, 12:46
ano, máte dotaz, aby se všechny příspěvky lang uvnitř, a pokud chcete - můžete upravovat ručně.
Máte-li ji upravit ručně stále budou mít příspěvky v jiném jazyce než je angličtina.
(Bez informace o jazykových)
můžeme to udělat za vás automaticky, protože Google nesouhlasíte, vyrovnávací překladu výsledky příliš dlouho. Je zakázáno držet jejich překlady v databázi déle než 15 dnů.
Takže pokud chcete mít příspěvky v anglicky - měli byste přeložit "do ruky"
Díky
Já tomu rozumím. Všechno, co chci, je zbavit značky lang. To je v pořádku, pokud jazyky jsou původní Napsal jazyka.
kamilkurczak
29-10-10, 13:03
Nemám žádný PHP skript, který můžete použít na vašem serveru smazat tento značek, takže byste měli udělat ručně. Omlouváme
Kamil, jak bych to udělat ruka? Je to tisíce pracovních míst! Je možné zjistit, prosím?
Pokud jste opravdu tisíce příspěvky napsané v různých jazycích, pak doporučuji počkat alespoň několik dní a čekat na reakci uživatele na skutečnost, že teď se musí psát v jednom jazyce.
Mimochodem - odstranění vBET BBCode bude vyžadovat PHP skriptu. Připravíme pro vás takový. Prosím, vyčkejte několik dnů na to (teď je víkend a dovolenou). Protože není něco naléhavého naději, že malým zpožděním je tu pro Vás přijatelná:)
Kamil - prosím připravte jako PHP skript a premiér Taurus. Také přidat do vBET balíček do adresáře nástroje.
Taurus - z hlediska bezpečnosti před použitím skriptu, prosím:
1. Zavřete forum
2. plně zálohu DB
Po jeho použití:
1. zda některé téma, které vím, je s BBCode vBET
2. Otevřete si forum, bude-li vše dobře wen nebo obnovit DB ze zálohy a kontaktujte nás, ne-li.
Kamil - prosím uveďte návod na použití ve skriptu jako komentář.
Stále čekám na tento skript. Jakákoli aktualizace, prosím!?
kamilkurczak
08-11-10, 10:13
Dobrý den, Taurus
Můžete mi napsal PM Poslední týden, že budete nadále používat, tak jsem vBET
Přestěhovala jsem se úkolu na pozdější dobu. Potřebujete ho ještě?
Bohužel jsem si Kamil. Já jsem jen musel mnoho problémů s tímto. Prosím, dejte mi vědět, až budete mít možnost to udělat. Děkuji moc!
kamilkurczak
08-11-10, 13:30
OK, tak jsem to vlákno "vysvětlit", opět
Automatic Translations (Powered by Google, Microsoft®,
Yandex, SDL Language Cloud, IBM Watson and Apertium):