مشاهده نسخه کامل : توضيح حذف.
آیا می توانید لطفا به من با دستورالعمل گام به هنگام uninstall گام. همچنین ، یک راه برای خلاص شدن از کدهای زبان خواهد شد که در پست بعد از حذف سمت چپ وجود دارد؟
متشکرم.
kamilkurczak
29-10-10, 10:00
جهت حذف فعال تصدی :
1. شما باید فایل های بایگانی شما نسخه اصلی را ویرایش کنید
فقط دو فایل را از بسته خود را بایگانی آپلود
/ بایگانی / شامل / functions_vbseo_createurl.php و
/ بایگانی / شامل / functions_vbseo_url.php
2. ویرایش کنید شما فایل htaccess تغییر نام دهید. فقط تمام قوانین فعال تصدی حذف
3. غیر فعال کردن فعال تصدی در پلاگین و محصولات سیستم
[زبان] برچسب ها ارسال شده توسط دست را حذف کنید -- شما باید آن را با دست حذف و یا..
شما می توانید سعی کنید برخی از پرس و جو خروجی زیر را به phpMyAdmin به شما استفاده از ویرایش این متن با [زبان] در داخل.
متشکرم. من هزاران نفر از پست ها با برچسب زبان ، پس از آن با دست انجام است از سوال است. آیا می توانید لطفا به من پرس و جو خروجی زیر نیاز به اجرای به من بدهید؟
kamilkurczak
29-10-10, 12:17
HMM من هرگز این کار را کرد.
در اینجا شما باید پرس و جو خروجی زیر را به "را" همه پست با [زبان =] برچسب :
-- انتخاب pagetext FROM `ارسال` مکانی که در آن '٪ [٪ لنگ =' pagetext LIKE
چگونه این زبان را حذف کنید؟ من نمی خواهم به وارد کردن خسارت به پست های خود را ،
kamilkurczak
29-10-10, 12:46
بنابراین ، شما پرس و جو را همه پست با لنگ به داخل و اگر شما می خواهید -- شما می توانید آن را با دست را ویرایش کنید.
اگر شما آن را ویرایش توسط دست شما هنوز هم خواهد بود که پست ها در زبانی غیر از انگلیسی.
(بدون اطلاعات درباره زبان)
ما می توانیم آن را برای شما انجام دهد به طور خودکار به دلیل گوگل را قبول ندارند به کش نتایج برای ترجمه بیش از حد طولانی و ترجمه خود را در پایگاه داده برای نگهداری طولانی تر از 15 روز ممنوع است.
بنابراین اگر شما می خواهید برای یک پست به زبان انگلیسی -- شما باید آن را ترجمه "با دست"
من درک می کنم. همه من می خواهم این است که برای خلاص شدن از شر برچسب ها لنگ است. خوب است در صورتی که زبان به زبان اصلی نوشته شده است.
kamilkurczak
29-10-10, 13:03
هر گونه اسکریپت پی اچ پی که شما می توانید بر روی سرور خود استفاده کنید برای حذف این تگ های آن ، بنابراین شما باید آن را با دست انجام است. متاسفم
کمیل ، چگونه می توانید آن را انجام دهم توسط انسان دست؟ هزاران نفر از پست ها است! آیا ممکن است برای پیدا کردن لطفا؟
اگر شما واقعا هزاران نفر از پست های نوشته شده به زبان های مختلف ، پس من توصیه برای حداقل چند روز صبر کنید و منتظر واکنش از کاربران خود را در واقعیت که در حال حاضر آنها باید در یک زبان به زبان نوشتن.
به هر حال -- از بین بردن bbcodes فعال تصدی اسکریپت پی اچ پی نیاز دارد. ما آماده خواهد شد چنین است. لطفا صبر کنید چند روز برای آن (در حال حاضر از آن است که تعطیلات آخر هفته و پس از آن تعطیلات است). همانطور که امید چیزی ضروری است که تاخیر کمی از آن قابل قبول است در اینجا برای شما نمی باشد. :)
کمیل -- لطفا آماده اسکریپت از جمله پی اچ پی و PM به برج ثور است. همچنین آن را به بسته های فعال تصدی به پوشه ابزار اضافه کنید.
برج ثور -- لطفا برای ایمنی قبل از استفاده از اسکریپت :
1. بستن فروم شما
2. ایجاد نسخه پشتیبان تهیه DB کامل
پس از استفاده از آن :
1. بررسی برخی از موضوع که می شناسید با bbcodes فعال تصدی
2. تالار باز خود را دوباره اگر همه چیز دمل و یا بازگرداندن DB از نسخه پشتیبان تهیه و با ما تماس بگیرید اگر نه.
کمیل -- لطفا عبارتند از : استفاده از دستور العمل را در اسکریپت به عنوان نظر.
من هنوز هم در انتظار برای این اسکریپت است. هر بروز رسانی لطفا!
kamilkurczak
08-11-10, 10:13
میهمان گرامی برج ثور
شما به من نوشت : عصر آخرین هفته پیش ، که شما هنوز هم استفاده می شود فعال تصدی بنابراین من
من کار را برای بعد از نقل مکان کرد. آیا شما به آن نیاز دارید هنوز؟
متاسفانه من کمیل. من فقط به بسیاری از مشکلات با این داشتن. لطفا اجازه دهید من می دانم زمانی که شما قادر به انجام آن خواهد شد. از شما بسیار متشکرم!
kamilkurczak
08-11-10, 13:30
خوب ، پس این موضوع را "برای توضیح" دوباره
Automatic Translations (Powered by Google, Microsoft®,
Yandex, SDL Language Cloud, IBM Watson and Apertium):