PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız: PhotoPost yanlısı soru

El Caballo
22-09-10, 15:22
Hi, when you replace the words 'additional directory' in the rewrite file. Is it the whole directory? Or just the-->> / Galeri /? Benim PhotoPost yanlısı sayfasını ziyaret etmek için çalışırken, dahili sunucu hatası almaya devam ediyorum.

, Harika ürün teşekkür ederiz:)

BB>> ana>> dizininde tutmak>>> / Galeri /, düzenlenecek

Galeri kelimeleri 'ek bir dizin' değişti benim ana. Htaccess kural eklendi

Vbenterprisetranslator_front_controller.php değişim benim Galeri klasörüne SET_HERE_FULL_FORUM_DIRECTORY_PATH 'koydu. Benim yolu bulmak için gerçek bir dizin aracını kullanarak yolu değiştirildi. Bu yeniden yazma kuralları eklendi. Hehehehe ve hala iç sunucu hatası sayfa elde. Kafam karıştı.

vBET
22-09-10, 16:09
Evet - PhotoPost entegrasyonu bir ağrı olabilir. Bunu biliyoruz, ama biz daha kolay yapamaz. PhotoPost sayfaları nesil normal vBulletin yolu (kanca global_complete desteklenmez) desteği yok çünkü.

Bize ana dizin ve photpost dizinden. Htaccess dosyaları tam içeriği veriniz. Biz bunu kontrol edecektir.

Automatic Translations (Powered by Google, Microsoft®, Yandex, SDL Language Cloud, IBM Watson and Apertium):
AfrikaansAlbanianArabicBelarusianBulgarianCatalanChineseCroatianCzechDanishDutchEnglishEstonianFilipinoFinnishFrenchGalicianGermanGreekHaitian CreoleHebrewHindiHungarianIcelandicIndonesianIrishItalianJapaneseKoreanLatvianLithuanianMacedonianMalayMalteseNorwegianPersianPolishPortugueseRomanianRussianSerbianSlovakSlovenianSpanishSwahiliSwedishTaiwaneseThaiTurkishUkrainianVietnameseWelshYiddish
Translations supported by vB Enterprise Translator 4.10.1