PDA

Žiūrėti pilną versiją: photopost Pro klausimas

El Caballo
22-09-10, 15:22
Hi, when you replace the words 'additional directory' in the rewrite file. Is it the whole directory? Or just the-->> / Galerija /? Aš gaunu vidaus serverio klaidos, kai bandote apsilankyti mano photopost Pro puslapis.

Ačiū, nuostabus produktas!)

Redagavau, vBET>> Titulinis>> laikyti katalogas>>> / Galerija /

Mano pagrindinis. Htaccess pridėta taisyklė, jei aš pakeitė žodžiai "papildomų kataloge" Galerija

Aš įdėti vbenterprisetranslator_front_controller.php kaitą "SET_HERE_FULL_FORUM_DIRECTORY_PATH" Mano galerija aplanką. Pasikeitė kelią naudojant faktinį kataloge įrankis rasti savo kelią. įtraukė tuos perrašyti taisykles. Hehehehe ir dar gauti vidinė serverio klaida puslapis. Aš supainioti.

vBET
22-09-10, 16:09
Taip - photopost integracija gali būti skausmas. Mes žinome, kad, tačiau mes negalime lengviau. Jis yra, nes photopost nepalaiko normalus vBulletin puslapių generavimo būdą (kablys global_complete nepalaiko).

Prašome suteikti mums visą turinį. Htaccess failus iš pagrindinio katalogo ir photpost kataloge. Mes ją patikrinti.

Automatic Translations (Powered by Google, Microsoft®, Yandex, SDL Language Cloud, IBM Watson and Apertium):
AfrikaansAlbanianArabicBelarusianBulgarianCatalanChineseCroatianCzechDanishDutchEnglishEstonianFilipinoFinnishFrenchGalicianGermanGreekHaitian CreoleHebrewHindiHungarianIcelandicIndonesianIrishItalianJapaneseKoreanLatvianLithuanianMacedonianMalayMalteseNorwegianPersianPolishPortugueseRomanianRussianSerbianSlovakSlovenianSpanishSwahiliSwedishTaiwaneseThaiTurkishUkrainianVietnameseWelshYiddish
Translations delivered by vBET Translator 4.10.1