PDA

Zobrazit plnou verzi: PhotoPost pro otázky

El Caballo
22-09-10, 15:22
Hi, when you replace the words 'additional directory' in the rewrite file. Is it the whole directory? Or just the-->> / Galerie /? Dostávám interní chyby serveru, pokud chcete navštívit můj PhotoPost pro stránku.

Děkuji vám, skvělý produkt!)

I upraveny, v vBET>> Hlavní>> Mějte Directory>>> / Galerie /

V mém hlavním. Htaccess jsem přidal pravidlo, kde jsem změnil slovo "další adresář" do galerie

Dal jsem vbenterprisetranslator_front_controller.php změny "SET_HERE_FULL_FORUM_DIRECTORY_PATH" do mé galerie složky. Změněná cesta k adresáři s použitím nástroje najít svou cestu. přičíst i pravidla pro přepis. Hehehehe, a přesto se interní chyba serveru stránce. Jsem zmatená.

vBET
22-09-10, 16:09
Ano - integrace PhotoPost může být bolest. Víme to, ale nemůžeme dělat to jednodušší. Je to proto PhotoPost nepodporují normální způsob, jak vBulletin stran generace (háček global_complete není podporován).

Prosím, dejte nám celý obsah vašeho. Htaccess v hlavním adresáři a photpost z adresáře. Prověříme to.

Automatic Translations (Powered by Google, Microsoft®, Yandex, SDL Language Cloud, IBM Watson and Apertium):
AfrikaansAlbanianArabicBelarusianBulgarianCatalanChineseCroatianCzechDanishDutchEnglishEstonianFilipinoFinnishFrenchGalicianGermanGreekHaitian CreoleHebrewHindiHungarianIcelandicIndonesianIrishItalianJapaneseKoreanLatvianLithuanianMacedonianMalayMalteseNorwegianPersianPolishPortugueseRomanianRussianSerbianSlovakSlovenianSpanishSwahiliSwedishTaiwaneseThaiTurkishUkrainianVietnameseWelshYiddish
Translations by vBET translator 4.10.1