PDA

View Full Version: pyetje Rinise Shqiptare pro

El Caballo
22-09-10, 15:22
Hi, when you replace the words 'additional directory' in the rewrite file. Is it the whole directory? Or just the-->> / Galeria /? Vazhdoj të marr gabime të brendshëm server kur duke u përpjekur për të vizituar faqen time Rinise Shqiptare pro.

Faleminderit, produkt awesome:)

I redaktuar, në vBET>> kryesore>> të mbajtur directory>>> Galeria / /

Në kryesore e mia. Htaccess kam shtuar rregull, ku kam ndryshuar 'directory shtesë' fjalë për Galeria

I vënë vbenterprisetranslator_front_controller.php ndryshojë 'SET_HERE_FULL_FORUM_DIRECTORY_PATH' për dosjen time Gallery. Changed rrugën duke përdorur mjet aktuale dosjen për të gjetur shtegun tim. shtuar këto rregulla rewrite. Hehehehe dhe ende të marrë të brendshme error page server. Unë jam i hutuar.

vBET
22-09-10, 16:09
Po - Integrimi i Rinise Shqiptare mund të jetë një dhimbje. Ne e dimë se, por ne nuk mund të bëjë më të lehtë. Kjo është për shkak se Rinise Shqiptare nuk e mbështesin mënyrën normale vBulletin brezi i faqeve (fiksohem global_complete nuk është i mbështetur).

Ju lutem na jepni përmbajtjen e plotë të dosjeve. Tuaj htaccess nga drejtoria kryesore dhe nga drejtoria photpost. Ne do të kontrollojë atë.

Automatic Translations (Powered by Google, Microsoft®, Yandex, SDL Language Cloud, IBM Watson and Apertium):
AfrikaansAlbanianArabicBelarusianBulgarianCatalanChineseCroatianCzechDanishDutchEnglishEstonianFilipinoFinnishFrenchGalicianGermanGreekHaitian CreoleHebrewHindiHungarianIcelandicIndonesianIrishItalianJapaneseKoreanLatvianLithuanianMacedonianMalayMalteseNorwegianPersianPolishPortugueseRomanianRussianSerbianSlovakSlovenianSpanishSwahiliSwedishTaiwaneseThaiTurkishUkrainianVietnameseWelshYiddish
Thanks to vBET 4.10.1 enjoy automatic translations