Виев Фулл Версион: вБЕТ и вБуллетин са вБуллетин 4
Здраво, ја сам вБСЕО корисника на вБ4 форуму. Да ли постоји једноставан, лак начин да инсталирате вБЕТ на мој форум без повреди СЕО на мом форуму? Покушао сам ВБЕТ једном пре него што на вБ3 форуму, а Гоогле алатке за вебмастере пријавио велики број проблема због више УРЛ адреса за исту страницу. Волео бих да ову функционалност без утицаја на СЕО.
Имајте у виду да плаћа верзија има велику функционалност - то преводи УРЛ адреса. Тако да СЕО ће бити сигурно са вБЕТ 4.к:)
Имајте у виду да плаћа верзија има велику функционалност - то преводи УРЛ адреса. Тако да СЕО ће бити сигурно са вБЕТ 4.к:)
Да ли треба да урадим ништа посебно са препише правилима, или сам инсталира комерцијална верзија и ради са вБуллетин (најновију верзију) одмах без икаквих подешавања?
Додате вБЕТ правила - већ припремио - веома једноставно:)
Ће СМФ форум и вбет превод захтева посебан куповину?
Ће СМФ форум и вбет превод захтева посебан куповину?
вБЕТ вам даје преводе. Када купите вБЕТ онда преводи СМФ дозвољено - ви не плаћате за то накнадно. Наравно морате имати први вБуллетин, да би могли да користе вБЕТ.
Automatic Translations (Powered by Google, Microsoft®,
Yandex, SDL Language Cloud, IBM Watson and Apertium):