Zobraziť plnú verziu: vBET a vBSEO s vBulletin 4
Ahoj, ja som vBSEO užívateľ VB4 fóre. Je jednoduchý a ľahký spôsob inštalácie vBET na moje forum bez nepriaznivých dopadov na SEO na môj blog? Snažil som sa VBET raz na VB3 forum a Google Webmaster Tools hlásených veľa problémov v dôsledku viac adries URL pre jednu stránku. Rád by som túto funkciu bez vplyvu na SEO.
Vezmite prosím na vedomie, že platená verzia má skvelú funkčnosť - to znamená URL. Takže vaše SEO bude v bezpečí s vBET 4.x:)
Vezmite prosím na vedomie, že platená verzia má skvelú funkčnosť - to znamená URL. Takže vaše SEO bude v bezpečí s vBET 4.x:)
Musím urobiť niečo špeciálneho s prepísať pravidlá, alebo som len nainštalovať komerčnej verzie a pracuje s vBSEO (posledná verzia) ihneď bez akýchkoľvek vylepšení?
Môžete pridať vBET pravidiel - už pripravený - veľmi jednoduché:)
Bude vBulletin fóra a vbet preklad vyžaduje osobitnú nakupovať?
Bude vBulletin fóra a vbet preklad vyžaduje osobitnú nakupovať?
vBET vám preklady. Keď si kúpite vBET potom preklady vBulletin je povolené - nemusíte platiť za to dodatočne. Samozrejme musíte mať vBulletin prvý, aby mohli používať vBET.
Automatic Translations (Powered by Google, Microsoft®,
Yandex, SDL Language Cloud, IBM Watson and Apertium):