PDA

View Full Version: vBET i vbseo s vBulletin 4

asabet
29-07-10, 14:56
Bok, ja sam vbseo korisnika na vB4 forumu. Postoji jednostavan način da biste instalirali vBET na moj forum bez ranjavanje SEO na moj forum? Pokušao sam jednom prije VBET na VB3 forum, i Google Webmaster Tools izvijestio puno problema zbog višestruke URL-ove za istoj stranici. Volio bih da su ovu funkciju bez utjecaja na SEO.

vBET
30-07-10, 12:31
Imajte na umu da plaća verzija imaju veliku funkcionalnost - to prevodi URL-ova. Dakle, vaš SEO će se sigurno s vBET 4.x:)

asabet
01-08-10, 15:09
Imajte na umu da plaća verzija imaju veliku funkcionalnost - to prevodi URL-ova. Dakle, vaš SEO će se sigurno s vBET 4.x:)

Trebam li učiniti nešto posebno s pravilima prepisati, ili sam samo instalirati komercijalne verzije i to radi s vBSEO (najnovija verzija) odmah bez tweaks?

vBET
02-08-10, 16:58
Možete dodati vBET pravila - već pripremljena - vrlo jednostavno:)

Unite
08-09-10, 18:18
Hoće li vBulletin forum i vbet prijevod zahtijeva zasebnu kupnju?

vBET
08-09-10, 22:40
Hoće li vBulletin forum i vbet prijevod zahtijeva zasebnu kupnju?

vBET daje Vam prijevode. Kada kupiti vBET onda prijevodi vBulletin smiju - ne plaćate za to dodatno. Naravno, morate imati vBulletin prvi, kako bi se mogli koristiti vBET.

Automatic Translations (Powered by Google, Microsoft®, Yandex, SDL Language Cloud, IBM Watson and Apertium):
AfrikaansAlbanianArabicBelarusianBulgarianCatalanChineseCroatianCzechDanishDutchEnglishEstonianFilipinoFinnishFrenchGalicianGermanGreekHaitian CreoleHebrewHindiHungarianIcelandicIndonesianIrishItalianJapaneseKoreanLatvianLithuanianMacedonianMalayMalteseNorwegianPersianPolishPortugueseRomanianRussianSerbianSlovakSlovenianSpanishSwahiliSwedishTaiwaneseThaiTurkishUkrainianVietnameseWelshYiddish
vBET 4.10.1 gives automatic translations