PDA

مشاهده نسخه کامل : فعال تصدی و بایگانی با اصلی 4

asabet
29-07-10, 14:56
سلام ، من کاربر می باشد را در تالار گفتگو vB4. روشی ساده ، آسان برای نصب فعال تصدی در فروم من بدون لطمه زدن به SEO در فروم من وجود دارد؟ من سعی کردم فعال تصدی یک بار قبل از انجمن vB3 ، و ابزار وب مستر گوگل گزارش بسیاری از مسائل با توجه به URL های متعدد برای همان صفحه. من دوست دارم این قابلیت را بدون تأثیر SEO داشته است.

vBET
30-07-10, 12:31
لطفا توجه داشته باشید آن نسخه پرداخت می شود ، دارای قابلیت های بزرگ -- ترجمه URL ها است. بنابراین SEO شما امن خواهد بود با فعال تصدی 4.x :)

asabet
01-08-10, 15:09
لطفا توجه داشته باشید آن نسخه پرداخت می شود ، دارای قابلیت های بزرگ -- ترجمه URL ها است. بنابراین SEO شما امن خواهد بود با فعال تصدی 4.x :)

آیا من نیاز به انجام هر کاری ویژه ای با قوانین بازنویسی ، و یا من فقط نصب نسخه تجاری و آن را با باشد (آخرین نسخه) کار می کند حق دور بدون هیچ گونه نظر خواهی ها؟

vBET
02-08-10, 16:58
شما اضافه کردن فعال تصدی قوانین -- در حال حاضر آماده شده -- بسیار آسان می کند :)

Unite
08-09-10, 18:18
آیا به انجمن اصلی و ترجمه فعال تصدی نیاز به خرید جداگانه؟

vBET
08-09-10, 22:40
آیا به انجمن اصلی و ترجمه فعال تصدی نیاز به خرید جداگانه؟

فعال تصدی به شما ترجمه است. هنگامی که فعال تصدی خرید شما و سپس ترجمه از اصلی اجازه -- شما که علاوه بر پرداخت نمی کند. البته شما باید اصلی برای اولین بار داشته باشند ، قادر به استفاده از فعال تصدی.

Automatic Translations (Powered by Google, Microsoft®, Yandex, SDL Language Cloud, IBM Watson and Apertium):
AfrikaansAlbanianArabicBelarusianBulgarianCatalanChineseCroatianCzechDanishDutchEnglishEstonianFilipinoFinnishFrenchGalicianGermanGreekHaitian CreoleHebrewHindiHungarianIcelandicIndonesianIrishItalianJapaneseKoreanLatvianLithuanianMacedonianMalayMalteseNorwegianPersianPolishPortugueseRomanianRussianSerbianSlovakSlovenianSpanishSwahiliSwedishTaiwaneseThaiTurkishUkrainianVietnameseWelshYiddish
Translations made by vBET 4.10.1