PDA

View Full Version: vBET dhe Muslimanët me vBulletin 4

asabet
29-07-10, 14:56
Hi, unë jam një përdorues Muslimanët në një forum vB4. A ka ndonjë të thjeshtë, mënyrë e lehtë për të instaluar në forum vBET time pa dëmton SEO në forum time? Unë u përpoq VBET një herë para se në një forum vB3, dhe Google Webmaster Tools raportuar shumë çështje për shkak të URL shumta për të njëjtën faqe. Unë do të duan të kenë këtë funksionalitet pa ndikuar SEO.

vBET
30-07-10, 12:31
Lutemi kini parasysh se versionin e paguar kanë funksionalitet të madh - atë përkthen URLs. Pra SEO juaj do të jetë i sigurt me vBET 4.x:)

asabet
01-08-10, 15:09
Lutemi kini parasysh se versionin e paguar kanë funksionalitet të madh - atë përkthen URLs. Pra SEO juaj do të jetë i sigurt me vBET 4.x:)

A duhet të bëj ndonjë gjë të veçantë me rregullat e rishkruaj, ose unë vetëm të instaloni versionin komercial dhe punon me Muslimanët (versionin e fundit) menjëherë pa ndonjë tweaks?

vBET
02-08-10, 16:58
Ju shtoni rregullat vBET - tashmë të përgatitur - shumë e lehtë:)

Unite
08-09-10, 18:18
Do forum vBulletin dhe përkthimi vbet kërkon një blerje të veçantë?

vBET
08-09-10, 22:40
Do forum vBulletin dhe përkthimi vbet kërkon një blerje të veçantë?

vBET ju jep përkthime. Kur ju blini vBET atëherë përkthimet e vBulletin janë të lejuara - ju nuk paguani për këtë shtesë. Sigurisht që ju duhet të keni vBulletin së pari, të jenë në gjendje të përdorin vBET.

Automatic Translations (Powered by Google, Microsoft®, Yandex, SDL Language Cloud, IBM Watson and Apertium):
AfrikaansAlbanianArabicBelarusianBulgarianCatalanChineseCroatianCzechDanishDutchEnglishEstonianFilipinoFinnishFrenchGalicianGermanGreekHaitian CreoleHebrewHindiHungarianIcelandicIndonesianIrishItalianJapaneseKoreanLatvianLithuanianMacedonianMalayMalteseNorwegianPersianPolishPortugueseRomanianRussianSerbianSlovakSlovenianSpanishSwahiliSwedishTaiwaneseThaiTurkishUkrainianVietnameseWelshYiddish
Translations supported by vB Enterprise Translator 4.10.1