Виев Фулл Версион: Već uradio Оставите део наслова чланака у ЦМС-без превода
Како да оставим део наслова чланака у ЦМС без превођење? Покушао " and " Али то није успело. Је Резултат овако нешто: Наслов чланка у ЦМС: čekajući "PX Deq Credit: send blkd"?
На енглеском Наслов: čekajući 'CELERON Deq kredit: poslati blkd'? - Тачно! На португалском Наслов: Esperando 'CELERON DEQ Crédito: enviar' blkd? - Погрешно! На прави је начин: Esperando novništva 'CELERON Deq kredit: poslati blkd' ?. Вам Пуно хвала.
У овом тренутку није подржан. Имамо нотранслате ББЦоде али то ради само у порукама, а не са насловима. Ја ћу потез ову тему карактеристика захтева и остави у обзир стање.
ББ није пријатељски уопште за ББЦоде у насловима. Такође, смањује наслова у многим местима и имали смо много проблема да би лангтитле ради. Дакле, највероватније, нећемо подржати ускоро нотранслате у насловима. Ипак - ми ћемо имати то на уму.
Ово је већ прихваћен и ми имамо идеју решење које ће омогућити да напусти било који део наслова није преведена. Погледајте овде за више детаља: Такође, имајте на уму да је у стању прихватити.
kamilkurczak
15-12-10, 10:33
Поздрав,
Већ учињено.
молимо вас да прочитате овај чланак са решењем:
тестиран!
Automatic Translations (Powered by Google, Microsoft®,
Yandex, SDL Language Cloud, IBM Watson and Apertium):