СДА

Виев Фулл Версион: Već uradio Приказ заставе на страни за регистрацију

Cybershaolin
17-11-09, 04:24
Један визуелни предлог (може бити опција у админцп да бирају)
Као што су:

1 - Редовно страни за регистрацију.
2 - Визуелна са заставама страни за регистрацију.

Помало су слику (са бољом интеграцијом, наравно). Поглед на зип датотеке за бољу прегледа:)

jorgejgm
17-11-09, 10:14
Да ли је такође овде дешава? хттп://ввв.вбентерприсетранслатор.цом/форум/троублесхоотинг/109-дропдовн-мену-поситион.хтмл

vBET
17-11-09, 13:15
Да ли је такође овде дешава? хттп://ввв.вбентерприсетранслатор.цом/форум/троублесхоотинг/109-дропдовн-мену-поситион.хтмл

Не ово је захтев за нову могућност да укључи што мени у формулар за регистрацију:)

vBET
17-11-09, 13:18
Један визуелни предлог (може бити опција у админцп да бирају)
Као што су:

1 - Редовно страни за регистрацију.
2 - Визуелна са заставама страни за регистрацију.

Помало су слику (са бољом интеграцијом, наравно). Поглед на зип датотеке за бољу прегледа:)

Мислим да је т изводљиво - Заставе ће имати радио дугме и то ће радити лепо. Хвала на захтев - то је прималац и додати у листи обавеза:)
Као ја разумем ово је најбоље за регистрацију страна - јер то је видљиво, али у Усер ЦП нема више потребе да се толико простора. Тако да ћемо учинити конфигурисати за регистрацију и Усер ЦП ће остати као што је - да ли је у реду? :)

Cybershaolin
18-11-09, 05:14
Ја сам срећан што желите мој предлог.

Нисам говорити о УсерЦП у мом захтеву. Ја сам само питао за регистрацију. :) Ја говорио о админЦП, не УсерЦП. Само сам хтео да пружи могућност за админи да изабере да покаже регуларан начин или видљив начин (са заставе) за регистровање страница њихов корисника ...

У праву си, то ӕе бити много видљивије. :) Да ли је то гонна бити реализован у следећу верзију? 3.1.3? Видим да већ користите 3.1.3 овде, али он није предложен у Довнлоад Ареа још.

vBET
19-11-09, 19:59
Сачињено - ће бити укључене у 3.1.3

Ја нисам овде ради на пуном 3.1.3. Имамо још неколико ТОДО отворен за 3.1.3, али ми већ тестира неке измене на живим форумима. Мањи промене су тестирани на тесту форумима.

Cybershaolin
20-11-09, 02:30
Релеасе 3.1.3 и чини друге ТОДО листе за 3.1.4! ЛОЛ. Ја само шалио. : Д Хвала за вашу подршку, и да прихватимо идеје из своје клијенте као што и ви. Ово је заиста цењена. :)

vBET
20-11-09, 11:45
Купци су оно што даје праву вредност производа:)

Automatic Translations (Powered by Google, Microsoft®, Yandex, SDL Language Cloud, IBM Watson and Apertium):
AfrikaansAlbanianArabicBelarusianBulgarianCatalanChineseCroatianCzechDanishDutchEnglishEstonianFilipinoFinnishFrenchGalicianGermanGreekHaitian CreoleHebrewHindiHungarianIcelandicIndonesianIrishItalianJapaneseKoreanLatvianLithuanianMacedonianMalayMalteseNorwegianPersianPolishPortugueseRomanianRussianSerbianSlovakSlovenianSpanishSwahiliSwedishTaiwaneseThaiTurkishUkrainianVietnameseWelshYiddish
Languages translations made by vBET 4.10.1