Прагляд поўнай версіі: Ужо зроблена Паказаны сцягі на старонцы рэгістрацыі
Cybershaolin
17-11-09, 04:24
Адзін візуальны прапанову (можа быць варыянт у AdminCP на выбар)
Як:
1 - Рэгулярныя старонку рэгістрацыі.
2 - Visual са старонкай рэгістрацыі сцягі.
Трохі падобна ўключаны выявы (з лепшай інтэграцыяй, вядома). Паглядзіце на паштовы файл для больш зручнага прагляду:)
Вы таксама атрымаеце тут адбываецца?
http://www.vbenterprisetranslator.com/forum/troubleshooting/109-dropdown-menu-position.html
Вы таксама атрымаеце тут адбываецца?
http://www.vbenterprisetranslator.com/forum/troubleshooting/109-dropdown-menu-position.html
Не, гэта просьба аб новай функцыі ў меню ўключаюць у сябе такія рэгістрацыйную форму:)
Адзін візуальны прапанову (можа быць варыянт у AdminCP на выбар)
Як:
1 - Рэгулярныя старонку рэгістрацыі.
2 - Visual са старонкай рэгістрацыі сцягі.
Трохі падобна ўключаны выявы (з лепшай інтэграцыяй, вядома). Паглядзіце на паштовы файл для больш зручнага прагляду:)
Я думаю, што гэта выканальна т - Сцягі будуць мець перамыкач і ён будзе працаваць добра. Дзякуй, што запыт - гэта прыёмшчык і дадаў у спіс TODO:)
Як я разумею гэта лепш для рэгістрацыі старонка - таму што гэта больш прыкметныя, але ў кабінеце больш няма неабходнасці прымаць так шмат месца. Так мы зробім гэта наладжваецца для рэгістрацыі і кабінета застанецца як ёсць - гэта добра? :)
Cybershaolin
18-11-09, 05:14
Я рады, што вам падабаецца маё прапанову.
Я не казаў аб usercp у маёй просьбе. Я толькі папрасіў старонку рэгістрацыі. :) Я казаў пра AdminCP, не userCP. Я проста хацеў, каб даць магчымасць для адміністратараў выбраць, каб паказаць звычайным спосабам або бачным чынам (з сцягамі) на старонцы рэгістрацыі сваіх карыстальнікаў ...
Вы маеце рацыю, гэта збіраецца быць нашмат больш прыкметнай. :) Гэта збіраецца быць рэалізавана ў наступнай версіі? 3.1.3? Я бачу, вы ўжо працуеце 3.1.3 тут, але гэта не так, прапанаваных у раздзеле загрузак на форуме.
Здзейснена - будуць уключаны ў 3.1.3
Я тут не працуе на поўную 3.1.3. У нас ёсць яшчэ некалькі TODO адкрыта для 3.1.3, але мы ўжо пратэставалі некаторыя змены ў прамым форумах. Меншыя змены праходзяць выпрабаванні на тэставых форумах.
Cybershaolin
20-11-09, 02:30
Рэліз 3.1.3 і робіць іншы спіс TODO для 3.1.4! LOL. Я проста пажартаваў. : D Дзякуй за вашу падтрымку і прымаць ідэі ад сваіх кліентаў, як вы робіце. Гэта будзе вельмі каштоўная. :)
Кліенты тое, што дае рэальную каштоўнасць прадукту:)
Automatic Translations (Powered by Google, Microsoft®,
Yandex, SDL Language Cloud, IBM Watson and Apertium):