View Full Version: Že storili Prikaz zastave na stran z registracijo
Cybershaolin
17-11-09, 04:24
Ena od vizualnih predlog (lahko možnost v admincp na izbiro)
Like:
1 - Redna registracija stran.
2 - Visual z zastavami registracijo stran.
Malo, kot je vključena slika (z boljšo integracijo, seveda). Poglej zip datoteko za boljše gledanje:)
Prav tako so narobe tukaj? http://www.vbenterprisetranslator.com/forum/troubleshooting/109-dropdown-menu-position.html
Prav tako so narobe tukaj? http://www.vbenterprisetranslator.com/forum/troubleshooting/109-dropdown-menu-position.html
Št je to zahtevo za novo funkcijo za vključitev takega meni v obliki registracija:)
Ena od vizualnih predlog (lahko možnost v admincp na izbiro)
Like:
1 - Redna registracija stran.
2 - Visual z zastavami registracijo stran.
Malo, kot je vključena slika (z boljšo integracijo, seveda). Poglej zip datoteko za boljše gledanje:)
Mislim, da t je izvedljivo - Zastave bodo imeli gumb in da bo delo lepo. Hvala za zahtevo - to je accepter in dodana na TODO seznamu:)
Kot razumem, je to najboljša stran za registracijo - vzrok je bolj vidna, vendar v CP uporabnika ni več treba vzeti toliko prostora. Tako bomo to nastavljiv za registracijo uporabnika in CP bo ostal kot je - je to OK? :)
Cybershaolin
18-11-09, 05:14
Vesel sem, da vam je všeč moj predlog.
Nisem govoril o usercp na mojo prošnjo. Sem samo vprašal za registracijo stran. :) Sem govoril o adminCP, ne userCP. Hotel sem dati možnost za administratorje, da se odločijo za pokazati redni poti ali vidne poti (z zastavicami) za registracijo svojih uporabnikov strani ...
Prav imate, to bo še veliko bolj vidne. :) Ali je to bo treba izvajati v naslednji različici? 3.1.3? Vidim, da ste že teče 3.1.3 tukaj, ampak to ni predlagano v področju za prenos še ni.
DONE - bodo vključeni v 3.1.3
Nisem tukaj teče na polno 3.1.3. Imamo še nekaj odprtih TODO za 3.1.3, vendar smo že testiranje nekaj sprememb v živo forumih. Manjše spremembe so testirani na preizkus forumih.
Cybershaolin
20-11-09, 02:30
Release 3.1.3 in naredi seznam drugih TODO za 3.1.4! lol. Jaz sem samo šalil. : D Hvala za vašo podporo, in sprejeti ideje iz vaše stranke, kot si ti. To je zelo cenjeno. :)
Kupci so tisto, kar daje izdelku realno vrednost:)
Automatic Translations (Powered by Google, Microsoft®,
Yandex, SDL Language Cloud, IBM Watson and Apertium):