Teljes verzió megtekintése: Tette A következő zászlók a regisztrációs oldalon
Cybershaolin
17-11-09, 04:24
Egy vizuális javaslat (lehet egy opció admincp közül lehet választani)
Mint:
1 - Rendszeres regisztrációs oldalon.
2 - Vizuális zászlókkal regisztrációs oldalon.
Egy kicsit, mint a mellékelt képen (jobb integrációját, természetesen). Nézd meg a zip fájl jobb láthatóság érdekében:)
Is rossz itt? http://www.vbenterprisetranslator.com/forum/troubleshooting/109-dropdown-menu-position.html
Is rossz itt? http://www.vbenterprisetranslator.com/forum/troubleshooting/109-dropdown-menu-position.html
Nem ez a kérés az új funkció, hogy ezeket a menü regisztrációs lapot:)
Egy vizuális javaslat (lehet egy opció admincp közül lehet választani)
Mint:
1 - Rendszeres regisztrációs oldalon.
2 - Vizuális zászlókkal regisztrációs oldalon.
Egy kicsit, mint a mellékelt képen (jobb integrációját, természetesen). Nézd meg a zip fájl jobb láthatóság érdekében:)
Azt hiszem, t is megvalósítható - Zászlók lesz rádió gombot, és működni fog szép. Köszönöm, hogy kérésre - ez elfogadó, és hozzátette, a TODO listán:)
Ha jól értem ez a legjobb regisztrációs oldalon - mert ez is jobban látható, de a User CP nincs többé szükség, hogy ilyen sok helyet. Így teszi konfigurálható regisztráció és felhasználói CP marad, mivel - ez OK? :)
Cybershaolin
18-11-09, 05:14
Örülök, hogy tetszik az én javaslatom.
Én nem beszélni usercp a kérésem. Csak kérte a regisztrációs oldalon. :) Én beszéltem adminCP, nem userCP. Csak azt akartam, hogy egy lehetőség adminokat választani, hogy bemutassák a szokásos módon, vagy a látható módon (zászlókkal) a saját felhasználói regisztrációs oldal ...
Igazad van, ez lesz sokkal jobban látható. :) Ez lesz végrehajtani a következő verzió? 3.1.3? Látom már fut 3.1.3 itt, de ez nem javasolt a letöltési területen még.
DONE - tartalmazni fogja a 3.1.3
Én nem fut itt a teljes 3.1.3. Van még néhány TODO nyitva 3.1.3, de már tesztelik néhány változtatást élő fórumokon. Kisebb változások tesztelik teszt fórum.
Cybershaolin
20-11-09, 02:30
Release 3.1.3 és teszi a többi TODO lista 3.1.4! lol. Én csak vicceltem. : D Köszönöm a támogatást, és fogadja el ötleteket a vevők, mint te. Ez nagyon nagyra értékelik. :)
Az ügyfelek, mi adja a termék valós értékét:)
Automatic Translations (Powered by Google, Microsoft®,
Yandex, SDL Language Cloud, IBM Watson and Apertium):