PDA

View Full Version: Zgjidhet Lidhje të përkthehet pa Ndjekja URL

cadaver
01-07-13, 08:20
Hi there,

Unë do të doja që ju të kërkoni për ndihmë tuaj / sugjerim:

Në forumin tonë ne kemi ngritjen e "ndjekja URL" => "JO" - më pas për të parë përmbajtjen e përkthyer, përdoruesit gjithmonë duhet të klikoni linkun e gjuhës + pjesë e gjuhës (për shembull / fr /, / de /) nuk është shtuar në lidhje - por Lidhje të tyre janë përkthyer.

Shembull:
1. Faqja English (forumdisplay):
{Domain_name} / përshëndetje të mirëpritur-

të link thread në këtë faqe:
{Domain_name} / 12345-thread-title-here.html
Titulli:
Titulli Temës këtu

2. Faqja Gjermanisht:
{Domain_name} / de / përshëndetje të mirëpritur-

Lidhje të thread:
{Domain_name} / 12345-thread-titel-hier.html
Titulli:
Thread Titel hier

Por Lidhje: {} domain_name / 12345-thread-titel-hier.html përcjellëse përsëri në domain_name {} / 12345-thread-title-here.html - sepse nuk ka asnjë parametër gjuhë (për shkak të cilësimet për "ndjekjen URL" => "JO").

Unë kam 2 pyetje:
a) A ka ndonjë shans - me vendosjen e "ndjekja URL" => "JO" - nuk përkthehet lidhjet aktuale - vetëm tekst?

b) nuk është kjo se si ajo duhet të jetë e saktë "seowise"?

Faleminderit për ndihmën.

Marcin Kalak
01-07-13, 13:26
Link është e gjeneruar nga tema aktuale. Nëse tema është e përkthyer në linkun e ajo është e përkthyer. Ju mund të çaktivizoni përkthimin e temave të caktuara duke përdorur [langtitle = nt] (http://www.vbenterprisetranslator.com/forum/vbet4-general-discussions/3168-how-make-some-text-not-translated.html).
Lidhje të përkthyera janë më të mira për SEO.

cadaver
02-07-13, 11:19
Lidhje të përkthyera janë më të mira për SEO.
Por këto lidhje nuk punojnë - dhe ata janë ridrejtuar në lidhje origjinal thread

Shiko këtë:
Lidhje përkthyer: {} domain_name / 12345-thread-titel-hier.html
përcjellëse përsëri në
Original Lidhje: {} domain_name / 12345-thread-title-here.html
- Sepse nuk ka asnjë parametër gjuhë (për shkak të cilësimet për "ndjekjen URL" => "JO").

Si mund që të jetë e mirë për SEO? (Duket më shumë si cheating + çështjet e përmbajtjes të dyfishta)

cadaver
02-07-13, 11:23
Link është e gjeneruar nga tema aktuale. Nëse tema është e përkthyer në linkun e ajo është e përkthyer. Ju mund të çaktivizoni përkthimin e temave të caktuara duke përdorur [langtitle = nt].

Kjo është e mirë, por ne nuk duam lidhje të përkthyera në çdo faqe transalated:

Shiko këtë:
2. Faqja Gjermanisht:
{Domain_name} / de / përshëndetje të mirëpritur-

Lidhje të thread:
{Domain_name} / 12345-thread-titel-hier.html

si këto lidhje përcjellim përsëri në origjinal.

Shtimi parametër siç sugjerohet në këtë thread është thjesht nuk ka mënyrë për të shkuar - dhe kjo është arsyeja pse unë jam duke kërkuar, nëse ka ndonjë mënyrë për të bërë atë të shpejtë duke ndryshuar parametrat (havent gjetur) OR duke modifikuar. (Si unë besoj, me "ndjekjen URL" => "JO" lidhjet nuk duhet të përkthehet)

Faleminderit për ndihmën tuaj.

Marcin Kalak
02-07-13, 17:07
OK, unë shoh çështjet. Ne propozojmë aktualisht të kthehet në ndjekjen URL, ajo do të jetë më mirë për përdoruesit. Ne fix bug natyrisht.

Marcin Kalak
09-07-13, 13:21
Kjo çështje është një çështje e të drejtat e rezervuara. AlbaForum gjeneruar për lidhje nuk ka dallim në mes të korrektësisë verifikimit dhe përmbajtjen. Nëpërmjet ajo nuk mund të bëhet në mënyrë që lidhjet janë përkthyer në URL e shfletuesit, dhe nuk nuk të përkthehet në faqe. Deri tani ju mund të kthehet në url_tracking, është e rekomandueshme dhe shumë të mirë për përdoruesit. Ju gjithashtu mund të qëndrojë me url_tracking aftësi të kufizuara dhe të fshini integrimin me të drejtat e rezervuara, por pastaj ju nuk do të përkthehet lidhje, e cila nuk është e rekomanduar. Ju gjithashtu mund të qëndrojë me situatën aktuale, e cila gjithashtu nuk është e rekomanduar, për shkak se ajo nuk është në përdorim dhe shkakton përcjellëse të panevojshme.
Kjo çështje është një AlbaForum kufizim dhe jo faji ynë dhe ne nuk jemi në gjendje për të ndryshuar atë, pavarësisht qëllimeve.
Ne kërkojmë ndjesë për në fund të përgjigjes, por ne kemi punuar në të duke u përpjekur për të bërë ndryshime, por për fat të keq, ne kemi ardhur të gjithë të drejtat e rezervuara kufizime që prishur një ndryshim të tillë.

Automatic Translations (Powered by Google, Microsoft®, Yandex, SDL Language Cloud, IBM Watson and Apertium):
AfrikaansAlbanianArabicBelarusianBulgarianCatalanChineseCroatianCzechDanishDutchEnglishEstonianFilipinoFinnishFrenchGalicianGermanGreekHaitian CreoleHebrewHindiHungarianIcelandicIndonesianIrishItalianJapaneseKoreanLatvianLithuanianMacedonianMalayMalteseNorwegianPersianPolishPortugueseRomanianRussianSerbianSlovakSlovenianSpanishSwahiliSwedishTaiwaneseThaiTurkishUkrainianVietnameseWelshYiddish
Translated to other languages thanks to vBET Translator 4.10.1