cadaver
01-07-13, 08:20
Hi there,
Unë do të doja që ju të kërkoni për ndihmë tuaj / sugjerim:
Në forumin tonë ne kemi ngritjen e "ndjekja URL" => "JO" - më pas për të parë përmbajtjen e përkthyer, përdoruesit gjithmonë duhet të klikoni linkun e gjuhës + pjesë e gjuhës (për shembull / fr /, / de /) nuk është shtuar në lidhje - por Lidhje të tyre janë përkthyer.
Shembull:
1. Faqja English (forumdisplay):
{Domain_name} / përshëndetje të mirëpritur-
të link thread në këtë faqe:
{Domain_name} / 12345-thread-title-here.html
Titulli:
Titulli Temës këtu
2. Faqja Gjermanisht:
{Domain_name} / de / përshëndetje të mirëpritur-
Lidhje të thread:
{Domain_name} / 12345-thread-titel-hier.html
Titulli:
Thread Titel hier
Por Lidhje: {} domain_name / 12345-thread-titel-hier.html përcjellëse përsëri në domain_name {} / 12345-thread-title-here.html - sepse nuk ka asnjë parametër gjuhë (për shkak të cilësimet për "ndjekjen URL" => "JO").
Unë kam 2 pyetje:
a) A ka ndonjë shans - me vendosjen e "ndjekja URL" => "JO" - nuk përkthehet lidhjet aktuale - vetëm tekst?
b) nuk është kjo se si ajo duhet të jetë e saktë "seowise"?
Faleminderit për ndihmën.
Unë do të doja që ju të kërkoni për ndihmë tuaj / sugjerim:
Në forumin tonë ne kemi ngritjen e "ndjekja URL" => "JO" - më pas për të parë përmbajtjen e përkthyer, përdoruesit gjithmonë duhet të klikoni linkun e gjuhës + pjesë e gjuhës (për shembull / fr /, / de /) nuk është shtuar në lidhje - por Lidhje të tyre janë përkthyer.
Shembull:
1. Faqja English (forumdisplay):
{Domain_name} / përshëndetje të mirëpritur-
të link thread në këtë faqe:
{Domain_name} / 12345-thread-title-here.html
Titulli:
Titulli Temës këtu
2. Faqja Gjermanisht:
{Domain_name} / de / përshëndetje të mirëpritur-
Lidhje të thread:
{Domain_name} / 12345-thread-titel-hier.html
Titulli:
Thread Titel hier
Por Lidhje: {} domain_name / 12345-thread-titel-hier.html përcjellëse përsëri në domain_name {} / 12345-thread-title-here.html - sepse nuk ka asnjë parametër gjuhë (për shkak të cilësimet për "ndjekjen URL" => "JO").
Unë kam 2 pyetje:
a) A ka ndonjë shans - me vendosjen e "ndjekja URL" => "JO" - nuk përkthehet lidhjet aktuale - vetëm tekst?
b) nuk është kjo se si ajo duhet të jetë e saktë "seowise"?
Faleminderit për ndihmën.