cadaver
01-07-13, 08:20
Прывітанне там,
Я хацеў бы вас папрасіць цябе аб дапамозе / прапанова:
На нашым форуме мы наладзе "URL адсочвання" => "не", - затым, каб убачыць пераклад ўтрымання, карыстальнікі заўсёды павінны націснуць Language Link + мова часткі (напрыклад, / FR /, / De /) ня дадаюць да спасылках - але спасылкі на свае ўласныя перакладаюцца.
Прыклад:
1. Англійская старонка (forumdisplay):
{} Domain_name / прывітанне-Сардэчна запрашаем
разьба па спасылцы на гэтай старонцы:
{} Domain_name / 12345-нітка назва-here.html
назву:
Загаловак тэмы тут
2. Нямецкая старонцы:
{} Domain_name / De / прывітанне-Сардэчна запрашаем
спасылка ў тэме:
{} Domain_name / 12345-нітка-Titel-hier.html
назву:
Тэма Titel іерархі
Але спасылка: {} domain_name / 12345-нітка-Titel-hier.html вяртае на domain_name {} / 12345-нітка назва-here.html - таму што няма ніякіх моўных параметраў (за кошт устаноўкі для "адсочвання URL" => "NO").
У мяне 2 пытання:
а) Ці ёсць шанец, - з устаноўкай "URL адсочвання" => "няма" - не перакладаць фактычнае спасылкі - проста тэкст?
б) не тое, як гэта павінна быць правільным "seowise"?
Дзякуй за дапамогу.
Я хацеў бы вас папрасіць цябе аб дапамозе / прапанова:
На нашым форуме мы наладзе "URL адсочвання" => "не", - затым, каб убачыць пераклад ўтрымання, карыстальнікі заўсёды павінны націснуць Language Link + мова часткі (напрыклад, / FR /, / De /) ня дадаюць да спасылках - але спасылкі на свае ўласныя перакладаюцца.
Прыклад:
1. Англійская старонка (forumdisplay):
{} Domain_name / прывітанне-Сардэчна запрашаем
разьба па спасылцы на гэтай старонцы:
{} Domain_name / 12345-нітка назва-here.html
назву:
Загаловак тэмы тут
2. Нямецкая старонцы:
{} Domain_name / De / прывітанне-Сардэчна запрашаем
спасылка ў тэме:
{} Domain_name / 12345-нітка-Titel-hier.html
назву:
Тэма Titel іерархі
Але спасылка: {} domain_name / 12345-нітка-Titel-hier.html вяртае на domain_name {} / 12345-нітка назва-here.html - таму што няма ніякіх моўных параметраў (за кошт устаноўкі для "адсочвання URL" => "NO").
У мяне 2 пытання:
а) Ці ёсць шанец, - з устаноўкай "URL адсочвання" => "няма" - не перакладаць фактычнае спасылкі - проста тэкст?
б) не тое, як гэта павінна быць правільным "seowise"?
Дзякуй за дапамогу.