PDA

View Full Version: Zgjidhet përkthimi kundërt i postimeve nuk punon

MOGmartin
15-09-10, 16:58
Hi there,

Kam shtuar disa poste në spanjisht, on / es mia / përkthim.

kur kam parë këto poste ne default (anglisht) në rrënjë, ato paraqiten në spanjisht.

SHEMBULL: Britania e Madhe subforum bën çdo gjë Russian (http://seoforums.org/feedback-suggestions/4419-uk-subforum-makes-everything-russian.html # post21608)

këtë post u shtua në spanjisht, spanjisht në subsite, por nuk është përkthyer.

A duhet të ketë gjuhën e vendosur në panelin e kontrollit para se të vBET do të përkthehet atë, apo duhet të punojnë vetëm duke njohur se cila pjesë e faqes ju jeni duke përdorur kur ju të shtoni këtë post?

(Në qoftë se unë nuk duhet të kenë të vendosur në panelin e kontrollit, ku pikërisht?)

faleminderit

Martin.

MOGmartin
16-09-10, 09:25
Kam nevojë për ndihmë në këtë ASAP, si tani punën përkthime, por e mundshme nuk e tij për njerëzit që të interract në gjuhë të tjera.

(Arsyeja bleva versionin e paguar)

thanks in advance,

Babil

vBET
16-09-10, 15:54
Ju lutemi të lexoni këtë artikull dhe i thoni keni nevojë për më shumë ndihmë në këtë fushë.

Në rast të mesazhit theksuar - nuk ishte shënuar si të shkruar në gjuhë tjetër. Tani ju duhet të redaktoj atë dhe të shënojë atë me lang BBCode. Ju lutem lexoni artikull më poshtë - të përshkruan se si ta bëni këtë dhe si për ta bërë të njohur gjuhën vBET automatikisht (për mesazhe të reja - një ekzistuese ju duhet të ndryshoni manualisht dhe për të shtuar lang BBCode).

MOGmartin
16-09-10, 16:26
ju falënderoj për konfirmimin - mund të përdoruesit të zgjidhni gjuhën e tij të paracaktuar diku pas regjistrimit? Unë nuk mund ta gjeni atë në etj userCP

faleminderit për ndihmën tuaj

MOGmartin
17-09-10, 09:25
ju falënderoj për konfirmimin - mund të përdoruesit të zgjidhni gjuhën e tij të paracaktuar diku pas regjistrimit? Unë nuk mund ta gjeni atë në etj userCP

Gjithashtu, unë mendoj se do të ishte më mirë nëse do të autodetect plugin gjuha e pas dhe përkthyer atë, ose si alternativë të përkthejnë atë në qoftë se ajo u shpall në një version të përkthyer.

ndonjë shans?

vBET
17-09-10, 10:51

Përdorues mund të zgjidhni gjuhën e parazgjedhur gjatë regjistrimit dhe në CP User. Gjithashtu ju mund ta detyrojë përdoruesit ekzistuese për të vendosur gjuhën e tyre default - ju lutem shih opsionet vBET në seksionin Misc:)

vBET
17-09-10, 10:53
Gjithashtu, unë mendoj se do të ishte më mirë nëse do të autodetect plugin gjuha e pas dhe përkthyer atë, ose si alternativë të përkthejnë atë në qoftë se ajo u shpall në një version të përkthyer.

ndonjë shans?

Mbështetur tashmë. Unë ju dha lidhje me artikullin dhe shiko ju nuk e keni lexuar atë;) Vetëm të shkojnë në vBET opsionet në seksionin Google ju do të gjeni këtë konfigurim.

A keni nevojë për disa ndihmojnë këtu ose çështja është zgjidhur? :)

MOGmartin
17-09-10, 12:28
Unë mendoj se Ive got it mate, mori një dyshim të fundit, por Im postimi se në një fije të re.

Thanks again,

MOGmartin

Automatic Translations (Powered by Google, Microsoft®, Yandex, SDL Language Cloud, IBM Watson and Apertium):
AfrikaansAlbanianArabicBelarusianBulgarianCatalanChineseCroatianCzechDanishDutchEnglishEstonianFilipinoFinnishFrenchGalicianGermanGreekHaitian CreoleHebrewHindiHungarianIcelandicIndonesianIrishItalianJapaneseKoreanLatvianLithuanianMacedonianMalayMalteseNorwegianPersianPolishPortugueseRomanianRussianSerbianSlovakSlovenianSpanishSwahiliSwedishTaiwaneseThaiTurkishUkrainianVietnameseWelshYiddish
Translations delivered by vBET Translator 4.10.1