КПК

Прагляд поўнай версіі: Вырашанае зваротны пераклад паведамленняў не працуе

MOGmartin
15-09-10, 16:58
Прывітанне там,

Я дадаў некаторыя паведамленні на іспанскай мове, на мой / ES / пераклад.

калі я разглядаю гэтыя пасады па змаўчанні (англійская) на пні, яны з'яўляюцца на іспанскай мове.

ПРЫКЛАД: Вялікабрытанія Подфорумы робіць усё рускае (http://seoforums.org/feedback-suggestions/4419-uk-subforum-makes-everything-russian.html # post21608)

гэты пост быў дададзены ў іспанскі, на іспанскі даччынага, але не перакладаюцца.

Ці трэба мне мець мову, усталяваны ў панэлі кіравання да vBET будзе перакладаць яго назад, ці ж яна павінна працаваць так, прызнаўшы, у якой частцы сайта вы карыстаецеся, калі вы дадаеце паведамленне?

(Калі мне трэба, каб ён устаноўлены ў панэлі кіравання, дзе менавіта?)

дзякуй

Марціна.

MOGmartin
16-09-10, 09:25
Мне патрэбна дапамога на гэтым як мага хутчэй, так як цяпер пераклады праца, але яе не ўяўляецца магчымым для людзей, каб звязкі на іншых мовах.

(Па гэтай прычыне я купіў платная версія)

дзякуй загадзя,

Марцін

vBET
16-09-10, 15:54
Калі ласка, прачытайце гэты артыкул і расказаць вам патрэбна дадатковая дапамогу ў гэтай галіне.

У выпадку паказаў паведамленне - гэта было, не пазначаныя як напісаныя на іншых мовах. Зараз у вас ёсць, каб змяніць яго і адзначце яго на мову BBCode. Калі ласка, прачытайце артыкул ніжэй - яна апісвае, як гэта зрабіць, а таксама як зрабіць vBET прызнаць мову аўтаматычна (для новых паведамленняў - існуючы вы павінны адрэдагаваць ўручную і дадаць мову BBcode).

MOGmartin
16-09-10, 16:26
Дзякуем Вам за пацверджанне - можа карыстачу абраць сваю мову па змаўчанні ў любым месцы пасля рэгістрацыі? Я не магу знайсці яго ў інш userCP

Дзякуй за вашу дапамогу

MOGmartin
17-09-10, 09:25
Дзякуем Вам за пацверджанне - можа карыстачу абраць сваю мову па змаўчанні ў любым месцы пасля рэгістрацыі? Я не магу знайсці яго ў інш userCP

Дзякуй за вашу дапамогу

Акрамя таго, я думаю, было б лепш, калі ўбудова будзе аўтаматычна вызначаць мова пасады і перавесці яго, ці ж перавесці яго, калі ён быў размешчаны на перакладзеную версію.

любы шанец?

vBET
17-09-10, 10:51

Дзякуй за вашу дапамогу

Карыстальнік можа выбраць сваю мову па змаўчанні пры рэгістрацыі і ў кабінеце. Таксама вы можаце прымусіць ўжо існых карыстачоў, каб усталяваць іх мова па змаўчанні - калі ласка, глядзіце vBET варыянтаў у раздзеле Рознае:)

vBET
17-09-10, 10:53
Акрамя таго, я думаю, было б лепш, калі ўбудова будзе аўтаматычна вызначаць мова пасады і перавесці яго, ці ж перавесці яго, калі ён быў размешчаны на перакладзеную версію.

любы шанец?

Ужо падтрымліваецца. Я даў вам спасылку на артыкул і паглядзець, вы не чыталі яе;) Проста зайдзіце на vBET параметры ў раздзеле Google вы знойдзеце ў гэтай канфігурацыі.

Вам патрэбныя дапамога тут або пытанне вырашаецца? :)

MOGmartin
17-09-10, 12:28
Я думаю, Ive атрымаў яго памочнік, ёсць адзін апошні сумневы ў тым, Im размяшчэння, што ў новым струмені.

яшчэ раз дзякуй,

MOGmartin

Automatic Translations (Powered by Google, Microsoft®, Yandex, SDL Language Cloud, IBM Watson and Apertium):
AfrikaansAlbanianArabicBelarusianBulgarianCatalanChineseCroatianCzechDanishDutchEnglishEstonianFilipinoFinnishFrenchGalicianGermanGreekHaitian CreoleHebrewHindiHungarianIcelandicIndonesianIrishItalianJapaneseKoreanLatvianLithuanianMacedonianMalayMalteseNorwegianPersianPolishPortugueseRomanianRussianSerbianSlovakSlovenianSpanishSwahiliSwedishTaiwaneseThaiTurkishUkrainianVietnameseWelshYiddish
Translated to other languages thanks to vB Enterprise Translator 4.10.1