Прагляд поўнай версіі: Вырашанае зваротны пераклад паведамленняў не працуе
Прывітанне там,
Я дадаў некаторыя паведамленні на іспанскай мове, на мой / ES / пераклад.
калі я разглядаю гэтыя пасады па змаўчанні (англійская) на пні, яны з'яўляюцца на іспанскай мове.
ПРЫКЛАД: Вялікабрытанія Подфорумы робіць усё рускае (http://seoforums.org/feedback-suggestions/4419-uk-subforum-makes-everything-russian.html # post21608)
гэты пост быў дададзены ў іспанскі, на іспанскі даччынага, але не перакладаюцца.
Ці трэба мне мець мову, усталяваны ў панэлі кіравання да vBET будзе перакладаць яго назад, ці ж яна павінна працаваць так, прызнаўшы, у якой частцы сайта вы карыстаецеся, калі вы дадаеце паведамленне?
(Калі мне трэба, каб ён устаноўлены ў панэлі кіравання, дзе менавіта?)
дзякуй
Марціна.
Мне патрэбна дапамога на гэтым як мага хутчэй, так як цяпер пераклады праца, але яе не ўяўляецца магчымым для людзей, каб звязкі на іншых мовах.
(Па гэтай прычыне я купіў платная версія)
дзякуй загадзя,
Марцін
Калі ласка, прачытайце гэты артыкул і расказаць вам патрэбна дадатковая дапамогу ў гэтай галіне.
У выпадку паказаў паведамленне - гэта было, не пазначаныя як напісаныя на іншых мовах. Зараз у вас ёсць, каб змяніць яго і адзначце яго на мову BBCode. Калі ласка, прачытайце артыкул ніжэй - яна апісвае, як гэта зрабіць, а таксама як зрабіць vBET прызнаць мову аўтаматычна (для новых паведамленняў - існуючы вы павінны адрэдагаваць ўручную і дадаць мову BBcode).
Дзякуем Вам за пацверджанне - можа карыстачу абраць сваю мову па змаўчанні ў любым месцы пасля рэгістрацыі? Я не магу знайсці яго ў інш userCP
Дзякуй за вашу дапамогу
Дзякуем Вам за пацверджанне - можа карыстачу абраць сваю мову па змаўчанні ў любым месцы пасля рэгістрацыі? Я не магу знайсці яго ў інш userCP
Дзякуй за вашу дапамогу
Акрамя таго, я думаю, было б лепш, калі ўбудова будзе аўтаматычна вызначаць мова пасады і перавесці яго, ці ж перавесці яго, калі ён быў размешчаны на перакладзеную версію.
любы шанец?
Дзякуй за вашу дапамогу
Карыстальнік можа выбраць сваю мову па змаўчанні пры рэгістрацыі і ў кабінеце. Таксама вы можаце прымусіць ўжо існых карыстачоў, каб усталяваць іх мова па змаўчанні - калі ласка, глядзіце vBET варыянтаў у раздзеле Рознае:)
Акрамя таго, я думаю, было б лепш, калі ўбудова будзе аўтаматычна вызначаць мова пасады і перавесці яго, ці ж перавесці яго, калі ён быў размешчаны на перакладзеную версію.
любы шанец?
Ужо падтрымліваецца. Я даў вам спасылку на артыкул і паглядзець, вы не чыталі яе;) Проста зайдзіце на vBET параметры ў раздзеле Google вы знойдзеце ў гэтай канфігурацыі.
Вам патрэбныя дапамога тут або пытанне вырашаецца? :)
Я думаю, Ive атрымаў яго памочнік, ёсць адзін апошні сумневы ў тым, Im размяшчэння, што ў новым струмені.
яшчэ раз дзякуй,
MOGmartin
Automatic Translations (Powered by Google, Microsoft®,
Yandex, SDL Language Cloud, IBM Watson and Apertium):