PDA

Επιστροφή στο Forum: Solved αντίστροφη μετάφραση των μηνυμάτων δεν λειτουργεί

MOGmartin
15-09-10, 16:58
Γεια σου, εκεί

Έχω προσθέσει κάποιες θέσεις στα ισπανικά, on / es / μετάφρασή μου.

όταν βλέπω αυτούς τους σταθμούς στο προεπιλεγμένο (αγγλικά) στη ρίζα, που εμφανίζονται στα ισπανικά.

ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ: Ηνωμένο Βασίλειο subforum κάνει τα πάντα ρωσικά (http://seoforums.org/feedback-suggestions/4419-uk-subforum-makes-everything-russian.html # post21608)

αυτή τη θέση προστέθηκε στα ισπανικά, για την ισπανική δευτερεύουσα τοποθεσία, αλλά δεν έχει μεταφραστεί.

Χρειάζεται να έχουμε τη γλώσσα που στον πίνακα ελέγχου πριν vBET θα το μεταφράσει πίσω, ή θα πρέπει να λειτουργήσει ακριβώς με την αναγνώριση την οποία τμήμα του site που χρησιμοποιείτε όταν προσθέτετε τη θέση;

(Αν είναι απαραίτητο να έχουν το θέσετε στον πίνακα ελέγχου, πού ακριβώς;)

ευχαριστίες

Martin.

MOGmartin
16-09-10, 09:25
Χρειάζομαι βοήθεια σε αυτό το συντομότερο δυνατό, καθώς αυτή τη στιγμή το έργο μεταφράσεις, αλλά δεν είναι δυνατό για τους ανθρώπους να interract σε άλλες γλώσσες.

(Ο λόγος που αγόρασα την πληρωμένη έκδοση)

ευχαριστώ εκ των προτέρων,

Χελιδόνι

vBET
16-09-10, 15:54
Παρακαλούμε να διαβάσετε αυτό το άρθρο και πείτε χρειάζεστε περισσότερη βοήθεια στον τομέα αυτό.

Σε περίπτωση επισήμανε μήνυμα - δεν είχε επισημανθεί ως γραμμένα σε άλλη γλώσσα. Τώρα πρέπει να το επεξεργαστείτε και να το επισημάνετε με lang BBCode. Παρακαλώ διαβάστε του άρθρου παρακάτω, - περιγράφει πώς να το κάνουμε αυτό, αλλά και πώς να κάνει vBET αναγνωρίσει γλώσσα αυτόματα (για νέα μηνύματα - υπάρχουσα θα πρέπει να επεξεργαστείτε το χέρι και να προσθέσετε lang BBCode).

MOGmartin
16-09-10, 16:26
Σας ευχαριστώ για την επιβεβαίωση - μπορεί ο χρήστης να επιλέξει προεπιλεγμένη γλώσσα του, σε οποιοδήποτε σημείο μετά την εγγραφή; Δεν μπορώ να το βρείτε στο κλπ. userCP

ευχαριστώ για τη βοήθειά σας

MOGmartin
17-09-10, 09:25
Σας ευχαριστώ για την επιβεβαίωση - μπορεί ο χρήστης να επιλέξει προεπιλεγμένη γλώσσα του, σε οποιοδήποτε σημείο μετά την εγγραφή; Δεν μπορώ να το βρείτε στο κλπ. userCP

Επίσης, νομίζω ότι θα ήταν καλύτερα αν το plugin θα εντοπίσει αυτόματα τη γλώσσα του και μετά το μεταφράζει, ή, εναλλακτικά, να μεταφράζουν, εάν αυτό δημοσιεύτηκε για τη μετάφραση.

κάθε ευκαιρία;

vBET
17-09-10, 10:51

Ο χρήστης μπορεί να επιλέξει την προεπιλεγμένη γλώσσα του κατά τη διάρκεια της εγγραφής και στην CP χρήστη. Επίσης μπορείτε να ισχύει ήδη υπάρχοντες χρήστες να ορίσετε την προεπιλεγμένη γλώσσα τους - παρακαλούμε δείτε vBET επιλογές στην ενότητα Διάφορα:)

vBET
17-09-10, 10:53
Επίσης, νομίζω ότι θα ήταν καλύτερα αν το plugin θα εντοπίσει αυτόματα τη γλώσσα του και μετά το μεταφράζει, ή, εναλλακτικά, να μεταφράζουν, εάν αυτό δημοσιεύτηκε για τη μετάφραση.

κάθε ευκαιρία;

Ήδη υποστηρίζονται. Σας έδωσα σύνδεσμο για το άρθρο και να δείτε εσείς δεν το διαβάσετε?) Απλά πηγαίνετε vBET επιλογές στην ενότητα Google θα βρείτε αυτήν τη ρύθμιση.

Μήπως χρειάζεται κάποια βοηθήσει εδώ ή το ζήτημα έχει επιλυθεί; :)

MOGmartin
17-09-10, 12:28
Νομίζω ότι Ive πήρε το σύντροφο, πήρε μια τελευταία αμφιβολία, αλλά Im απόσπαση ότι σε ένα νέο νήμα.

Ευχαριστώ και πάλι,

MOGmartin

Automatic Translations (Powered by Google, Microsoft®, Yandex, SDL Language Cloud, IBM Watson and Apertium):
AfrikaansAlbanianArabicBelarusianBulgarianCatalanChineseCroatianCzechDanishDutchEnglishEstonianFilipinoFinnishFrenchGalicianGermanGreekHaitian CreoleHebrewHindiHungarianIcelandicIndonesianIrishItalianJapaneseKoreanLatvianLithuanianMacedonianMalayMalteseNorwegianPersianPolishPortugueseRomanianRussianSerbianSlovakSlovenianSpanishSwahiliSwedishTaiwaneseThaiTurkishUkrainianVietnameseWelshYiddish
vBET 4.10.1 gives automatic translations