צפה בגרסא המלאה: נפתר התרגום הפוך ההודעות לא עובד
היי,
הוספתי כמה הודעות ספרדית, על es שלי / / תרגום.
כאשר אני רואה אותן הודעות מחדל (אנגלית) על השורש, הם מופיעים בספרדית.
דוגמא: בריטניה תת עושה הכל רוסי (http://seoforums.org/feedback-suggestions/4419-uk-subforum-makes-everything-russian.html # post21608)
הודעה זו נוספה בספרדית, על המשנה ספרדית, אבל לא תורגם.
האם אני צריך להגדיר את השפה בלוח הבקרה לפני vBET יתרגם אותו בחזרה, או זה אמור לעבוד רק על ידי הכרה באיזה חלק של האתר בו אתה משתמש כאשר אתה מוסיף את הודעה?
(אם אני צריך להגדיר אותו בלוח הבקרה, איפה בדיוק?)
תודה
מרטין.
אני זקוק לעזרה על זה בהקדם האפשרי, כמו עכשיו את עבודת תרגום, אבל לא אפשרי שלה לאנשים interract בשפות אחרות.
(הסיבה שקניתי את הגרסה בתשלום)
תודה מראש,
סנונית
אנא קרא את המאמר הזה ותגיד אתה צריך עזרה נוספת בתחום זה.
במקרה של הודעה הצביע - זה לא היה מסומן נכתב בשפה אחרת. עכשיו אתה צריך לערוך אותו לסמן אותו על ידי lang BBCode. אנא קראו את המאמר שלהלן - הוא מתאר איך לעשות את זה וגם איך לעשות vBET להכיר שפה באופן אוטומטי (הודעות חדשות - קיים אתה צריך לערוך באופן ידני ולהוסיף lang BBCode).
תודה על האישור - המשתמש יכול לבחור שפת ברירת המחדל שלו בכל מקום לאחר רישום? אני לא יכול למצוא אותו וכו 'userCP
תודה על העזרה שלך
תודה על האישור - המשתמש יכול לבחור שפת ברירת המחדל שלו בכל מקום לאחר רישום? אני לא יכול למצוא אותו וכו 'userCP
תודה על העזרה שלך
כמו כן, אני חושב שזה יהיה טוב יותר אם יהיה תוסף autodetect לשון ההודעה ולתרגם אותו, או לחילופין לתרגם את זה אם זה נכתב על גרסה מתורגמת.
כל סיכוי?
תודה על העזרה שלך
המשתמש יכול לבחור את שפת ברירת המחדל שלו במהלך רישום משתמש ב CP. גם אתה יכול לאלץ משתמשים קיימים כבר להגדיר את שפת ברירת המחדל שלהם - ראה אפשרויות שונות vBET ב סעיף:)
כמו כן, אני חושב שזה יהיה טוב יותר אם יהיה תוסף autodetect לשון ההודעה ולתרגם אותו, או לחילופין לתרגם את זה אם זה נכתב על גרסה מתורגמת.
כל סיכוי?
נתמך כבר. נתתי לך קישור למאמר לראות אותך לא לקרוא אותו;) פשוט ללכת vBET אפשרויות בסעיף גוגל תמצא את התצורה הזו.
האם אתה צריך קצת לעזור כאן או הבעיה נפתרה? :)
אני חושב אייב קיבל אותו חבר, יש לי ספק אחד Im האחרון, אבל פרסום זה פתיל חדש.
שוב תודה,
MOGmartin
Automatic Translations (Powered by Google, Microsoft®,
Yandex, SDL Language Cloud, IBM Watson and Apertium):