View Full Version: vBadvanced Dynamics integracija
Za vključitev vBET z VBA Dyna morate namestiti samo eno dodatno in brez plugin. Lahko ga prenesete iz priponke v ta post. Montaža je zelo preprosta - preprosto nalaganje datotek, namestite izdelek datoteko in se le malo sprememb konfiguracije v vBET - vse podrobnosti so vključene v paketu.
Podprti od: vBET 3.2.0
Preizkušeno na: vBAdvanced Dynamics 1.2.0
Kaj bo to plugin vam:
Večjezični podporo skupnosti - uporabniki bodo lahko napisali vnosi v različnih jezikih
Podprti avtomatsko sporočilo zaznavanje jezika
Podpira jezik uporabniškega privzeto v uredniki
Uporabniška imena ne bodo prevedeni v
Brskanje po kategoriji
Člana skupine
Dyna postbit
Vpis
Nova različica podpira samodejno zaznavanje sporočilo jezik.
Zahteva vBET 3.2.0 in višje
muratcan25
24-12-09, 15:58
Da, mislim, da problem ne bo obremenitev plug-ins
Ob kliku na nastavek
da bo dal prazno stran
Hvala za noto - ta mora biti stranski učinek server gibljejo bom jo znova naložite.
In zdaj je na voljo:)
lahko plz vas preveriti, če bo replys in nove vnose imajo enake funkcije, kot tisto, kar vidimo v teme foruma
Uporabnik se lahko odgovori z mamo jezik in vBET bo prevedena drugim odvisna v njihovem jeziku
Yes - to bo:) To je brezplačen dodatek za vBET 3.x - le poskusite:)
Iz neznanega razloga samo na domači strani moje vbDynamics deluje. Post strani rezultati na 404 in kategorijo strani ne vključujejo več dinamike mapo (ne sledenje od domače strani). Sem sledil navodilom. Ali obstaja kaj drugega moram storiti? Jaz sem z uporabo Spider Friendly URL je možnost. Ali reportaža pravila v dinamiki mapi je treba spremeniti?
Iz neznanega razloga samo na domači strani moje vbDynamics deluje. Post strani rezultati na 404 in kategorijo strani ne vključujejo več dinamike mapo (ne sledenje od domače strani). Sem sledil navodilom. Ali obstaja kaj drugega moram storiti? Jaz sem z uporabo Spider Friendly URL je možnost. Ali reportaža pravila v dinamiki mapi je treba spremeniti?
Ali lahko prosim PM me vašem forumu naslov. Želim izvedeti, katere različice ki jo uporabljate, in katere vrste prevajanja povezav.
Paket posodobljena. Version ni spremenila, saj se lahko le 3 dodatne datoteke za zastave, kjer dodana ki je prav tako vzeta iz zadnjega javnost vBET - tukaj dodano udobje za uporabnike.
Če ste posodobili z vBET 3.3.4 lahko vaše zastave prenehajo delovati, na Dynamics VBA - samo izvedejo najprej integracijo korak znova (upload slike) in se bo rešen:)
Ali obstaja verzija za posodobitev VBA zadnje izdaje 2.0.x in 4.0.x vBulletin
Kot veste različico na starem vBulletin ne bo sodelovala z novim
bi jo posodobiti in sem lahko zagotovi Dyna samo preizkus
hvala
V tem trenutku ne podpiramo VBA za vB4.0
Mi je podpora za vB3.8 ker je ena od naših uporabnikov so nam dostop do foruma z VBA (ki se plača mod kot se spomnim). Nimamo dovoljenja za VBA 2.0.x
Tudi v bodoče prosimo, opišite vprašanja v zvezi z vB4.0 v oddelkih za vBET4.x:)
Spet smo to težavo z najnovejšimi različicami & datoteka ni na voljo v vašem strežniku
http://www.architectpavilion.com/vbet_missing_images.jpg
http://www.architectpavilion.com/vbet_file_error.jpg
VB - trenutna različica: 4.1.0
dinamika - trenutna različica: 2.1.3 RC1
vbenterprisetranslator-trenutna različica: 4.4.6
hvala
Anand
r.dziadusz
01-02-12, 11:27
Hi,
Prosim, odprite novo nit v našem forumu. Tudi najbolj verjetno bomo morali urediti plugin Mlakarja:
V tem trenutku ne podpiramo VBA za vB4.0
Odprite novo nit
Automatic Translations (Powered by Google, Microsoft®,
Yandex, SDL Language Cloud, IBM Watson and Apertium):