مشاهده نسخه کامل : پرشین دینامیک ادغام
به ادغام فعال تصدی با VBA DYNA شما را مجبور به نصب فقط یک پلاگین های اضافی و رایگان است. شما می توانید آن را از وابستگی در این پست دانلود کنید. نصب و راه اندازی بسیار آسان -- فقط آپلود فایل ، نصب پرونده محصول و ایجاد تغییرات پیکربندی کمی در فعال تصدی -- جزئیات کامل در بسته گنجانده شده است.
پشتیبانی از : فعال تصدی 3.2.0
آزمایشات بر روی : : پرشین دینامیک 1.2.0
چه این افزونه به شما بدهد :
حمایت از جامعه چند زبانه -- کاربران قادر خواهند بود به نوشتن مدخل در زبان های مختلف
پشتیبانی خودکار پیام تشخیص زبان
پشتیبانی از زبان پیش فرض کاربر در سردبیران
نام کاربری نمی شود ترجمه
مرور رده
مقوله های عضو
DYNA postbit
ورود
نسخه جدید پشتیبانی از پیام تشخیص خودکار زبان.
نیاز به فعال تصدی 3.2.0 و بالاتر
muratcan25
24-12-09, 15:58
بله من فکر می کنم مشکل پلاگین بار نیست
هنگامی که به اعضا کلیک میکنم از من می attachement
صفحه خالی آن را خواهد داد
با تشکر از توجه داشته باشید -- این باید اثر جانبی از سرور در حال حرکت دوباره آن را آپلود.
و اکنون آن را در دسترس است :)
می تواند شما را plz به تایید اگر replys و نوشته های جدید ویژگی های مشابه مانند آنچه ما در موضوعات تالار گفتمان
کاربر می تواند با زبان مادرش پاسخ و فعال تصدی به دیگران در زبان خود ترجمه بستگی دارد
بله -- از آن خواهد شد :) این است که رایگان به فعال تصدی های 3.x اضافه کنید -- فقط آن را امتحان کنید :)
برای برخی از این دلیل ، تنها صفحه خانه vbDynamics من در حال کار است. صفحات نمایش نتایج : در 404 و صفحات دسته دیگر شامل پوشه دینامیک (از صفحه اصلی ردیابی). من به دنبال دستورالعمل. آیا چیز دیگری باید انجام دهم؟ من با استفاده از گزینه URL عنکبوتی دوستانه. آیا قوانین بازنویسی در پویایی پوشه باید اصلاح شود؟
برای برخی از این دلیل ، تنها صفحه خانه vbDynamics من در حال کار است. صفحات نمایش نتایج : در 404 و صفحات دسته دیگر شامل پوشه دینامیک (از صفحه اصلی ردیابی). من به دنبال دستورالعمل. آیا چیز دیگری باید انجام دهم؟ من با استفاده از گزینه URL عنکبوتی دوستانه. آیا قوانین بازنویسی در پویایی پوشه باید اصلاح شود؟
آیا می توانید لطفا PM من آدرس انجمن خود را. من می خواهم به پیدا کردن که نسخه شما با استفاده از کدام نوع از لینک ترجمه.
بسته به روز رسانی است. نسخه تغییر نکرده است ، چرا که تنها 3 فایل های اضافی برای پرچم که در آن اضافه شده که می تواند هم از آزادی فعال تصدی تاریخ و زمان آخرین گرفته شده -- در اینجا برای راحتی کاربران اضافه شده است.
اگر شما به فعال تصدی 3.3.4 به روز شده در پرچم های خود را می تواند به توقف کار بر روی دینامیک VBA -- اولین مرحله ادغام مجدد (آپلود عکس) فقط ساخته شده و آن را حل خواهد شد :)
نسخه بروز رسانی برای نسخه 2.0.x VBA گذشته و تالار گفتگو vBulletin 4.0.x وجود دارد
همانطور که می دانید نسخه بر روی صفحه اصلی قدیمی با جدید کار نخواهد کرد
بروز رسانی به شما و من را تامین می کنند DYNA فقط برای تست
با تشکر
در این لحظه ما VBA برای vB4.0 را پشتیبانی نمی کند
حمایت از ما برای vB3.8 چون یکی از کاربران ما به ما دسترسی به انجمن با VBA (پرداخت شده است که وزارت دفاع به عنوان به یاد دارم). ما مجوز برای VBA 2.0.x
همچنین لطفا در آینده توصیف مسائل مرتبط با در بخش vBET4.x vB4.0 :)
باز هم ما باید این مشکل را با آخرین نسخه ها و فایل بر روی سرور شما در دسترس نیست
http://www.architectpavilion.com/vbet_missing_images.jpg~~V
http://www.architectpavilion.com/vbet_file_error.jpg~~V
VB - نسخه فعلی: 4.1.0
پویایی، نسخه فعلی: 2.1.3 RC1
vbenterprisetranslator، نسخه فعلی: 4.4.6
با تشکر
آناند
r.dziadusz
01-02-12, 11:27
سلام ،
لطفا برای باز کردن تاپیک جدید در انجمن ها. همچنین به احتمال قوی ما باید به ویرایش becouse پلاگین:
در این لحظه ما VBA برای vB4.0 را پشتیبانی نمی کند
لطفا برای باز کردن تاپیک جدید
Automatic Translations (Powered by Google, Microsoft®,
Yandex, SDL Language Cloud, IBM Watson and Apertium):