PDA

View Full Version: vBadvanced Dynamics интеграция

vBET
14-11-09, 15:05
За да се интегрират vBET с VBA Dyna, трябва да инсталирате само един допълнителен и безплатен плъгин. Можете да го изтеглите от прикачения файл в този пост. Инсталацията е много лесно - просто качвате файлове, да инсталирате файла на продукта и да направи малко промени в конфигурацията в vBET - всички детайли са включени в пакета.

Поддържани от: vBET 3.2.0
Тествано на: vBAdvanced Dynamics 1.2.0

Какво ще ви даде този плъгин:

Многоезичен подкрепа в общността, потребителите ще могат да пишат на записи на различни езици
Поддържани автоматично откриване съобщение език
Поддържа потребител на език по подразбиране в редакторите
Потребителските имена няма да бъде преведена в

Разгледай категориите
Членка категории
Dyna postbit
Влизане

vBET
21-11-09, 18:42
Новата версия поддържа автоматично откриване съобщение език.

Изисква vBET 3.2.0 и по-висока

muratcan25
24-12-09, 15:58
Да, аз мисля, че проблема не се зарежда плъгини

yahoooh
30-12-09, 22:51
Когато кликна на Приставка
тя ще даде празна страница

vBET
31-12-09, 16:58
Благодаря за нота - това трябва да бъде страничен ефект на сървъра, които се движат, аз ще го качите отново.

И сега е на разположение:)

yahoooh
20-01-10, 01:43
може да ви Plz провери, ако replys и новите записи ще имат същите функции, като това, което виждаме в нишките на форум
потребителят може да отговори с майка си език и vbet ще преведен на другите, зависят в техните езици

vBET
21-01-10, 16:16
Да - тя ще:) Това е безплатно добавите към vBET 3.x - просто го опитате:)

tavenger5
03-03-10, 18:49
По някаква причина само на началната страница на моя vbDynamics работи. Мнение страници с резултати от по 404 и страниците категория вече не включват папка динамика (не за проследяване от началната страница). Следях инструкциите. Има ли нещо друго, което трябва да направя? Аз съм с опция Spider Friendly URL. Дали пренапише правилата в динамиката, папка трябва да бъдат променени?

vBET
03-03-10, 20:46
По някаква причина само на началната страница на моя vbDynamics работи. Мнение страници с резултати от по 404 и страниците категория вече не включват папка динамика (не за проследяване от началната страница). Следях инструкциите. Има ли нещо друго, което трябва да направя? Аз съм с опция Spider Friendly URL. Дали пренапише правилата в динамиката, папка трябва да бъдат променени?

Може ли да PM мен за вашия нов форум адрес. Искам да разберете, кои версии са използвате и какъв вид превод връзки.

tavenger5
03-03-10, 22:08
PM'ed ви **********..

vBET
22-06-10, 23:01
Пакет актуализира. Версия не се променя, защото само 3 допълнителни файлове за знамена, където допълнително, което може да се вземат от миналата освобождаване на vBET - тук се добавят за удобство на потребителите.
Ако сте актуализирали vBET 3.3.4 знамена ви могат да спрат да работят на VBA Dynamics - само първа стъпка интеграция отново (качване на снимки) и той ще бъде решен:)

yahoooh
13-11-10, 08:11
има актуализация на версия за VBA 2.0.x последната версия и Еврофутбол 4.0.x
както знаете версия на стария Еврофутбол няма да работи с новите

може да ви го актуализира и може да осигури на Dyna да тества само
благодаря

vBET
14-11-10, 06:10
В този момент ние не поддържат VBA за vB4.0
Ние го подкрепяме за vB3.8, защото един от нашите потребители ни даде достъп до форум с VBA (която се заплаща мод си спомням). Ние нямаме лиценз за VBA 2.0.x

Също така в бъдеще, моля опишете въпроси, свързани с vB4.0 в секции за vBET4.x:)

anand
31-01-12, 05:47
Отново сме този проблем с най-новите версии и файлът не е налична на вашия сървър

http://www.architectpavilion.com/vbet_missing_images.jpg

http://www.architectpavilion.com/vbet_file_error.jpg

VB - текущата версия: 4.1.0
динамика - текущата версия: 2.1.3 RC1
vbenterprisetranslator-текущата версия: 4.4.6

благодаря
Ананд

r.dziadusz
01-02-12, 11:27
Здравейте,
Отворете нов нишка в нашия форум. Също най-вероятно ще трябва да редактирате плъгин то:

В този момент ние не поддържат VBA за vB4.0

Отворете нов нишка

Automatic Translations (Powered by Google, Microsoft®, Yandex, SDL Language Cloud, IBM Watson and Apertium):
AfrikaansAlbanianArabicBelarusianBulgarianCatalanChineseCroatianCzechDanishDutchEnglishEstonianFilipinoFinnishFrenchGalicianGermanGreekHaitian CreoleHebrewHindiHungarianIcelandicIndonesianIrishItalianJapaneseKoreanLatvianLithuanianMacedonianMalayMalteseNorwegianPersianPolishPortugueseRomanianRussianSerbianSlovakSlovenianSpanishSwahiliSwedishTaiwaneseThaiTurkishUkrainianVietnameseWelshYiddish
vBET 4.10.1 gives automatic translations