PDA

Επιστροφή στο Forum: vBadvanced Dynamics ένταξη

vBET
14-11-09, 15:05
Για την ενσωμάτωση vBET με VBA Dyna θα πρέπει να εγκαταστήσετε ένα μόνο επιπλέον και δωρεάν plugin. Μπορείτε να το κατεβάσετε από την προσκόλληση σε αυτό το μήνυμα. Εγκατάσταση είναι πολύ εύκολο - απλά ανεβάστε τα αρχεία, εγκαταστήστε το αρχείο των προϊόντων και να κάνετε μικρές αλλαγές στη διαμόρφωση vBET - όλα τα στοιχεία που περιλαμβάνονται στο πακέτο.

Υποστηριζόμενα από: vBET 3.2.0
Δοκιμάστηκε σε: vBAdvanced Dynamics 1.2.0

Τι αυτό το plugin θα σας δώσει:

Πολύγλωσση υποστήριξη της κοινότητας - οι χρήστες θα μπορούν να γράψουν εγγραφές σε διάφορες γλώσσες
Υποστηριζόμενα αυτόματου εντοπισμού γλώσσας μήνυμα
Υποστηρίζει το χρήστη στην προεπιλεγμένη γλώσσα συντάκτες
Τα ονόματα χρηστών δεν θα μεταφραστεί σε

Αναζήτηση κατηγορίας
Κατηγορίες μέλους
Dyna postbit
vBET
21-11-09, 18:42
Η νέα έκδοση υποστηρίζει την αυτόματη ανίχνευση γλώσσας μήνυμα.

Απαιτεί vBET 3.2.0 και υψηλότερα

muratcan25
24-12-09, 15:58
Ναι, νομίζω ότι το πρόβλημα δεν θα φορτώσει plug-ins

yahoooh
30-12-09, 22:51
Όταν κάνω κλικ στο εξάρτημα
θα δώσει λευκή σελίδα

vBET
31-12-09, 16:58
Ευχαριστώ για την σημείωση - αυτό πρέπει να είναι παρενέργεια του διακομιστή κίνηση θα το ανεβάσω ξανά.

Και τώρα είναι διαθέσιμα:)

yahoooh
20-01-10, 01:43
θα μπορούσε να σας plz επαληθεύεται αν ο replys και νέες εγγραφές θα έχουν τα ίδια χαρακτηριστικά, όπως αυτό που βλέπουμε στα θέματα του forum
χρήστης μπορεί να απαντήσει με τη γλώσσα της μητέρας του και την vbet θα μεταφραστεί σε άλλους εξαρτάται στις γλώσσες τους

vBET
21-01-10, 16:16
Ναι - θα:) Αυτό είναι ελεύθερος να προσθέσει vBET 3.x - μόνο να το δοκιμάσετε:)

tavenger5
03-03-10, 18:49
Για κάποιο λόγο μόνο στην αρχική σελίδα του vbDynamics μου λειτουργεί. Δημοσίευση αποτελεσμάτων σελίδες σε ένα 404 και σελίδες κατηγοριών δεν περιλαμβάνουν πλέον το φάκελο δυναμική (δεν παρακολουθεί από την αρχική σελίδα). Ακολούθησα τις οδηγίες. Υπάρχει κάτι άλλο πρέπει να κάνω εκεί; Είμαι χρησιμοποιώντας την επιλογή του Spider ομοφυλόφιλους URL του. Μήπως οι κανόνες επανεγγραφής στη δυναμική φάκελο πρέπει να τροποποιηθούν;

vBET
03-03-10, 20:46
Για κάποιο λόγο μόνο στην αρχική σελίδα του vbDynamics μου λειτουργεί. Δημοσίευση αποτελεσμάτων σελίδες σε ένα 404 και σελίδες κατηγοριών δεν περιλαμβάνουν πλέον το φάκελο δυναμική (δεν παρακολουθεί από την αρχική σελίδα). Ακολούθησα τις οδηγίες. Υπάρχει κάτι άλλο πρέπει να κάνω εκεί; Είμαι χρησιμοποιώντας την επιλογή του Spider ομοφυλόφιλους URL του. Μήπως οι κανόνες επανεγγραφής στη δυναμική φάκελο πρέπει να τροποποιηθούν;

Μπορείτε παρακαλώ να μου PM διεύθυνση φόρουμ σας. Θέλω να βρείτε ποια έκδοση χρησιμοποιείτε και το είδος των δεσμών μετάφρασης.

tavenger5
03-03-10, 22:08
PM'ed σας **********..

vBET
22-06-10, 23:01
Ενημερωμένο πακέτο. Έκδοση δεν έχει αλλάξει, γιατί μόνο 3 πρόσθετα αρχεία για τις σημαίες, όπου προστίθενται τα οποία μπορούν να λαμβάνονται επίσης από την τελευταία κυκλοφορία vBET - εδώ προστίθενται για τους χρήστες την ευκολία.
Εάν έχετε ενημερωθεί για να vBET 3.3.4 σημαίες σας μπορεί να σταματήσουν να λειτουργούν σε VBA Dynamics - μόλις έκανε πρώτο βήμα για την ένταξη και πάλι (ανεβάσετε εικόνες) και θα λυθεί:)

yahoooh
13-11-10, 08:11
είναι η έκδοση ενημέρωση για VBA 2.0.x τελευταία έκδοση vBulletin 4.0.x και εκεί
Όπως γνωρίζετε έκδοση στο παλιό vBulletin δεν θα λειτουργήσει με τη νέα

θα μπορούσε να το επικαιροποιήσει και να μπορώ να παρέχω την Dyna να δοκιμάσει μόνο
ευχαριστίες

vBET
14-11-10, 06:10
Αυτή τη στιγμή δεν υποστηρίζουμε VBA για vB4.0
Την υποστήριξη για vB3.8 επειδή ένας από τους χρήστες μας, μας έδωσε την πρόσβαση σε φόρουμ με VBA (η οποία καταβάλλεται mod όπως θυμάμαι). Δεν έχουμε άδεια για VBA 2.0.x

Επίσης, στο μέλλον, παρακαλείστε να περιγράψετε τα θέματα που σχετίζονται με vB4.0 σε τμήματα για vBET4.x:)

anand
31-01-12, 05:47
Και πάλι, έχουμε το πρόβλημα με τις πιο πρόσφατες εκδόσεις & το αρχείο δεν είναι διαθέσιμη στο διακομιστή σας

http://www.architectpavilion.com/vbet_missing_images.jpg

http://www.architectpavilion.com/vbet_file_error.jpg

VB - τρέχουσα έκδοση: 4.1.0
δυναμική - τρέχουσα έκδοση: 2.1.3 RC1
vbenterprisetranslator-τρέχουσα έκδοση: 4.4.6

ευχαριστίες
Anand

r.dziadusz
01-02-12, 11:27
Γεια σου,
Σας παρακαλώ να ανοίξετε νέο νήμα στο φόρουμ μας. Επίσης κατά πάσα πιθανότητα θα έχουμε για να επεξεργαστείτε το plugin becouse:

Αυτή τη στιγμή δεν υποστηρίζουμε VBA για vB4.0

Σας παρακαλώ να ανοίξουν νέο νήμα

Automatic Translations (Powered by Google, Microsoft®, Yandex, SDL Language Cloud, IBM Watson and Apertium):
AfrikaansAlbanianArabicBelarusianBulgarianCatalanChineseCroatianCzechDanishDutchEnglishEstonianFilipinoFinnishFrenchGalicianGermanGreekHaitian CreoleHebrewHindiHungarianIcelandicIndonesianIrishItalianJapaneseKoreanLatvianLithuanianMacedonianMalayMalteseNorwegianPersianPolishPortugueseRomanianRussianSerbianSlovakSlovenianSpanishSwahiliSwedishTaiwaneseThaiTurkishUkrainianVietnameseWelshYiddish
vBET 4.10.1 supports automatic translations