PDA

View Full Version: Rešeno Prevedeno povezave forum, ki prikazuje 404 napak

texans
18-07-11, 18:02
Imam skozi ta proces namestite večkrat zdaj in ne morem se zdi, da se določi teh 404 napak.

Problem: Translated links forum ustvarjate 404 napak (indeks in sukanec URL zdi, da dela)

URL: phoneforum.com / forumi /

Friendly URL: Jaz sem z uporabo načina Reportaža Friendly URLs - Canonical URL Strict

vBET Main: Forum Directorys / forumi

Moja Forum htaccess je naslednji

# Avtor: Matty Asia
# Version 1,6

Na RewriteEngine
Možnosti + FollowSymLinks
RewriteBase / forums /

# # # To je malo več SECURITY in se lahko odstrani

RewriteRule ^ vključuje /(.*) index.php
RewriteRule ^ vb /(.*) index.php
RewriteRule ^ paketi /(.*) index.php

# # # To je DEJANSKO Reportaža

RewriteRule Arhiv / index.php? / $ 2 & jezik = $ 1 [L, QSA]
RewriteRule index.php? jezik = $ 1 [L, QSA]
RewriteRule 2 $? Jezik = $ 1 [QSA]

RewriteRule ^ teme / ([0-9 ]+)(?:/?$|(?:-[^/]+))(?:/?$|(?:/ stran ([0-9] +) ?)) showthread.php? t = $ 1 & page = $ 2 &% {QUERY_STRING}
RewriteRule ^ člane / ([0-9] +) member.php? U = $ 1 &% {QUERY_STRING}
RewriteRule ^ forumov / ([0-9 ]+)(?:/?$|(?:-[^/]+))(?:/?$|(?:/ stran ([0-9] +) ?)) forumdisplay.php? f = $ 1 & page = $ 2 &% {QUERY_STRING}
RewriteRule ^ blogi / ([0-9 ]+)(?:/?$|(?:-[^/]+))(?:/?$|(?:/ stran ([0-9] +) ?)) blog.php u =? $ 1 & page = $ 2 &% {QUERY_STRING}
RewriteRule ^ vnosov / ([0-9 ]+)(?:/?$|(?:-[^/]+))(?:/?$|(?:/ stran ([0-9] +) ?)) entry.php? b = $ 1 & page = $ 2 &% {QUERY_STRING}
RewriteRule ^ Seznam /([^/]*/)([ 0-9] +) list.php? R = $ 1 $ 2 &% {QUERY_STRING}
RewriteRule ^ vsebino /(.*) content.php? R = $ 1 &% {QUERY_STRING}
RewriteRule ^ widget / config / ([0-9] +) widget.php? R = config / $ 1 &% {QUERY_STRING}

Vsako idejo, kaj delam narobe?

TIA!

vBET
19-07-11, 00:58
Kot vidim, prav sedaj je dobro deluje. Ali imate še vedno vprašanje, ali je že določen?

Obvestite Ali še vedno potrebujejo pomoč, in če da, potem navedite URL strani, kjer obstaja težava.

texans
19-07-11, 02:42
Hvala za odgovor!

Ne, še vedno ne deluje pravilno. Indeks strani in teme, ki jih dela, ampak posameznih links forum ne.

ex: phoneforum.com/forums/da/36-Canadiske-Wireless-Carriers

Ena stvar, ki sem v primerjavi z obvestilom tem forumu je, da so moje dejanske povezave forum prevesti, kar ta forum ohranja Angleški URL tudi pri uporabi ne-angleški prevod.

Počutim se, kot je to vprašanje (sem lahko se motim), vendar ne vem, kako to spremeniti.

Še enkrat hvala za odgovor.

vBET
19-07-11, 17:52
Primer si dal je, da ni obstoječe vsebine - ne deluje tudi če ni prevedena:
phoneforum.com/forums/36-Canadiske-Wireless-Carriers

Še vedno ne vidim nobenega vprašanja - sem bil tam in vidim, vsebina je dobro prevedena. Prosim, pokažite mi URL, kjer lahko vidim - tista, ki jo je dal, ne obstaja, zato ga ni mogoče prevesti ...

texans
19-07-11, 18:07
Ja, to je problem ravno.

To je privzeta forum kategorije naveden v angleščini privzeti pogled:
phoneforum.com/forums/forums/36-Canadian-Wireless-Carriers

Jaz se sklicuje, kaj se zgodi, ko se je prevedena. Dejanska povezava URL gets prevedena kot dobro in rezultati v 404.

phoneforum.com/forums/da/36-Canadiske-Wireless-Carriers

Links forum ne deluje, ko prevedena v katerikoli jezik z angleščino. Vsi so posledica napake v 404 straneh. Indeks in teme, ki ne dela, ko prevedena, samo ne links forum.

vBET
19-07-11, 18:27
OK - zdaj vidim vprašanje. To je samo za URL forum ni za tem - sem iskal na napačnem kraju.

Vidim vzrok izdaje povezave so preusmerjeni in 2. / forumih je / odstrani od tam. Nastavitev:
http://www.phoneforum.com/forums/pl/forums/36-Canadian-operatorów-bezprzewodowych
Jaz sem preusmerjeni na:
www.phoneforum.com/forums/pl/36-Canadian-operatorów-bezprzewodowych

Ne vem, zakaj se to zgodi tako. Mogoče imaš narobe vBET konfiguracijo za imenik forum. Lahko pa poskusite z nastavitvijo obdržati imenik za to (ne sme biti potreben). Prosimo, PM me dostop do podrobnosti vašega Admin CP in FTP - bom preveril.

texans
19-07-11, 18:34
Hvala Michal:)

Prihaja PM

vBET
21-07-11, 22:49
Kot sem vam napisal včeraj PM vprašanje je zato, ker imate dvojno / forumi v vašem URL. vBET odstrani ena od tistih, ker je to isto, kot mora biti vaš forum imeniku in vBET zagotovim, da je jezik koda bo po njej. Tako je forum imenik odstranjena in nato dodal še enkrat pred URL tik pred kodo jezika. Da bi se izognili temu, in da je vaš forum povezave ustrezno ustvarjeni morate uporabljati to hitro popraviti po vsaki posodobitvi vBET (zdaj je to že storila na vašem forumu):
1. Odpri / includes / vbenterprisetrasnlator_functions_url_tracking.php
2. Najdi:

if (0 === strpos($address, $vbulletin->options['vbenterprisetranslator_forumdir'].'/')) {
$address = substr($address, strlen($vbulletin->options['vbenterprisetranslator_forumdir']));
}

3. Odstranite / comment to.

To bo rešilo vprašanje narobe z generacijo URL. Še vedno imate vprašanja s preusmerjanjem. Jaz sem še vedno delajo na tem.

vBET
21-07-11, 23:16
Vsak dostopa Podrobnosti pošljete ne deluje več - nisem mogel končati delo ... Prosimo, PM ustrezne podatke dostop tako da bom lahko nadaljeval.

vBET
22-07-11, 12:11
Kot je dobil info, ki jih PM nameravate spremeniti tour / forums / forumi povezav in ne potrebujejo našo podporo zdaj. Jaz sem to nastavitev nit kot rešiti. Če boste imeli isto vprašanje po vaše spremembe pišite tukaj. V primeru drugih vprašanj, vas prosimo, odpreti eno nit na eno vprašanje.

texans
24-07-11, 22:35
Desno. Ne želim, da so hacked up različica tega mod (tako da sem lahko poskusite najti drugo popraviti vsak update) za standardno vBulletin namestitev, ki se zgodi, da se v mapi / forumih. Kako lahko vBulletin standardno namestite v imenik, imenovan / forumi se ne podpira privzeto mod? Če samo pomislim, da sem nameščen "stabilno" različico piha mojih mislih.

Po celem tednu sem in tja, da pridete do te točke sem se odločil, da sem poskusil vbseo, ker izgleda, da se zdi, da dobro deluje z vBET. NAROBE!

Sem ugotovila, najmanj 3 bugs s standardno namestitev in dodal, vbseo vBET na vrhu. Jaz fiksno z brskanjem forum in ima še 2, ki so odprti.

Vi ne zdi, da želijo, da mi pomaga preko PM. Namesto tega sem dobil, da typeout vsako novo izdajo tukaj še enkrat in počakajte na dan, med vsakim odgovorom, da bom lahko dobil ta določen, kot tudi. Medtem pa vse moje povezave v Google pojdite na prazno stran. Awesome!

Se zavedaš, da je kupec plača za mod in nonbranded taksa ne želi porabiti več kot 30 + ur na dan, in med vprašanji, da se določi, kaj bi bilo treba standardno kajne? Vprašanje, če s to ne deluje, da bomo to popraviti je v redu, vendar v tem tempu jih ne glede na vrednost vašega časa strank. Ta mod je strošek me tako prekleto veliko v izgubi produktivnosti na vrhu 200 $ sem plačal za to, da me naredi bolan - in sem še vedno ne kasneje kot sem začel.

Je prepričan, se zdi kot veliko "rešili" težave so bolj razočarani od strank opuščajo in ne odgovarjanje na vprašanja. Zakaj menite, da je?

vBET
26-07-11, 09:07
Odgovor na prvo vprašanje je bilo že poslali vam PM prej. Ne vem, zakaj ste se spet sprašuje. Odgovor je isti - to je zelo prvi čas, ko naša stranka (in imamo veliko strank) so forum, v podimeniku / forumov, poleg tega pa ustvarja še navidezni imenik / forume, na URL, ki imajo / forums / forumi To je preprosta razlaga, zakaj vBET ni pripravljeni, zdaj za podporo takšni situaciji in da je razlog, zakaj se pokvari. vBET morali razčleniti URL v času prevajanja in ga odstrani / forumov, ki pred svojim povezave do tam dajo kodo jezika in dodamo / forumi spet na prednjem delu URL. Stanje, kot je / forums / forumih je zelo nenavadna - smo jo prvič. Ne morem vam odgovoriti na drugo za isto vprašanje, ne glede na to, kolikokrat se bo vprašal to - da vaš položaj je zelo nenavaden.

Ne vemo, vaša vprašanja, s vBSEO - to je tema o drugih vprašanje - prosim odprta nova tema za novo izdajo, če še vedno obstaja. Nismo mogli pomagati pri vprašanju nismo seznanjeni.

PM se ne uporablja za podporo. Mi uporabljamo PM pridobiti dostop do podatkov. Podpora je po forumu. Na forumu lahko upravljate vprašanje teme, vidimo polno vprašanje zgodovino in vprašanja so na voljo za celotno naše osebje. Veste, to že. Oprostite, ampak ne vem zakaj smo tu, da razpravljamo v javnosti. Zakaj si me obvesti, da sem vas prosil, da napišete na forum, ne PM. Sem ga napisal za vas - vem to. Kakšen je vaš namen v tem položaju - ne boste potrebovali pomoč s tem vprašanjem? Če da, opišite. Če ne wit tale - prosim odprta nova tema za novo izdajo. Če ni vprašanje potem super:)

Prosimo, upoštevajte, da se nam je s prošnjo, da prenehajo delovati, o tem vprašanju in zapisal, da boš naredil nekaj velikih sprememb na vašem forumu. Tako smo prenehali delovati na tem, kot ste zahtevali. Ne mater imaš BF dovoljenje ali ne - če ne bi imel in nas prosite, da prenehajo delovati ob izdaji bomo poslušali vaše vprašati. Ne razumem točke.

Prosimo, da se držijo točke - Kakšna pomoč potrebujete?

Ni odgovoril težav so pogosto rešiti vprašanja (po PM) o tem, katere nit lastniki ne skrbi več, tako tistih, ostanejo brez odgovora. Imeli smo nenazadnje 2 prispevkov od uporabnikov, ki nikoli pisal za pomoč samo napisal, da se uporabljajo stari vBET različico. To je do uporabnika bo posnel posodobitve in uporaba bug brezplačne različice ali uporabite stare.

texans
26-07-11, 11:12
Saj veš moje vprašanje in bi morali zavedati, je namen tega delovnega mesta. Nezadovoljstvo s svojim izdelkom.

Standardni namestite v mapo / forumih ni nič nenavadnega. Pričakoval sem svojo programsko opremo za delo za to situacijo. Včasih sem vBulletin priporočeno htaccess, ki je ustvaril / forums / forumih url strukturo.

Standardni vbseo namestitev ni nič nenavadnega. Pričakoval sem svojo programsko opremo za delo za to situacijo. Imel sem vsaj 3 glavnih napak, ki povzročijo več tisoč praznih strani, vključno z vsako posamezno stran indeksirano s strani Googla.

Rad bi vračilo prosim.

vBET
26-07-11, 23:30
Situacijo, ko stranka noče naša podpora ne izpolnjuje pogojev za vračilo.

Ne vem, vaše vprašanje dejanskega stanja - ste nam povedali, da prenehajo delovati, na vprašanje, ki je bil že delno rešiti, ker si je želel, da se velike spremembe na vašem forumu. Tako smo prenehali dela na tem. V tem trenutku moram vaš opis stanja izdaje in zeleno luč za začetek dela na tem. Jaz niti ne vem, je še vedno isto vprašanje. You PM nekaj o novi izdaji po tem, ko se spremembe - nismo dobili nobenih novih nit na voljo za novo izdajo. Prosimo, odprite novo temo za novo izdajo pa bomo začeli delati na tem.

Še enkrat, ker ne razumete vprašanje vzrok. To NI / forumi imenik napake - to je zelo ok. Naša lastna forum uporablja podimenik v URL - si lahko ogledate tukaj. vBET podpira podimenik v URL forumu.
Tvoj problem je, ker imate dvojno / forums / forumih in to je zelo nenavadno. To je prvič, ko smo videli takšni situaciji in ki jo potrebuje našo podporo, da je to delo primerno za vaš forum. To vprašanje vpliva samo vaš sub-forum strani. Vse druge povezave (v teme, in tako naprej) nimajo dvojna / forums / forumi), in da je razlog, zakaj vaš celoten forum prevod je odlično delo, razen strani sub-forum. In to je razlog, zakaj vaš forum potrebuje našo podporo, da se ti delajo popolnoma povsod. To vam zavrne našo podporo se strinjate, da so te strani niso prevedene. Če želite, da prevedena opišite dejansko stanje izdaje in PM dejanskega dostopa do podrobnosti.

To niti ne gre za razpravo o vaših vbseo vprašanje - ne vemo vbseo vaše vprašanje. Mi je bilo tukaj delajo kaj drugega. Prosimo, odprite novo temo za svoje vprašanje vbseo in bomo na njem delajo. Ne moremo povedati, zakaj imate vbseo vprašanje, ne da podatkov o tem. Ne moremo povedati, je to vprašanje integracijo, konfiguracijo vprašanje, ali ni povezan z vBET sploh. Prav tako ne more vračila v situaciji, ko stranka trdi, o nekaterih ni opisana vprašanja, noče odpreti novo temo in jo opisati. Zavrnitev za opis vaše vprašanje v novo temo vam zavrnejo našo podporo. Prosimo, odprite novo temo za svoj novi vprašanje, mi pa vas bo podpora:) Upam, da to se bo hitro rešen:)

texans
27-07-11, 00:46
Naj bo to jasno. Ne želim kramp UP različica tega MOD.

To ni tisto, kar sem plačal za, in ne nimam edinstveno situacijo. Imel sem dve zelo privzeto situacijah. Ta izdelek ni tako oglašuje.

Jaz bom še enkrat vprašal. Prosimo, vračilo moj denar.

Če tega ne bo imelo za posledico poračuna.

Res želite uporabljati ta izdelek, ampak kot sem navedel prej ne želim vdrl up različico, da bi bilo delo. To ni vredno glavobol, ko pride čas za nadgradnjo mojega forum.

vBET
27-07-11, 17:43
In še enkrat ponavljam - imate zelo nenavadno situacijo. Ob dvojni / forums / forumih ni nekaj, kar vidite v vsakem forumu. V resnici vaš forum je edini, ki ima ta stvar, kar vemo o tem. Zato je ta situacija zahteva našo podporo, da bi bilo popolnoma funkcionalen, ad, zato v tem trenutku vBET dela na vašem forumu, ne da bi prevajanje sub-forumi strani ad vsi drugi strani so tudi prevedene (le sub-forum strani imajo dvojno / forumi / forumi v URL).

Nudimo vam brezplačno pomoč, da bi bilo popolnoma funkcionalen. To je vaša izbira, da ga sprejme ali zavrne. Z zavrnitvijo se boste odločili za vBET ne deluje na vašem forumu. In ne bomo vračilo, ker uporabnik odloči, da niso vse funkcionalnosti vBET. To bo popolnoma funkcionalen, ko ste sprejeli našo podporo.

Če resnično želite vBET delo na vašem forumu - samo prosim sprejeti našo podporo in nam bo v celoti delo na vašem forumu. Prav tako bomo poslali namigi o spreminjanju vašem forumu konfiguracijo in se znebite dvojna / forums / URL forumov obliki (kar pošteno izgleda zelo, zelo čudno). Ti trdijo, da jih želite imeti vBET funkcionalno na vašem forumu, vendar ne želite uporabljati našo podporo in naše prezreti namigov. To je vaša odločitev - ne moremo prisiliti, da uporabite našo podporo. Če se odločite, da so vaši sub-forum strani ni prevedeno to je odvisno od vas. Še vedno ponujamo brezplačno pomoč in popolnoma funkcionalen vBET. Zavrnitev naše podpore ne izpolnjujejo pogojev za nadomestila.

texans
30-07-11, 12:38
Sem opredeljena popoln časovni okvir tega, kar se je zgodilo tukaj Michal in priročno ga črta kot Spam. Ni bilo spam v mesto Michal.

Classy.

Obstaja seveda velika jezik razumevanje razlike tukaj, ki se mi zdi zelo ironično.

Hacked = Spremenjeno - Kot v ne želim zelo spremenjeno različico tega scenarija, saj je preveč težko nadgraditi.

Sem rekel ničesar o vas ali kogar koli drugega taksist svoj forum.

Obstaja tudi vprašanje bereš, kaj je primerna za vas, in ne glede na ostalo. Žalostno za vaše stranke.

Upajmo, da boste razumeli moj post ni bil spam tako da bom jo dodajte še enkrat spodaj. ;)

vBET
30-07-11, 13:33
To je bil SPAM in prevara, ki je razlog, zakaj se odstrani. Vi preprosto ponoviti vse informacije, ki so vključene v to nit + pisal lažne podatke o tem, kako to gre (poglejte našo zasebnih sporočil, če boste morali spomniti, kako to gre). Niti SPAM niti SCAM ni dovoljeno na tem forumu in ne vem vse forum, kjer se uprave dogovorijo o tem.

Ni bilo treba kakršne koli spremembe v visoko vBET. Mislim, da si dobil vse, ki niso sorazmerne. V času, ko je delal na vprašanje, ki ste dobili informacije o enem preproste spremembe - 3 vrstic kode, da se odstranijo na enem mestu Tudi tukaj je vprašanje ne zaradi spremembe, ampak zato, ker si bil jezen, da si moral odpreti novo označili za novo izdajo (vas je prosil, da ne pišejo v PM, ampak v novo nit). In namesto da si napisal tu na stare nit, ki deluje, kot smo jo opustili, ko nam je povedal, da prenehajo delovati, o tem vprašanju. Kaj me je zmeden na začetku, ker sem res bil prepričan, je še vedno staro vprašanje, ali zaradi novega, ker si bil tukaj pisni obliki. Prosimo, da se držijo točke. Če potrebujete pomoč pri tem vprašanju - pišite o njegovem dejanskem stanju na to temo. Če imate težave z nečim drugim - prosimo, odprto novo nit za to, da bomo vedeli, vprašanje je res približno. Če imate težave z vBSEO - to ni tema o tem. Prosimo, odprite novo. Tudi, če je vprašanje je nekaj drugega, zakaj si še vedno stvar, da bo potrebna vBET spremembe?

Upam, da ste se odločili, da uporabite našo podporo in nam omogočajo, da vBET popolnoma funkcionalno na vaši strani. Kaj mi bo zelo vesel:)

texans
30-07-11, 13:37
Sem dal gor.

vBET
30-07-11, 13:46
Saj ni treba. Ponujamo vam brezplačno pomoč, da so vBET popolnoma funkcionalno na vašem forumu:) Uspelo nam je celo čas. Preprosto ga sprejmete. Seveda ne moremo prisiliti, da uporabite našo brezplačno podporo in so vBET popolnoma funkcionalen - to je vaša odločitev, da ga sprejme ali zavrne.

texans
30-07-11, 14:28
Kot sem ti povedala 10-krat zdaj nimam TIME (investirali več kot 30 ur, zdaj in na veliko izgubo), niti ne želim imeti močno modifed različico te programske opreme, saj je velik glavobol, ko gre časa, da ga dopolni.

To je, kot da nisem navedel vsako od teh vprašanj vedno znova znova in znova. Vi samo poslušajte, kaj vam kaj slišati. Ti si mod ne dela z 2 osnovnih naprav, in jaz nimam časa, da težav s svojo "podporo" ali močno preoblikovana software.

Add to, da boste slišali samo tisto, kar je priročno za vas in ne razumem veliko osnovno angleščino in da je samo dodaja, da čas, potreben za delo z vami.

Si izbrisal svoj časovni trak, ki spet ni imel "spam ali prevara", kot vam rečejo, le dejstva v zvezi s tem vprašanjem.

... Ja, sem naredil jaz. Sem dal gor. Zmagali ste! Imaš moj denar.

Če kdo želi na poceni brez njih licenco samo jaz PM.

vBET
30-07-11, 15:00
Prosimo, upoštevajte, da, ko uporabljate naše brezplačno podporo, ki jo ni treba vlagati vsakem trenutku - to je naše osebje, ki rešuje vprašanje. Torej sprejema našo brezplačno podporo, ki jo ne ni treba izgubljati časa za vprašanje. Prav tako bi vas rad spomnil, da vam ni treba porabiti tiste, 30 ur - je bila vaša odločitev, ker ste zavrnili našo podporo.

Tudi Počutim se, kot je primerno, da še enkrat pisati (sem jo napisal prej, vendar se zdi, da ni opazil), da ni jasno, v tem trenutku ne bo vBET zahteva nobenih sprememb, ker ste spremenili svoje okolje in sedaj ste popolnoma drugo vprašanje z vBSEO - lahko je konfiguracija ali integracijo vprašanje. Torej v tem trenutku ne bomo niti jasno, ali imate katero koli vprašanje z vBET sama ali je to vprašanje na drugi ravni. Ne moremo povedati, ker ste zavrnejo našo podporo in samo ponavljati, da imate nekaj novih vprašanja s vBSEO, ki ga ni hotel opisati na forum ...

Imamo jasno razumeti vsak svoj stavek in si oglejte naš vsak stavek. Prosim, sprejmite dejstvo, da je zavrnila z vBET podpore ne izpolnjujejo pogojev za nadomestila. Z veseljem vam bomo pomoč in da vBET popolnoma funkcionalno na vašem forumu:) Moraš sprejeti našo podporo. Žal nam je slišati, da vam je ljubše, da ne uporabljate naše podpore, še vedno pa je vaša odločitev, ki je vBET ne deluje popolnoma na vašem forumu, kjer imate nenavadno konfiguracijo, ki nikoli ni zgodilo na naše stranke forumih.

Da, vaš zadnji 2 sporočil vključena SPAM in SCAM - si je že obvestil o tem in potem si preprosto spammed odstranili sporočilo znova. In vas obvestili, zakaj je bil spet odstrani. Če niste preverite vaše PM - tu je razlaga ste že dobili s kot odgovor na vaše sporočilo (s samega sporočila).

Vaš odgovor, da odstranite vašo SPAM + SCAM sporočilo:

Jaz sem samo govoril resnico Michal. Žal mi je, da ni primerna za vas. Prosiš, da ljudje na vbseo omogočajo brezplačno razprave, vendar vam ne bo naredil enako. Hmmm.

Naš odgovor na vaše trditve, da to ni SPAM + SCAM:

To ni nič o tem, da convinient. Prosimo, preberite celotno nit - vse, kar je napisal je že vključen tam! Kako lahko tudi povem o ni priročno, če bomo dovolili, da je bivanje tam? Mi enostavno mig omogoča podvajanje - nepotrebnemu podvajanju je SPAM. Veste, to - imate forum od leta 2002.

Prav tako ni res, samo - si napisal lažne podatke o tem, kako to gre. Jaz preprosto spomnil vas to tako, da odgovorijo stari PM, kjer lahko vidite, da ste spremenili geslo nesreči in opraviči za to - ni bilo, kot si ti napisal, da si bil ti jezen, ker si niso želeli sprememb - v tem času ni bilo sprememb, ki še ! Mi ne bo dovolil, da napišete napačne podatke. Nisem ga kliče leži, ker sem prevzeti vse ljudje želijo nekaj dobrega, zato predvidevam, da si preprosto je napaka tukaj.

Ne vidim, da je povsod dogaja. Če imate ničesar dodati, prosim ne ponavljajo - to se bo odstranjena kot spam. Če želite dodati nekaj novega - bomo z veseljem vedeli, kaj je dejansko stanje vprašanja in vam ponudimo našo pomoč:)

To je tema o vašem vprašanju z / forums / forumi strani. Če imate kaj za dodati o tem vprašanju pišite brezplačno. Če želite le, da so nekateri javni hrupa - prosim stop. Ponosni smo, da nudimo našim strankam brezplačno podporo. Ponosni smo, da smo ca ponudi tudi za vas. Imaš lahko vBET popolnoma funkcionalno na forum, če želite. Če ne želite uporabljati naše podpore ne moremo vam silo. Še vedno ne moremo vračilo, ker uporabnik odločil, da ni popolnoma funkcionalno vBET in odpadkov našo podporo.

Kot je danes kot prej - vam ponujamo naše brezplačno podporo in popolnoma funkcionalen vBET na vašem forumu, ki še niso podprta še konfiguracija (ker se to zgodi zelo prvič, da naše stranke imajo takšne konfiguracije). Mi bo zelo vesel, da vam pomagajo:)

vBET
31-07-11, 13:14
Thread zaprt zaradi veliko SPAM in SCAM + spreminja nit zgodovine z avtor ugotavlja, kot so:

***** Opomba: izbriše moj post še enkrat. Če boste svoj denar, da boste morali prepovedati me, če ne želiš, da objavite moje strani. ****

Za avtor nit: vam ni treba, da nas obvestite, da smo odstranili vaše SCAM post - to vemo popolnoma in mi celo napisali vas vsakič, upoštevajte, s prošnjo, da ustaviti, kaj počnete. Prosimo, upoštevajte, da imamo popolno zgodovino našega PM sporočil. Vsakič, ko si napisal SCAM smo vam poslali nazaj svoj stari PM daje dokaze, da pišete napačne informacije in SCAM ni dovoljeno. Še enkrat - prosim stop to. Mi stojnica vedeti, kako je bilo in vsi ljudje lahko preberete tukaj javno razpravo.

Ne želimo, da vas prepoved. Vi ste naše stranke. Še vedno ne bomo dovolili, da SCAM niti SPAM. Z veseljem vam bomo podporo s svojo novo izdajo, če se strinjate našo podporo. Z veseljem vam bomo lahko vBET popolnoma funkcionalno na vašem forumu:)

Automatic Translations (Powered by Google, Microsoft®, Yandex, SDL Language Cloud, IBM Watson and Apertium):
AfrikaansAlbanianArabicBelarusianBulgarianCatalanChineseCroatianCzechDanishDutchEnglishEstonianFilipinoFinnishFrenchGalicianGermanGreekHaitian CreoleHebrewHindiHungarianIcelandicIndonesianIrishItalianJapaneseKoreanLatvianLithuanianMacedonianMalayMalteseNorwegianPersianPolishPortugueseRomanianRussianSerbianSlovakSlovenianSpanishSwahiliSwedishTaiwaneseThaiTurkishUkrainianVietnameseWelshYiddish
Languages translations delivered by vBET 4.10.1