PDA

Žiūrėti pilną versiją: Išspręsta Išversta forume nuorodos rodo klaidas 404

texans
18-07-11, 18:02
Turiu dabar kelis kartus per šį procesą įdiegti ir man atrodo, negalime nustatyti šiuos klaidos kodas 404.

Problema: Išvertus Forumas Nuorodos klaidos 404 (indekso ir siūlai URL atrodo dirbti)

URL: phoneforum.com / forums /

Friendly URL: Aš naudoju režimas perrašymas draugiškas URL - Canonical URL Griežtai

vBet Pagrindinis: Forumas Directorys / forumai

Mano forumas Htaccess taip

# Autorius: Matty Azija
# Versija 1.6

RewriteEngine on
Funkcijos + FollowSymLinks
RewriteBase / forums /

# # # Tai yra šiek tiek papildomų saugumo ir gali būti nuimami

RewriteRule ^ /(.*) index.php
RewriteRule ^ VB /(.*) index.php
RewriteRule ^ paketai /(.*) index.php

# # # Tai yra faktinis Rewrite

RewriteRule archyvas / index.php? / $ 2 & language = $ 1 [L, QSA]
RewriteRule index.php? language = $ 1 [L, QSA]
RewriteRule $ 2? Language = $ 1 [QSA]

RewriteRule ^ temas / ([0-9 ]+)(?:/?$|(?:-[^/]+))(?:/?$|(?:/ puslapis ([0-9] +) ?)) showthread.php? t = $ 1 & page = $ 2 &% {QUERY_STRING}
RewriteRule ^ nariai / ([0-9] +) member.php? U = $ 1 &% {QUERY_STRING}
RewriteRule ^ forumai / ([0-9 ]+)(?:/?$|(?:-[^/]+))(?:/?$|(?:/ puslapis ([0-9] +) ?)) forumdisplay.php? F = $ 1 & page = $ 2 &% {QUERY_STRING}
RewriteRule ^ Dienoraščiai / ([0-9 ]+)(?:/?$|(?:-[^/]+))(?:/?$|(?:/ puslapis ([0-9] +) ?)) blog.php? U = $ 1 & page = $ 2 &% {QUERY_STRING}
RewriteRule ^ įrašai / ([0-9 ]+)(?:/?$|(?:-[^/]+))(?:/?$|(?:/ puslapis ([0-9] +) ?)) entry.php? b = $ 1 & page = $ 2 &% {QUERY_STRING}
RewriteRule ^ sąrašą /([^/]*/)([ 0-9] +) list.php? R = $ 1 &% 2 $ {QUERY_STRING}
RewriteRule ^ turinio /(.*) content.php? R = $ 1 &% {QUERY_STRING}
RewriteRule ^ valdikliui / config / ([0-9] +) widget.php? R = config / $ 1 &% {QUERY_STRING}

Bet idėja, ką darau negerai?

Tia!

vBET
19-07-11, 00:58
Kaip matau dabar ji dirba gerai. Ar jūs vis dar klausimas, ar jis jau yra nustatytas?

Prašome pasakyti, padaryti, jūs vis dar reikia pagalbos ir jei taip, tuomet pateikite puslapio URL, jei klausimas yra.

texans
19-07-11, 02:42
Ačiū už atsakymą!

Ne, jis vis dar neveikia tinkamai. Rodyklės puslapį ir temas dirbti, bet ne atskirų forumas kategorijos nuorodas.

ex: phoneforum.com/forums/da/36-Canadiske-Wireless-Carriers

Vienas dalykas, aš pastebiu, palyginti šį forumą kad mano forumo kategorija nuorodos išversti šį forumą palaiko net ir naudojant ne vertimas į anglų kalbą English URL.

Jaučiu, kaip tai yra problema (Aš gali būti klaidinga), tačiau aš nesu įsitikinęs, kaip pakeisti, kad.

Dar kartą ačiū už atsakymą.

vBET
19-07-11, 17:52
Pavyzdžiui, jums davė ne esamą turinį - ji neveikia net tada, kai ne išversti:
phoneforum.com/forums/36-Canadiske-Wireless-Carriers

Aš vis dar negaliu matyti bet kokio klausimo - aš buvau ten, ir matau, turinys išverstas gerai. Prašome parodyti man adresą, kur galiu pamatyti - davei, neegzistuoja, todėl negali būti verčiami ...

texans
19-07-11, 18:07
Teisę, tai tiksliai yra problema.

Tai yra numatytasis Forumo kategorijos nuoroda nutylėjimą anglų vaizdas:
phoneforum.com/forums/forums/36-Canadian-Wireless-Carriers

Aš nuorodinis, kas atsitinka, kai ji yra išversta. Faktinis nuorodos URL bus išverstas, taip pat ir rezultatų 404.

phoneforum.com/forums/da/36-Canadiske-Wireless-Carriers

Forumo kategorija nuorodos neveikia, bet iš anglų kalbos išversta į. Jie visi 404 klaidos puslapių. Indeksas ir siūlai atlikti darbą kai išversta, tik ne forumo kategorija nuorodos.

vBET
19-07-11, 18:27
Gerai, dabar matau problemą. Tai tik URL ne už temas forume - Aš ieškojau ne vietoje.

Matau nuorodos išdavimo priežastis yra nukreipti ir 2. / forumai / pašalinti iš ten. Nustatymas:
http://www.phoneforum.com/forums/pl/forums/36-Canadian-operatorów-bezprzewodowych
Aš nukreipti į:
www.phoneforum.com/forums/pl/36-Canadian-operatorów-bezprzewodowych

Aš nežinau, kodėl tai vyksta, kaip kad. Gal turite neteisingą vBET konfigūracijos forume kataloge. Arba galime pabandyti (neturėtų būti reikia), kuriame nuolat kataloge. Prašome PM man Access duomenis į savo Admin CP ir FTP - Aš ją patikrinti.

texans
19-07-11, 18:34
Dėka Michalas:)

PM Netrukus

vBET
21-07-11, 22:49
Kaip rašiau jums vakar PM klausimas, nes turite dvigubai / forumai URL. vBET pašalina vieną iš šių, nes jis yra tas pats, kaip jūsų forume kataloge ir vBET turi užtikrinti, kad kalbos kodą bus po. Taigi forume kataloge yra pašalintas vėl prieš URL ir tada pridėti prieš kalbos kodą. Norėdami išvengti šios ir jūsų Forumas Nuorodos tinkamai sukurtas, turite naudoti šį skubotų po kiekvieno vBET atnaujinimas (dabar tai jau daroma jūsų forumą):
1. Atidaryti / / vbenterprisetrasnlator_functions_url_tracking.php
2. Ieškoti:

if (0 === strpos($address, $vbulletin->options['vbenterprisetranslator_forumdir'].'/')) {
$address = substr($address, strlen($vbulletin->options['vbenterprisetranslator_forumdir']));
}

3. Pašalinti / komentuoti.

Tai padės išspręsti problemą su neteisinga URL kartos. Vis dar turite klausimu su peradresavimo. Aš dar su juo dirbti.

vBET
21-07-11, 23:16
Bet koks prieigos duomenys, kuriuos siunčia ne daugiau - aš negalėjo baigti darbą ... Prašome PM tinkamą prieigos duomenis, kad aš galėsiu toliau.

vBET
22-07-11, 12:11
Kaip gavo informacija PM jūs planuojate pakeisti turas / forumai / Forumai Nuorodos ir nereikia mūsų parama dabar. Aš šią temą, kaip išspręsti. Jei turite patį klausimą po savo pakeitimus, prašome rašyti čia. Jei kitais klausimais, prašome atidaryti viena gija per vieną problemą.

texans
24-07-11, 22:35
Į dešinę. Aš nenoriu turėti nulaužė Šis mod versija (kad galėčiau pabandyti rasti kitą nustatyti, kas atnaujinti) standartas vBulletin įdiegti, kad atsitinka katalogas vadinama / forumai. Kaip standartas vBulletin gali įdiegti katalogas, pavadintas / forumų negali būti remiami pagal nutylėjimą mod? , Manau, kad aš įdiegta "stabili" versija pučia mano protas.

Po visą savaitę pirmyn ir atgal gauti šiuo klausimu aš nusprendė Norėčiau pabandyti vBSEO, nes atrodo, kad jis atrodo gerai dirbti su vbet. Netiesa!

Radau bent 3 klaidas standartinis vBSEO įdiegti ir pridėti vbet viršuje. Aš nustatė vienas naršyti forumą ir dar 2, kurios yra atviros.

Jums neatrodo, kad nori padėti man per PM. Vietoj to aš gauti typeout kiekvieną naują klausimą čia ir vėl palaukti per dieną tarp kiekvieno atsakymo, kad aš galiu gauti šių fiksuoto taip pat. Tuo tarpu visos mano nuorodos "Google" eiti į tuščią puslapį. Nuostabu!

Jūs suvokti, klientas moka už AM ir nonbranded mokestis nenori išleisti daugiau nei 30 valandų ir per dieną tarp problemų nustatyti, kas turėtų būti standartinis teisę? Jei jis neveikia, mes ją išspręsti klausimą yra gerai, bet šis tempas nesate atsižvelgiant į savo klientų laiką vertę. Šis mod kainavo man taip velniškai daug ant 200 $ aš už ją mokėjote, kad leidžia man nedarbingumo prarastas produktyvumas, o aš dar ne kartu kaip aš pradėjau.

Ji tikrai atrodo daug "išspręsti" problemų yra daugiau nusivylė klientams, o ne atsakote į klausimą. Kodėl jūs manote, kad yra?

vBET
26-07-11, 09:07
Pirmąjį klausimą atsakymas jau buvo išsiųstas jums PM anksčiau. Aš nežinau, kodėl jūs vėl klausia. Atsakymas yra tas pats - tai yra labai pirmą kartą, kai mūsų klientų (ir mes turime daug klientų) forume pakatalogį / forumuose ir papildomai sukuria kitą virtualų katalogą / forumai URL / forumų / forumuose, tai paprasta paaiškinti, kodėl vBET nėra pasirengę dabar remti tokią padėtį ir kad todėl ji sugenda. vBET išanalizuoti URL vertimo metu ir pašalina / forumai priešais savo nuorodas ten kalbos kodą ir pridėti / forumų vėl priekyje URL. Kaip / forumai / forumai yra labai neįprasta situacija - mes jį pirmą kartą. Aš negaliu suteikti jums kitą atsakymą patį klausimą, nesvarbu, kiek kartų ji bus paprašyta - Taip jūsų situacija yra labai neįprasta.

Mes nežinome jūsų klausimus su vBSEO - šioje temoje yra apie kitas klausimas - jei ji vis dar egzistuoja, prašome atidaryti naują temą naujos emisijos. Mes gali padėti su problema, mes nesame informuojami apie.

PM yra naudojama remti. Mes naudojame PM gauti prieigą prie duomenų. Parama forume. Forume galime valdyti klausimas temas, mes matome visą klausimas istorija ir klausimai yra visai mūsų darbuotojai. Jūs žinote, tai jau. Atsiprašome, bet aš nesu tikras, kodėl mes apie tai čia viešai. Kodėl tu man, kad aš paprašė jums rašyti forume, o ne PM. Parašiau jums - Aš žinau, tai. Koks yra jūsų tikslas šiame pranešime - jūs su šia problema, reikia pagalbos? Jeigu taip, apibūdinkite. Jei ne, wit tai vienas - prašome Atidarykite naują temą naujos emisijos. Jeigu yra ne problema tada labai:)

Atkreipkite dėmesį, kad jūs su prašymu nutraukti darbo šiuo klausimu ir rašė, kad jums padarė keletą didelių pokyčių jūsų forumą. Taigi, mes apie tai kaip jūs paprašė nutraukti darbo. Ji ne Mater jūs BF licenciją arba ne - jei nebūtų jį ir kreiptis į mus nustoti dirbti išduodant mes klausytis jūsų paklausti. Aš nesuprantu, taškas.

Prašome laikytis taško - kokios pagalbos jums reikia?

Nebuvo atsakyta trikčių diagnostika yra dažnai sprendžiami klausimai (PM), apie kuriuos siūlai savininkai neturi rūpintis daugiau todėl tie likti be atsakymo. Mes turėjo galiausiai 2 pranešimų iš vartotojų, kurie niekada rašė pagalbos tiesiog rašė, kad jie naudojami senas vBET versija. Tai yra Vartotojo jis atnaujinimus ir naudoti Re Nemokami redakcijos ar naudoti senus.

texans
26-07-11, 11:12
Jūs žinote mano problemą ir jūs turėtumėte suvokti posto. Nepasitenkinimas savo produktą.

Standartinė įdiegti į katalogą / forumai nėra neįprasta. Aš tikėjosi, kad jūsų programinė įranga dirbti šioje situacijoje. Aš vBulletin rekomenduojama Htaccess, kuriuo buvo sukurta / forumų / forumuose URL struktūrą.

Standartas vBSEO įdiegti nėra neįprasta. Aš tikėjosi, kad jūsų programinė įranga dirbti šioje situacijoje. Aš turėjau bent 3 pagrindinių klaidų, kad dėl tūkstančių tuščių puslapių, įskaitant "Google" indeksuoja kiekvieną puslapį.

Norėčiau grąžinti prašome.

vBET
26-07-11, 23:30
Situacija, kai klientas atsisako mūsų parama nėra tinkamos grąžinamosios išmokos.

Aš nežinau jūsų klausimo faktinį statusą - jūs mums pasakė, nutraukti darbo problemą, kuri jau buvo iš dalies išspręsta, nes jūs norėjote, kad didelių pokyčių jūsų forume. Taigi, mes nutraukti su juo dirbti. Šiuo metu, man reikia jūsų išdavimo būklės aprašymas ir žalia šviesa pradėti su juo dirbti. Aš net nežinau, vis dar tuo pačiu klausimu. Jūs pm kažką apie naujos emisijos po pakeitimų - mes ne gauti bet kokią naują temą, atidarė naują klausimą. Prašome atidaryti naują temą naują klausimą ir mes pradėti su juo dirbti.

Dar kartą, nes jūs ne suprasti problemos priežastis. Tai ne / forumai kataloge kaltės - tai labai ok. Mūsų pačių forumas naudoja pakatalogį į URL - galite pamatyti čia. vBET palaiko pakatalogį forumo URL.
Jūsų klausimas yra, nes jūs turite dvigubą / forumų / forumuose, ir tai yra labai neįprasta. Tai labai pirmą kartą, kai mes matome tokią situaciją ir reikia mūsų paramos, pagaminti tinkamai jūsų forumą. Ši problema pasireiškia tik sub-forume puslapiai. Visos kitos nuorodos (temas ir tt) nėra dvigubos / forumai / forumai) ir tai, kodėl jūsų visą forumą vertimo veikia puikiai, išskyrus sub-forume puslapiai. Ir tai, kodėl jūsų forumą poreikius, mūsų paramą veikia puikiai visur. Jeigu atsisako mūsų paramą, jūs sutinkate kad šie puslapiai nėra išverstas. Jeigu norite jį išversti, prašome apibūdinti faktinį statusą, išdavimo ir PM faktinėmis prieigos duomenys.

Ši gija ne apie aptarti savo vBSEO problemą - mes nežinome savo vBSEO klausimas. Mes čia dirbo apie ką nors kita. Prašome atidarykite naują temą savo vBSEO klausimas ir mes dirbs. Mes negalime pasakyti, kodėl turite vBSEO klausimą, be informacijos apie tai. Mes negalime pasakyti, integracijos problema, konfigūracijos problema, ar jis nėra susijęs vBET ne visi. Taip pat galime negrąžins situacija, kai kliento pretenzijos apie kai neaprašytas klausimas, atsisako atidaryti naują temą ir aprašyti. Atsisakymas Aprašykite savo problemą naują temą atsisako priimti mūsų paramą. Prašome atidaryti naują temą savo naują klausimą ir mes Jums remti:) Tikimės, kad tai bus išspręsta greitai:)

texans
27-07-11, 00:46
Leiskite man tai paaiškinti. Aš nenoriu nulaužė versija Šis mod.

Tai ne tai, ką aš sumokėta, ir ne aš neturiu unikali situacija. Aš turėjau du labai nutylėjimą situacijose. Šis produktas yra ne tokie, kaip reklamuoja.

Aš paprašyti dar kartą. Prašome grąžinti mano pinigus.

To nepadarius, bus išskaitymo.

Aš tikrai norite naudoti šį produktą, bet kaip aš nurodė, kol aš nenorite nulaužė versija, kad jis darbo. Tai nėra verta galvos skausmas, kai ateina laikas atnaujinti mano forumas.

vBET
27-07-11, 17:43
Ir aš pakartoti dar kartą - turite labai neįprasta situacija. Atsižvelgdama dvigubai / forumų / forumuose nėra kažkas, ką jūs matote kiekvieno forumo. Iš tikrųjų jūsų forume yra tik viena tokia dalykas, kurį mes žinome apie. Štai kodėl šioje situacijoje reikia mūsų paramos, kad visiškai funkcionali, reklamą, kuri yra, kodėl šiuo metu vBET dirba jūsų forumą be Sub-Forumai puslapiai skelbimą versti, išversti ir visi kiti puslapiai (tik sub-forume puslapių, dvigubi / forumai / forumai URL).

Mes siūlome jums nemokamą pagalbą, kad jis visiškai funkcionali. Tai yra jūsų pasirinkimas, priimti arba atsisakyti. Atsisakydamas jūs nuspręsite turėti vBET ne visiškai funkcinis jūsų forume. Ir mes ne grąžinti, nes vartotojas nusprendžia ne iki galo vBET funkcijas. Ji bus visiškai funkcionalūs, kai jūs priimate mūsų paramą.

Jei tikrai norite vBET darbo dėl jūsų forumą - tiesiog prašome priimti mūsų paramą ir leiskite mums padaryti jį visiškai dirba jūsų forume. Taip pat mes siunčiame jums patarimų, kaip keisti savo forumo konfigūraciją ir atsikratyti dvigubo / forumų / forumuose forma URL adresą (kuris sąžiningai atrodo labai, labai keista). Tu tvirtini, kad norite turėti vBET funkcinių jūsų forume, bet jūs nenorite naudoti mūsų paramą ir ignoruoti mūsų patarimų. Tai tavo sprendimas - mes negalime priversti jus naudotis mūsų parama. Jei nusprendžia turėti savo sub-forume puslapių išversti jums. Mes vis dar siūlome Jums nemokamą pagalbą ir visiškai funkcionalią vBET. Atsisakymas mūsų parama neteikiama grąžinamoji išmoka.

texans
30-07-11, 12:38
Aš parašyti, kas atsitiko čia Michal puikus grafikas ir jūs patogiai ištrynė jį kaip šlamštas. Nebuvo po Michal šlamštas.

Madingas.

Yra akivaizdu didžiulį kalbos suvokimo atotrūkis čia, manau, labai ironiška.

Hacked = Modifikuota - Kaip ir aš nenoriu labai pakeistą versiją šį scenarijų, nes jis yra per sunku atnaujinti.

Sakiau nieko apie jums ar kam nors kitam įsilaužimo mano forumas.

Yra taip pat jums skaityti, kas patogu jums, ir neatsižvelgiant į poilsio. Gaila, jūsų klientai.

Tikimės, kad jums suprasti, mano postas buvo ne šlamštas, taigi aš pridėsiu jį vėl toliau. ;)

vBET
30-07-11, 13:33
Tai buvo spam ir scam, kodėl ji yra pašalinama. Jūs galite tiesiog pakartojo visą informaciją, kuri yra įtraukta į šią temą + rašė klaidinga informacija apie tai, kaip jis (prašome ieškoti mūsų asmeninius pranešimus, jei reikia priminti, kaip jis). Nei elektroninio pašto šiukšlių, nei scam neleidžiama šiame forume, ir aš nežinau, kur administracija susitaria dėl kiekvieno forumo.

Nėra reikalaujama, kad visos aukštos pakeitimus, vBET. Manau, kad jums visa tai proporcingai iš. Tuo metu, kai mes buvo darbo šiuo klausimu turite informacijos apie vieną paprastą pakeitimo - 3 eilutes kodo pašalinti vienoje vietoje Taip pat klausimas čia yra ne dėl pakeitimo, bet todėl, kad jūs piktas, kad jums buvo atidaryti naujas pažymėtas naujas klausimas (jums buvo paprašyta ne rašyti PM, bet naują temą). Ir vietoj to jums rašė čia senų siūlų, veikiančio, kaip mes atsisakysime jus, kai jūs mums nustoti veikti šiuo klausimu. Kas privertė mane supainiojo pradžioje, nes man tikrai nebuvo, tikrai yra dar senas klausimas arba dėl to, kad naują, nes jūs čia rašė. Prašome laikytis tašką. Jei reikia remti su šiuo klausimu - rašykite šioje temoje apie faktinį statusą. Jei turite problemų su kažkuo kitu - prašome atidaryti naują temą, todėl mes žinoti, klausimas yra tikrai apie. Jei turite kokių nors klausimų su vBSEO - tai ne siūlai apie tai. Prašome atidaryti naują. Be to, jei klausimas yra kažkas, kodėl jūs vis dar dalykas, kad ji reikalauja, kad bet kuris vBET pakeitimus?

Tikimės, kad jūs nuspręsite naudoti mūsų paramą ir leisti mums padaryti vBET visiškai funkcinis savo svetainėje. Kas mums bus labai malonu:)

texans
30-07-11, 13:37
Duodu.

vBET
30-07-11, 13:46
Jūs neturite. Mes siūlome jums nemokamą pagalbą vBET visiškai funkcinis jūsų forumą:) Mes ji visa. Tiesiog priimti. Žinoma, mes negalime priversti jus naudotis mūsų nemokamą pagalbą ir vBET visiškai funkcinis - tai jūsų sprendimas priimti arba atsisakyti.

texans
30-07-11, 14:28
, Kaip aš jau pasakė jums dabar 10 kartų ne laikas (investavo daugiau kaip 30 valandų, dabar ir didžiulis nuostolis), nei man norite turėti labai modifed šios programinės įrangos versiją, nes ji yra didžiulis galvos skausmas, kai kalbama laiko, kad ji būtų atnaujinta.

Tai, jei aš nenurodyta kiekvieną į šias problemas ne kartą vėl ir vėl. Jūs tik klausytis, ką jūs, ką išgirsti. Jūs esate mod ne dirbti su 2 pagrindinių įrenginių, ir aš neturiu laiko vargo su savo "parama" ar labai pakeistiems programinės įrangos.

Pridėti, kad jūs tik išgirsti, ką jums patogu ir nesuprantu, elementari anglų kalba, daug ir tai tik prideda į laiką, reikalingą dirbti su jumis.

Jūs ištrynėte mano laiko juostoje, kuri neturėjo, bet "šlamštas arba sukčiai", kaip jūs ją vadina tik faktus apie šią problemą, dar kartą.

... Taip, aš padariau. Duodu. Jūs laimėk! Jūs turite mano pinigus.

Jei kas nori pigūs be prekės ženklo licencija tiesiog PM man.

vBET
30-07-11, 15:00
Atkreipkite dėmesį, kad kai jūs naudojatės mūsų nemokamą pagalbą, jums nereikia investuoti bet kuriuo metu - tai mūsų darbuotojai, kurie sprendžia problemą. Taigi, priimti mūsų nemokamą pagalbą jums don neturite išleisti bet kuriuo metu šiuo klausimu. Taip pat norėčiau jums priminti, kad tu neturi praleisti tas 30 valandų - tai buvo jūsų sprendimas, nes atsisakė mūsų paramą.

Taip pat jaučiu, kaip tai reikėtų parašyti dar kartą (aš tiesiog rašė anksčiau, bet atrodo, dar nepastebėjau), kad šiuo metu nėra aišku, ar vBET reikės kokių nors pakeitimų, nes jūs pakeitėte savo aplinkoje ir dabar turite visiškai kita tema su vBSEO - ji gali būti konfigūracija ar integracijos klausimas. Taigi, šiuo metu mes net aišku jūs turite vBET pats klausimas ar tai yra klausimas dėl kitų. Mes negalime pasakyti, nes jūs nenorite, kad mūsų parama ir tik pakartoti, kad jūs turite keletą naujų su vBSEO klausimas, kurį atsisakė aprašyti forume ...

Mes aiškiai suprasti kiekvieną savo sakinį ir pamatyti kiekvienas mūsų sakinys. Priimkite tai, kad atsisakydamas vBET paramą, nėra grąžinamosios išmokos. Mes mielai remti Jums ir vBET visiškai funkcinis jūsų forumą:) Tu tiesiog turi sutikti su mūsų paramą. Mes atsiprašome girdėti, kad norite Naudokite mūsų paramą, vis dar yra jūsų sprendimas, kurį padarė vBET veikia puikiai, jūsų forume, kur turite neįprasta konfigūracija, kuri niekada nebuvo prieš mūsų klientams forumuose.

Taip jūsų paskutinio 2 pranešimai spam ir scam - jūs jau buvo informuotas apie tai ir tada jums tiesiog spam pašalinti pranešimą dar kartą. Ir tu vėl buvo informuota, kodėl ji buvo pašalinta. Jei tu negali patikrinti jūsų PM - čia yra paaiškinimas, jūs jau turite su atsakymu į jūsų pranešimą (žinutę).

Jūsų atsakymas pašalinti savo elektroninio pašto šiukšlių + scam pranešimą:

Aš sakau tiesą Michal. Atsiprašau, tai ne Jums patogiu. Jūs klausiate, kad ne vBSEO žmonės leidžia laisvai svarstyti, bet ne jums padaryti tą patį. Hmmm.

Mūsų atsakymas į jūsų pretenzijos, kad ne šlamštas + scam:

Jis nieko apie patogiausia. Prašome perskaityti visą temą - ten jau viską, ką ją parašė! Kaip jūs netgi galite pasakyti apie ne būtų patogu, jei mes leidžiame pasilikti ten? Mes paprasta kinkuoti leisti dubliavimo - bet kokio dubliavimosi yra šlamštas. Jūs žinote, tai jūs turite forumas nuo 2002 m..

Taip pat yra ne tik tiesa, jums rašė apie tai, kaip jis eina klaidinga informacija. Aš paprastas priminti jums, tai atsakyti į seną PM, kur galima pamatyti, kad Jūs pakeitėte slaptažodį atsitiktinai, ir atsiprašo už tai - ji buvo ne taip, kaip jums parašė, kad jums buvo piktas, nes tu nenori pakeitimus - šiuo metu nėra sąlygų pakeitimas buvo priimtas dar ! Mes neleisime, kad rašyti klaidingą informaciją. Nesu raginama ji yra, nes aš manau, kad kiekviena tauta nori kažką gero, todėl aš manau, kad jūs tiesiog čia padarė klaidą.

Aš nematau, ji vyksta visur. Jei nieko pridėti nereikia kartoti - jis bus pašalintas kaip šlamštas. Jei norite pridėti kažką naujo - mums bus malonu žinoti, ką ji faktinio statuso problemą ir pasiūlyti Jums mūsų paramą:)

Šioje temoje apie savo problemą su / forumų / forumuose puslapių. Jei jūs turite ką nors pridėti apie šią problemą, prašome rašyti laisvai. Jei tiesiog norite, pagaminti tam tikrą visuomenės triukšmo - nustokite. Mes didžiuojamės, kad mes siūlome mūsų klientų nemokamą pagalbą. Mes didžiuojamės, kad mes ca pasiūlyti jums. Galite vBET visiškai funkcionalią jūsų forume, jei norite. Jei nenorite naudoti mūsų paramos, mes negalime priversti jus. Dar mes negalime grąžinti, nes naudotojas nusprendė ne visiškai funkcinės vBET ir atsisakyti mūsų paramą.

Dabar kaip ir anksčiau - mes siūlome Jums mūsų nemokamą pagalbą ir visiškai funkcionalią vBET jūsų forume, kurios nėra palaikoma konfigūracija (nes tai vyksta pirmą kartą, kad mūsų klientų yra tokios konfigūracijos). Mums bus labai malonu, kad padėtų jums:)

vBET
31-07-11, 13:14
Gija uždaryta, nes daug spam ir scam + pakeisti siūlų istorijos autorius pažymi, pavyzdžiui:

***** Pastaba: jūs ištrynėte mano pranešimas dar kartą. Jei ketinate imtis savo pinigus jūs ketinate uždrausti man jei nenorite man po mano pusėje. ****

Pokalbis Autorius: jūs neturite informuoti mus, kad mes pašalinome savo scam po - tai puikiai žinome ir mes net rašyti Jums kiekvieną kartą raštą, kuriame prašoma sustabdyti, ką darai. Atkreipkite dėmesį, kad mes turime visą istoriją mūsų MM pranešimus. Kiekvieną kartą, kai jums rašė scam mes išsiųsime jums atgal savo seną SM suteikia įrodymų, kad rašote klaidinga informacija ir scam neleidžiama. Dar kartą - nustokite tai daryti. Mes stendą žinoti, kaip jis buvo, ir visi žmonės gali skaityti mūsų viešą diskusiją.

Mes nenorime uždrausti jums. Jūs esate mūsų klientas. Dar mes neleisime, sukčiai, nei elektroninio pašto šiukšlių. Mes mielai jums savo naują klausimą jei jūs priimsite mūsų paramą. Mes mielai vBET visiškai funkcinis jūsų forumą:)

Automatic Translations (Powered by Google, Microsoft®, Yandex, SDL Language Cloud, IBM Watson and Apertium):
AfrikaansAlbanianArabicBelarusianBulgarianCatalanChineseCroatianCzechDanishDutchEnglishEstonianFilipinoFinnishFrenchGalicianGermanGreekHaitian CreoleHebrewHindiHungarianIcelandicIndonesianIrishItalianJapaneseKoreanLatvianLithuanianMacedonianMalayMalteseNorwegianPersianPolishPortugueseRomanianRussianSerbianSlovakSlovenianSpanishSwahiliSwedishTaiwaneseThaiTurkishUkrainianVietnameseWelshYiddish
Translations by vBET Translator 4.10.1