PDA

View Full Version: Riješen Prevedeno forum Linkovi prikazuje 404 pogreške

texans
18-07-11, 18:02
Imam kroz taj proces instalirati nekoliko puta i sada ne mogu činiti se popraviti ove pogreške 404.

Problem: Prevedeno forum linkove stvaraju 404 pogreške (indeks i konac URL-ove činiti se to funkcionirati)

URL: phoneforum.com / Forum /

Prijateljski URL-ova: Ja sam koristeći načinom Prepisivanje friendly URL-ove - Canonical URL Strogo

Glavni vBet: Forum Directorys / Forum

Moj Forum Htaccess je kako slijedi

# Autor: Matty Aziji
# Inačici 1.6

Na RewriteEngine
Opcije + FollowSymLinks
RewriteBase / Forum /

# # #, Ovo je pomalo dodatnu sigurnost i može se ukloniti

RewriteRule ^ uključuje /(.*) index.php
RewriteRule ^ VB /(.*) index.php
RewriteRule ^ paketa /(.*) index.php

# # # Ovaj je stvarni prepisati

RewriteRule Arhiva / index.php? / $ 2 & jezik = $ 1 [L, QSA]
RewriteRule index.php? jezik = $ 1 [L, QSA]
RewriteRule $ 2? Jezik = $ 1 [QSA]

RewriteRule ^ teme / ([0-9 ]+)(?:/?$|(?:-[^/]+))(?:/?$|(?:/ stranica ([0-9] +) ?)) showthread.php? t = $ 1 & page = $ 2 &% {} QUERY_STRING
RewriteRule ^ članovi / ([0-9] +) member.php? U = $ 1 &% {} QUERY_STRING
RewriteRule ^ foruma / ([0-9 ]+)(?:/?$|(?:-[^/]+))(?:/?$|(?:/ stranica ([0-9] +) ?)) forumdisplay.php? f = $ 1 & page = $ 2 &% {} QUERY_STRING
RewriteRule ^ blogove / ([0-9 ]+)(?:/?$|(?:-[^/]+))(?:/?$|(?:/ stranica ([0-9] +) ?)) blog.php? U = $ 1 & page = $ 2 &% {} QUERY_STRING
RewriteRule ^ unosa / ([0-9 ]+)(?:/?$|(?:-[^/]+))(?:/?$|(?:/ stranica ([0-9] +) ?)) entry.php? b = $ 1 & page = $ 2 &% {} QUERY_STRING
RewriteRule ^ popis /([^/]*/)([ 0-9] +) list.php? R = $ 1 $ 2 &% {} QUERY_STRING
RewriteRule ^ sadržaj /(.*) content.php? R = $ 1 &% {} QUERY_STRING
RewriteRule ^ dodatak / config / ([0-9] +) widget.php? R = config / $ 1 &% {} QUERY_STRING

Bilo koji ideja što sam radiš krivo?

TIA!

vBET
19-07-11, 00:58
Kao što vidim sada se radi dobro. Imate li još uvijek imate problema ili je to fiksna već?

Molimo Vas da vi još uvijek potrebna pomoć, a ako da, onda molim vas dajte URL stranice, gdje postoji problem.

texans
19-07-11, 02:42
Hvala za odgovor!

Ne, još uvijek ne radi ispravno. Indeks stranice i teme rada, ali pojedine kategorije foruma veze nemaju.

ex: phoneforum.com/forums/da/36-Canadiske-Wireless-Carriers

Jedna stvar koju sam primijetiti u odnosu na ovaj forum je da su moji stvarni foruma kategoriji linkove prevedene koje ovaj forum održava na engleskom URL čak i kada koristite ne-engleski prijevod.

Osjećam kao što je to pitanje (ja mogao biti u krivu), ali nisam siguran kako to promijeniti.

Hvala opet za odgovor.

vBET
19-07-11, 17:52
Primjer vam je dao je da ne postojeći sadržaj - to ne radi čak i kada nije preveden:
phoneforum.com/forums/36-Canadiske-Wireless-Carriers

Ja još uvijek ne mogu vidjeti bilo koje pitanje - Bio sam tamo i vidim sadržaj prevedena dobro. Molim Vas, pokažite mi URL gdje se mogu vidjeti - ona koju je dao ne postoji tako da se ne mogu prevesti ...

texans
19-07-11, 18:07
Bas, ovo je problem točno.

To je kategorija zadani foruma upućuje u zadanom engleskom pogled:
phoneforum.com/forums/forums/36-Canadian-Wireless-Carriers

Ja upućuje što se događa kada je preveden. Stvarni URL link dobiva prevedene, kao i rezultate u 404.

phoneforum.com/forums/da/36-Canadiske-Wireless-Carriers

Forum Linkovi kategorija ne rade kada je prevedeno na bilo koji jezik s engleskog. Svi su oni rezultat u pogrešku 404 stranica. Indeks i niti ne rade u prijevodu, samo ne na forumu kategoriji veze.

vBET
19-07-11, 18:27
OK - sad vidim pitanje. To je samo za forum URL za teme - Bio sam u potrazi na krivom mjestu.

Vidim uzrok problema linkovi su preusmjereni i drugi / foruma / je uklonjen od tamo. Postavljanje:
http://www.phoneforum.com/forums/pl/forums/36-Canadian-operatorów-bezprzewodowych
Ja sam preusmjereni na:
www.phoneforum.com/forums/pl/36-Canadian-operatorów-bezprzewodowych

Ne znam zašto se to događa kao što je to. Možda ste krivo vBET konfiguracija za forum katalog. Ili možemo pokušati s postavljanjem zadržati imenik za to (ne bi trebao biti potrebni). Molimo PM me Pristup detalja na svoj Admin CP i FTP - ja ću to provjeriti.

texans
19-07-11, 18:34
Hvala Michal:)

Predsjednik Dolazeći

vBET
21-07-11, 22:49
Kao što sam ti napisao je jučer premijer pitanje je zato što su bračni / foruma u svoj URL. vBET uklanja jedan od onih, jer je isti kao i tvoj forum i direktorij vBET mora osigurati da se jezik kod će biti nakon toga. Dakle, forum katalog je uklonjena, a zatim je dodao ponovno pred URL neposredno prije jezik koda. Da bi to izbjegli i da se vaše forumu linkove na odgovarajući način generirana morate koristiti brzo popraviti nakon svake vBET ažuriranja (sada je već učinjeno na forumu):
1. Otvaranje / includes / vbenterprisetrasnlator_functions_url_tracking.php
2. Find:

if (0 === strpos($address, $vbulletin->options['vbenterprisetranslator_forumdir'].'/')) {
$address = substr($address, strlen($vbulletin->options['vbenterprisetranslator_forumdir']));
}

3. Uklonite / komentar je.

To će riješiti problem s pogrešnim URL generacije. Još uvijek imate problema s preusmjeravanje. Ja sam još uvijek rade na tome.

vBET
21-07-11, 23:16
Bilo pristupa Detalji šaljete ne radi više - Nisam u mogućnosti završiti posao ... Molimo PM odgovarajuće podatke za pristup, tako da će moći nastaviti.

vBET
22-07-11, 12:11
Kao što je dobio info PM ako planirate promijeniti Tour / Forum / Forum veze i ne trebaju našu potporu upravo sada. Ja sam postavljanje ovaj thread kao riješen. Ako će imati isti problem nakon promjene pišite ovdje. U slučaju drugih pitanja molimo vas da otvorite jednu nit po jedno pitanje.

texans
24-07-11, 22:35
Pravo. Ne želim imati sjeckan se verzija ovog MORH-a (tako da mogu pokušati pronaći neki drugi popraviti svaki update) za standardni vBulletin instalirati dogodi da se u direktoriju pod nazivom / foruma. Kako standardni vBulletin instalirati u direktorij pod nazivom / foruma ne podržava zadani MORH? Da mislim da sam instalirao "stabilan" verzija puše moj um.

Nakon što je cijeli tjedan za natrag i naprijed doći do ove točke sam odlučio sam pokušati vbseo jer izgleda kao da se čini da rade dobro s vbet. Pogrešno!

Ja sam pronašao barem 3 greške sa standardnim vbseo instalirati i dodavanje vbet na vrhu. Ja fiksni jedan od pregledavanja foruma, a imaju još 2 koje su otvorene.

Vi ne čini se da žele da mi pomogne preko pm. Umjesto toga doći do typeout svaki novi problem ovdje opet i čekati dan između svaki odgovor, tako da mogu dobiti ove fiksne kao dobro. U međuvremenu sve moje veze u Google ići na praznu stranicu. Awesome!

Vi ne shvaćaju kupac koji plaća mod i nonbranded naknada ne želi potrošiti više od 30 + sati i na dan između pitanja popraviti ono što bi trebao biti standard zar ne? Problem s ako to ne uspije mi ćemo ga popraviti u redu, ali na ovim tempom ne s obzirom na vrijednost vaših klijenata vrijeme. Ovaj mod je trošak mi je tako prokleto puno u izgubljenoj produktivnosti na vrhu 200 $ sam platio za to da je čini mi bolesna - a ja sam još uvijek ne dalje zajedno nego što sam počeo.

Zasigurno se čini kao puno "rješavaju" problemi su više od frustrirani kupaca odustajanja i ne odgovaranje na pitanja. Zašto mislite da je?

vBET
26-07-11, 09:07
Odgovor na prvo pitanje koje je već poslati vam PM ranije. Ne znam zašto ste molba ponovno. Odgovor je isti - ovo je prvi put kada je naših kupaca (i mi smo puno kupaca) imaju forum na poddirektorij / forumima i dodatno stvara još jedan virtualni direktorij / foruma u URL-ima / foruma / forumima to je jednostavno objašnjenje zašto vBET nije spreman odmah za podršku takvih situacija i to je razlog zašto se lomi. vBET morati analizirati URL tijekom prevođenja i uklanja ga / foruma postavite ispred svoje veze staviti tamo kod jezika i dodati / forumima opet ispred URL-a. Stanje poput / foruma / foruma je vrlo neobično - da ga prvi put. Ne mogu vam dati drugi odgovor na isto pitanje, bez obzira koliko puta to će se tražiti - da svoju situaciju je vrlo neobično.

Mi ne znamo svoje problema s vBSEO - ovaj thread je o drugom pitanju - molim otvoriti novu temu za novi broj ako ga još uvijek postoji. Nismo u mogućnosti pomoći u broju nisu informirani o tome.

Predsjednik se ne koristi za podršku. Mi koristimo sati za dobivanje pristupa podacima. Podrška je po forumu. Na forumu možemo upravljati problem teme, vidimo puno pitanja povijesti i pitanja dostupni su za cijelo naše osoblje. Znate to već. Žao nam je, ali nisam siguran zašto smo ga opisala ovdje u javnosti. Zašto ste me obavještava da sam vas pitao za pisanje na forumu, a ne PM. Sam napisao da vas - ja znam ovo. Što je vaš cilj u ovom postu - ne trebate bilo kakvu pomoć sa ovaj problem? Ako da, molim opisati. Ako ne pamet ovo - molim otvoriti novu temu za novu emisiju. Ako nema problema onda velika:)

Imajte na umu da nas je molba da se zaustavi rad na ovom pitanju i napisao da će vam se napravili neke velike promjene na vašem forumu. Tako smo prestati raditi na ovom kao što tražio. To ne mater da li vi imati BF dozvolu ili ne - ako ne bi ga imati i nas zamoliti da prestanu raditi na pitanju bismo slušati svoje pitati. Ne razumijem točke.

Molimo držite se točke - što trebate pomoći?

Nije odgovorio na rješavanje problema često se rješavaju pitanja (PM), o kojima niti vlasnici ne brine više tako da oni ostanu bez odgovora. Imali smo na kraju 2 Postova od korisnika koji nikada nisu pisali za pomoć samo je napisao da su koristili stari vBET verziju. To je do korisnika, on je napravio Internet i korištenje Bug Besplatne verzije ili koristiti one stare.

texans
26-07-11, 11:12
Vi ne znate moj problem i trebali biste shvatiti svrhu posta. Nezadovoljstvo s vašim proizvodom.

Standardni instalirati u mapu / foruma nije neobično. Očekivao sam softver za rad za ovu situaciju. Koristio sam vBulletin preporučuje htaccess koji je stvorio / Forum / Forum url strukture.

Standardni vbseo instalirati nije neobično. Očekivao sam softver za rad za ovu situaciju. Imala sam najmanje 3 velike greške koje su posljedica u tisućama praznim stranicama, uključujući svaku pojedinu stranicu indeksirana od strane Googlea.

Htio bih povrat molim.

vBET
26-07-11, 23:30
Situaciji kada kupac odbije našu potporu nije kvalificiran za povrat.

Ne znam svoje pitanje stvarnog stanja - rekao nam je da vam prestati raditi na pitanju koji je već bio djelomično riješena, jer ste željeli napravili velike promjene na vašem forumu. Tako smo prestati raditi na tome. U ovom trenutku trebam tvoju opis problema statusa i zeleno svjetlo za početak raditi na tome. Ja čak i ne znaju je li još uvijek isti problem. Vi sati nešto novo pitanje nakon promjene - nismo dobili nikakve nove otvaranja teme za novi broj. Molimo, otvorite novi thread za nove pitanje i mi ćemo početi raditi na njemu.

Još jednom, jer ne razumiju uzrok problema. To je ne / Forum katalog kriv - to je vrlo ok. Naš vlastiti forum koristi poddirektorij u URL - možete vidjeti ovdje. vBET podržava poddirektorij u forumu URL.
Vaš problem je zato što su bračni / foruma / foruma, a to je vrlo neobično. Ovo je prvi put kad vidimo takve situacije, a to zahtijeva našu potporu napravio to raditi na odgovarajući način za svoju foruma. Taj problem utječe samo svoje pod-foruma stranice. Sve ostale linkove (na teme i sl.) nemaju dvokrevetnoj / forumi / forumima) i to je razlog zašto cijeli forum prijevod radi savršeno, osim pod-foruma stranice. I to je razlog zašto vaš forum treba našu podršku da se to radi savršeno posvuda. To vam odbiti našu potporu slažete se da ste tim stranicama nisu prevedeni. Ako ga želite prevesti molimo opisati stvarno stanje problema i PM stvarni pristup pojedinosti.

Ovaj thread nije o opisala svoj vbseo problem - ne znamo svoje vbseo problem. Mi smo je radi ovdje o nečem drugom. Molimo, otvorite novi thread za vbseo pitanje i mi ćemo raditi na njemu. Ne možemo reći zašto ste vbseo pitanje bez podataka o tome. Ne možemo reći je integracija problem, problem s konfiguracijom, ili se ne odnosi na vBET na sve. Mi također ne možemo vratiti u situaciji kada je klijent tvrdnje o nekim koji nisu opisani problem, odbija otvoriti novu temu i to opisati. Odbijanje opisati svoj problem u novi thread ako odbijete prihvatiti našu potporu. Molimo, otvorite novi thread za svoj novi problem, a mi ćemo vas podržati:) Nadam se da će to biti riješeno vrlo brzo:)

texans
27-07-11, 00:46
Dopustite mi da ovo jasno. Ne želim sjeckan GORE verzija ove MORH.

To nije ono što sam platio za, i ne nemam jedinstvenu situaciju. Ja sam imao dva vrlo zadane situacije. Ovaj proizvod ne kao reklamirao.

Ja ću pitati ponovno. Molimo povrat moj novac.

Neuspjeh to učiniti će rezultirati u plaćanja.

Ja stvarno želite koristiti ovaj proizvod, ali kao što sam naveo prije ne želim sjeckan do verzije da je rad. Ne vrijedi glavobolju kada dođe vrijeme za nadogradnju moje foruma.

vBET
27-07-11, 17:43
I ja ću ponoviti opet - imate vrlo neobična situacija. Nakon što je dvostruko / foruma / foruma nije nešto što možete vidjeti u svakom forumu. U stvari vaša forum je samo jedna ima takva stvar što znamo o tome. Zato je ova situacija zahtijeva našu potporu kako bi se u potpunosti funkcionalna, oglas koji je razlog zašto u ovom trenutku vBET radi na forum bez prevođenja Pod-Forumi stranica oglasa sve ostale stranice su prevedeni i (samo sub-forum stranice imaju dvostruko / Forum / foruma u URL-u).

Nudimo Vam besplatnu podršku kako bi se u potpunosti funkcionalna. To je vaš izbor da ga prihvatiti ili ga odbiti. Odbijanjem ste se odlučili za vBET nije u potpunosti funkcionalan na vaš forum. A mi ne povrat, jer korisnik odlučiti da nisu puno vBET značajke. To će biti u potpunosti funkcionalan kada prihvatite našu potporu.

Ako stvarno želite vBET raditi na vaš forum - samo prihvatite našu podršku i pustiti nas da se u potpunosti rade na vaš forum. Također Vam šaljemo savjeta o promjeni vaš forum konfiguraciju i dobili osloboditi od dvokrevetne / foruma / Forum oblik URL-a (koji je iskreno izgleda vrlo, vrlo čudno). Vi tvrdite da želite imati vBET funkcionalan na vaš forum, ali odbijaju da koristite našu podršku i ignorirati naše savjete. To je vaša odluka - ne možemo prisiliti da se koristite našu potporu. Ako ste se odlučili za svoje pod-forum stranica nije prevedeno to je do vas. Još uvijek vam ponuditi besplatno podršku i potpuno funkcionalna vBET. Odbijanje našu potporu ne ispunjavaju uvjete za povrat.

texans
30-07-11, 12:38
Ja izrekao savršen vremenski onoga što se dogodilo ovdje, a vi jednostavno Michal izbrisana kao spam. Nije bilo spam u post Michal.

Stilom.

Tu je očito veliki jezik razumijevanja praznine koju sam ovdje naći vrlo ironičan.

Hakirano = Promijenio - Kao ja ne želim visoko modificirana verzija ovog pisma, jer je previše teško za nadogradnju.

Nisam ništa rekla o vama ili bilo tko drugi sjeckanje moj forum.

Tu je i pitanje od vas čitajući ono što je prikladan za vas i bez obzira na ostalo. Nesretni za svoje klijente.

Nadam se da ćete shvatiti moj post nije bio spam, tako ću ga dodati opet u nastavku. ;)

vBET
30-07-11, 13:33
To je spam i prijevare to je razlog zašto je uklonjen. Vi jednostavno ponoviti sve informacije koje su uključene u ovaj thread + pisao lažne informacije o tome kako to ide (molimo pogledajte naše privatne poruke, ako je potrebno podsjetiti kako to ide). Ni spam ni prijevare nije dozvoljeno na ovom forumu i ne znam bilo koji forum gdje uprave slažu na njega.

Nije bilo zahtjeva bilo koje visoke izmjene u vBET. Mislim da se to sve van proporcija. U vrijeme kada smo se radi o pitanju što je dobio informacije o jednom jednostavnom modifikacija - 3 linije koda ukloniti na jednom mjestu Također pitanje ovdje nije zbog izmjene, ali zato što je bio ljut da ste morali otvoriti nove označeni za novi broj (vas je pitao da ne pišu u PM, ali u novu temu). I umjesto da ste napisali ovdje na stari thread djelujući kao što smo vas napustiti, nakon što nam je rekla da prestanu raditi na tom pitanju. Ono što me zbunjena na početku, jer sam stvarno bio siguran je li još uvijek stari problem ili zbog nove zato što je pisao ovdje. Molimo držite se točke. Ako vam je potrebna podrška s ovim pitanjem - pišite o svojim stvarnim stanjem na ovaj thread. Ako imate problema s nečim drugim - molim otvoriti novu temu za to pa ćemo znati problem je stvarno o tome. Ako imate bilo kakvih problema s vBSEO - to nije nit o tome. Molimo, otvorite novu. Također, je li problem nešto drugo zašto još uvijek stvar da će zahtijevati od bilo koje modifikacije vBET?

Nadam se odlučite za korištenje naše podršku i omogućiti nam da vBET potpuno funkcionalan na vašim stranicama. Ono što će biti jako drago:)

texans
30-07-11, 13:37
Ja odustati.

vBET
30-07-11, 13:46
Vi ne morate. Nudimo Vam BESPLATNO podršku imati vBET potpuno funkcionalne na forumu:) Uspjeli smo cijelo vrijeme. Jednostavno ga prihvatiti. Naravno, ne možemo prisiliti da se koristite našu besplatnu podršku i vBET potpuno funkcionalan - to je vaša odluka da se to i odbiti.

texans
30-07-11, 14:28
Kao što sam vam rekao 10 puta sad nemam vremena (uložila više od 30 sati i sada na veliki gubitak) niti želim imati jako modifed verzija ovog softvera kao što je ogroman glavobolju kada je u pitanju vremena da ga ažurirati.

To je kao da nisam naveo svaki od ovih pitanja više puta opet i opet. Vi samo slušajte što vam ono što čuti. Ti si mod ne radi s 2 osnovna instalacija i ja nemam vremena za gnjavažu sa svojim "potporu" ili jako izmijenjena softvera.

Dodaj u da je samo čuti što je prikladan za vas i ne razumiju puno engleskog osnovnih i da se samo dodaje da je vrijeme potrebno za rad s vama.

Možete izbrisati moj vremenskoj opet koji nisu imali nikakav "spam ili muljaža", kako ga nazivaju, samo činjenice o ovom pitanju.

... Da, ja sam učinio. Ja odustati. Možete pobijediti! Imate moj novac.

Ako netko želi na jeftin unbranded dozvole samo mi sati.

vBET
30-07-11, 15:00
Imajte na umu da kada koristite naše besplatne podrške ne morate uložiti bilo koje vrijeme - to je naše osoblje koji rješava problem. Dakle, prihvaćanje naše besplatne podršku don ne morate trošiti vrijeme na pitanju. Također želio bih vas podsjetiti da niste morati trošiti tih 30 sati - to je vaša odluka, jer je odbio našu potporu.

Također Osjećam se kao da je primjereno pisati ponovno (ja samo to napisao prije, ali čini se da neće biti primijetio), da nije jasno u ovom trenutku ne vBET će zahtijevati izmjene, jer ste promijenili svoj okoliš i sada ste u potpunosti drugi problem sa vBSEO - to može biti konfiguraciju ili integraciju pitanje. Dakle, u ovom trenutku nismo ni jasno da li vi imati bilo koji problem s vBET sama ili je to pitanje na drugoj razini. Ne možemo to reći zato što odbijaju našu podršku i samo ponoviti da imate neki novi problem sa vBSEO, koju je odbio opisati na forumu ...

Mi jasno razumjeti svako svoje rečenice i vide naše kazne. Molimo prihvatiti činjenicu da odbija od vBET potpore ne ispunjavaju uvjete za povrat. Rado ćemo vas podržati i učiniti vBET potpuno funkcionalan na forumu:) Te pravedan morati prihvatiti našu potporu. Žao nam je čuti da se radije ne koristite našu podršku, još uvijek je vaša odluka što je vBET ne radi savršeno na forum na kojem imate neobične konfiguraciju koja se nikada nije dogodilo prije na forumima naših kupaca.

Da vaše zadnje 2 poruke uključen SPAM i prijevare - već je obaviješten o tome i onda jednostavno spameri ukloniti poruku. I opet je bio obaviješten zašto je uklonjen. Ako niste provjerite PM - ovdje je objašnjenje ste već je dobio sa što odgovor na poruku (s porukom sama).

Vaš odgovor na uklonite spam + prijevare poruku:

Ja samo govorim istinu Michal. Žao mi je što nije pogodan za vas. Pitate da su ljudi u vbseo dozvoljavaju slobodnu raspravu, ali neće učiniti isto. Hmmm.

Naš odgovor na tvrdnje da to nije spam + prijevare:

To je ništa o tome convinient. Molimo Vas pročitajte cijelu nit - sve što je napisao već je uključen tamo! Kako možete čak reći o nije prikladan ako dopustimo da je tamo ostati? Mi jednostavno klimati glavom omogućilo umnožavanje - Bilo kakvo dupliciranje je SPAM. Vi znate ovo - imate forumu od 2002.

Također ne postoji samo istina - ti napisao FALSE informacije o tome kako to ide. Ja jednostavno vas podsjetiti tako da odgovorite na starom PM gdje možete vidjeti da ste promijenili lozinku slučajno i ispričava se za ovo - nije kao da je napisao da je bio ljut zato što nije želio promjene - u ovom trenutku nema izmjene je napravio još ! Nećemo dopustiti pisati netočnim podacima. Nisam poziv da se nalazi, jer pretpostavljam svaki ljudi žele nešto dobro, pa pretpostavljam da jednostavno napravio pogrešku ovdje.

Ne vidim da ide bilo gdje. Ako imate ništa dodati nemojte ponoviti - to će biti uklonjeni kao spam. Ako želite dodati nešto novo - mi ćemo biti drago da zna što je to stvarno stanje problema i ponuditi Vam našu podršku:)

Ovaj thread je o pitanju s / Forum / Forum stranicama. Ako imate nešto dodati o ovom pitanju pišite besplatno. Ako samo želite napravio neke javne buke - molim vas, prestanite. Ponosni smo što smo ponuditi našim kupcima besplatnu podršku. Ponosni smo da smo ca se ponudi za vas. Možete imati vBET potpuno funkcionalan na forumu, ako želite. Ako ne želite koristiti našu potporu ne možemo vam snagu. Ipak ne možemo vratiti, jer korisnik odlučio da ne u potpunosti funkcionalan vBET i odbiti našu potporu.

Kao što je sada kao i prije - nudimo Vam našu besplatnu podršku i potpuno funkcionalne vBET na forum koji nisu podržani još konfiguracije (jer to se događa prvi put da naši kupci imaju takve konfiguracije). Mi ćemo biti vrlo sretni da vam pomoći:)

vBET
31-07-11, 13:14
Tema zatvorena zbog puno spama i prijevare + mijenja nit povijesti s autorom bilješke kao što su:

***** Napomena: brišu moj post ponovno. Ako ćete uzeti moj novac ćete morati mi zabraniti ako ne želiš da nakon mene. ****

Za konac Autor: ne morate da nas obavijestite kako bismo uklonili prijevare post - znamo to savršeno, a mi čak i pisati vam svaki put na umu vas traži da zaustavi ono što radite. Imajte na umu da imamo cjelokupnu povijest našeg PM poruke. Svaki put kada je napisao prijevare vam poslati natrag svoj stari premijerima daje dokaze da pišete lažne informacije i prijevare nije dopušteno. Još jednom - molim vas, prestanite to. Mi štand znam kako su je i svi ljudi mogu čitati ovdje naše javne rasprave.

Mi ne želimo da vas zabrane. Vi ste naš klijent. Ipak nećemo dopustiti da prijevare niti spam. Rado ćemo Vam pomoći sa svojim novi broj ako prihvaćate našu potporu. Rado ćemo napraviti vBET potpuno funkcionalan na forumu:)

Automatic Translations (Powered by Google, Microsoft®, Yandex, SDL Language Cloud, IBM Watson and Apertium):
AfrikaansAlbanianArabicBelarusianBulgarianCatalanChineseCroatianCzechDanishDutchEnglishEstonianFilipinoFinnishFrenchGalicianGermanGreekHaitian CreoleHebrewHindiHungarianIcelandicIndonesianIrishItalianJapaneseKoreanLatvianLithuanianMacedonianMalayMalteseNorwegianPersianPolishPortugueseRomanianRussianSerbianSlovakSlovenianSpanishSwahiliSwedishTaiwaneseThaiTurkishUkrainianVietnameseWelshYiddish
Languages translations made by vBET 4.10.1