View Full Version: Lahendatud Tõlgitud forum lingid näitab 404-vigu
Mul on selle kaudu installida protsessi mitu korda ja ma ei tundu, et määrata need 404-vead.
Probleem: Tõlgitud foorumi lingid on luua 404-vigu (indeks ja niit URLid tundu töö)
URL: phoneforum.com / foorumid /
Friendly URL-id: ma kasutan režiim Rewrite Friendly URL-id - Canonical URL Strict
vBet Main: Forum Directorys / foorumid
My Forum htaccess on järgmine
# Autor: Matty Aasia
# Versioonist 1.6
RewriteEngine
Options + FollowSymLinks
RewriteBase / foorumid /
# # See on natuke täiendav tagatis ja saab eemaldada
RewriteRule ^ sisaldab /(.*) index.php
RewriteRule ^ vb /(.*) index.php
RewriteRule ^ paketid /(.*) index.php
# # See on tegelik kirjutada
RewriteRule arhiiv / index.php? / $ 2 & language = $ 1 [L, QSA]
RewriteRule index.php? language = $ 1 [L, QSA]
RewriteRule 2 $? Language = $ 1 [QSA]
RewriteRule ^ niidid / ([0-9 ]+)(?:/?$|(?:-[^/]+))(?:/?$|(?:/ lehele ([0-9] +) ?)) showthread.php? t = $ 1 & page = $ 2 &% {QUERY_STRING}
RewriteRule ^ liikmed / ([0-9] +) member.php? U = $ 1 &% {QUERY_STRING}
RewriteRule ^ foorumid / ([0-9 ]+)(?:/?$|(?:-[^/]+))(?:/?$|(?:/ lehele ([0-9] +) ?)) forumdisplay.php? f = 1 & page = $ 2 &% {QUERY_STRING}
RewriteRule ^ blogs / ([0-9 ]+)(?:/?$|(?:-[^/]+))(?:/?$|(?:/ lehele ([0-9] +) ?)) blog.php? u = $ 1 & page = $ 2 &% {QUERY_STRING}
RewriteRule ^ sissekanded / ([0-9 ]+)(?:/?$|(?:-[^/]+))(?:/?$|(?:/ lehele ([0-9] +) ?)) entry.php? b = $ 1 & page = $ 2 &% {QUERY_STRING}
RewriteRule ^ nimekirja /([^/]*/)([ 0-9] +) list.php? R = $ 1 $ 2 &% {QUERY_STRING}
RewriteRule ^ sisu /(.*) content.php? R = $ 1 &% {QUERY_STRING}
RewriteRule ^ vidina / config / ([0-9] +) widget.php? R = config / $ 1 &% {QUERY_STRING}
Kõik ideed, mida ma teen valesti?
TIA!
Nagu ma näen praegu töötab see hästi. Kas sul on veel küsimus või on fikseeritud juba?
Palun informeerige sa ikka vajad abi, ja kui jah, siis palun anna URL kus teema olemas.
Täname vastuse!
Ei, see ikka ei tööta korralikult. Esilehele ja niidid töö, vaid üksikute foorumi kategooria lingid ei ole.
ex: phoneforum.com/forums/da/36-Canadiske-Wireless-Carriers
Üks asi, mida märkan versus see foorum on, et minu tegelik forum kategooria lingid on tõlgitud, mis seda foorumit säilitab inglise URL isegi kui kasutate mitte-ingliskeelse tõlke.
Ma tunnen, see on küsimus (Ma võiks olla vale) aga ma ei ole kindel, kuidas seda muuta.
Aitäh veelkord vastuse.
Näiteks sa andsid on mitte olemasoleva sisu - see ei toimi, isegi kui ei tõlgita:
phoneforum.com/forums/36-Canadiske-Wireless-Carriers
Ma ikka ei näe probleemi - ma olin seal ja ma ei näe sisu on tõlgitud hästi. Palun näidake mulle URL, kus ma näen seda - see, mida andis ei eksisteeri, seega ei ole võimalik tõlkida ...
Õige, see on probleem täpselt.
See on vaikimisi foorumi kategooria viidatud vaikimisi inglise vaade:
phoneforum.com/forums/forums/36-Canadian-Wireless-Carriers
Ma viidatud mis juhtub, kui see on tõlgitud. Tegelik link URL saab tõlkida kui hästi ja tulemuseks 404.
phoneforum.com/forums/da/36-Canadiske-Wireless-Carriers
Foorumi kategooria lingid ei tööta, kui tõlkida mis tahes keeles inglise keelest. Nad kõik kaasa 404-vea lehekülgedele. Indeks ja niidid ei tööta, kui tõlgitud, lihtsalt ei ole foorumis kategooria lingid.
OK - nüüd näen probleemi. See on ainult foorumi URL mitte teemad - ma vaatasin valest kohast.
Ma näen, põhjust väljaandmise lingid suunatakse ja 2. / foorumid / eemaldatakse sealt. Setting:
http://www.phoneforum.com/forums/pl/forums/36-Canadian-operatorów-bezprzewodowych
Ma suunatakse:
www.phoneforum.com/forums/pl/36-Canadian-operatorów-bezprzewodowych
Ma ei tea, miks see juhtub niimoodi. Äkki teil on vale vBET konfiguratsioon foorum kataloog. Või saame proovida koos paigaldusega hoida kataloogi seda (ei tohiks olla vajalik). Palun PM mulle Access üksikasjad teie Admin CP ja FTP - ma seda kontrollida.
Nagu ma kirjutasin teile eile PM teema on, sest sa oled double / foorumites oma URL. vBET eemaldab üks neist, sest see on sama kui oma foorum kataloog ja vBET peab tagama, et keel koodi saab pärast seda. Nii foorum kataloog on eemaldatud ja seejärel lisatakse taas ees URL vahetult enne keele koodi. Selle vältimiseks ning et teie foorum linke asjakohaselt loodud peate kasutama järgmist kiirparandus pärast iga vBET update (nüüd on juba teinud oma foorum):
1. Ava / includes / vbenterprisetrasnlator_functions_url_tracking.php
2. Otsi:
if (0 === strpos($address, $vbulletin->options['vbenterprisetranslator_forumdir'].'/')) {
$address = substr($address, strlen($vbulletin->options['vbenterprisetranslator_forumdir']));
}
3. Eemalda / comment ta.
See aitab lahendada küsimus vale URLid põlvkonnale. Ikka sul on küsimus ümbersuunamine. Ma olen ikka selle kallal.
Ükskõik Access Detailid saadate enam ei tööta - ma ei suuda lõpetada töö ... Palun PM asjakohane juurdepääsu üksikasjad nii et ma saaks jätkata.
Kuna sain info mida PM teil on plaanis muuta tour / foorumid / foorumites linke ja ei vaja meie toetust just nüüd. Ma milles see teema nagu lahendatud. Kui sul on sama probleem pärast oma muudatused kirjutage siia. Muudes küsimustes palume avada ÜKS teema kohta üks küsimus.
Paremale. Ma ei taha olla häkkinud up versiooni sellest mod (et saaksin proovida leida teise määrata iga update) standardse vBulletin installida, et juhtub olema kataloogi nimega / foorumeid. Kuidas saab standard vBulletin paigaldada kataloogi nimega / foorumid ei toeta default mod? Arvan, et ma installitud "stabiilne" versioon puhub peas.
Pärast täielikku nädal edasi ja tagasi saada seda punkti ma otsustasin ma proovida vbseo sest tundub, et see tundub, et töö hästi vbet. VALE!
Olen leidnud vähemalt 3 bugs standardse vbseo install ja lisades vbet peal. Ma fikseeritud ükshaaval lugemas foorumit ja on veel 2, mis on avatud.
Sa ei näi soovi mind aidata via PM. Selle asemel saan typeout iga uue teema jälle siin ja ootama päeva omavahel vastata, et saaksin need fikseeritud samuti. Vahepeal kõik mu lingid Google minna tühi leht. Awesome!
Sa ei mõista, kliendile, et maksab mod ja nonbranded tasu ei soovi kulutada üle 30 + tundi ja päeval vahel küsimustes määrata milline peaks olema standard eks? Küsimus, kui see ei tööta siis me seda parandada on hea, kuid selles tempos, mida te ei kavatse väärtust oma klientide aega. See mod on mulle maksma nii kuradi palju tööviljakuse peal $ 200 Maksin selle eest, mida teeb mind haigeks - ja ma ikka ei ole kaugemal kui hakkasin.
See kindlasti tundub palju "lahendada" probleemid on rohkem pettunud kliendid loobub ja ei vastanud küsimusele. Miks sa arvad, et on?
Vastus esimesele küsimusele oli juba saata teile PM varem. Ma ei tea, miks te küsite jälle. Vastus on sama - see on esimene kord, kui meie klientide (ja meil on palju kliente) on foorumi alamkataloogi / foorumites ning lisaks loob teise virtuaalse kataloogi / foorumite URL, millel / foorumid / foorumites See on lihtne selgitus, miks vBET ei ole valmis kohe üles toetama sellist olukorda ja seetõttu on see puruneb. vBET on sõeluda URLid ajal tõlkimine ja see eemaldab / foorumid seatud ees oma lingid sinna pannakse keele kood ja add / foorumid jälle ees URL. Olukord meeldib / foorumid / foorumites on väga ebatavaline - me oleme seda esimest korda. Ma ei saa anda teile muid vastus sama küsimus, ükskõik kui palju kordi seda küsitakse - jah teie olukord on väga ebatavaline.
Me ei tea teie küsimusi vBSEO - see teema on umbes Teine küsimus - palun avage uus teema jaoks uus teema, kui ta ikka olemas. Me ei ole suutnud aidata probleemi ei ole me kursis.
PM ei ole kasutatud toetust. Me kasutame PM saada juurdepääsu andmetele. Toetus on Forum. On Foorumi suudame teema niidid, näeme kogu probleemi ajalugu ja küsimuste jaoks on olemas kogu meie personali poolt. Sa tead seda juba. Vabandust, aga ma pole kindel, miks me arutame seda siin avalikult. Miks sa teatades, et ma palusin sul kirjutada foorum, mitte PM. Ma kirjutasin seda teile - Ma tean seda. Mis on teie ülesanne siin post - sa vajad abi selles küsimuses? Kui jah, kirjeldage palun. Kui ei vaimukus see üks - palun avage uus teema jaoks uus teema. Kui puudub küsimus siis suur:)
Pange tähele, et küsisin meil ei tööta sellel teemal ja kirjutas, et te teinud mõningaid suuri muutusi oma foorum. Nii et me ei tööta selle nagu sa palusid. See ei materi sul on BF litsents või mitte - kui te ei oleks seda ja paluda meil lõpetada kallal asi, mida me oleks kuulata teie küsida. Ma ei saa aru punkti.
Palun jääda point - millist abi sa vajad?
Ei vastata tõrkeotsingu sageli lahendada küsimusi (by PM), mille kohta teema omanikud ei hooli enam nii need jääda ilma vastuse. Me olime lõpuks 2 postitust kasutajad, kes kunagi kirjutas abi lihtsalt kirjutas, et nad kasutasid vana vBET versiooni. See on kuni kasutaja ta on teinud uuendusi ja kasutama bug tasuta versioone või kasutada vanu.
Sa tead minu probleem ja sa peaksid aru eesmärk postiga. Rahulolematus oma toodet.
Standard install kausta / foorumites ei ole ebatavaline. Ma ootasin oma tarkvara tööd selles olukorras. Ma kasutasin vBulletin soovitatav htaccess, mis tekitas / foorumid / foorumid url struktuuri.
Standard vbseo install ei ole ebatavaline. Ma ootasin oma tarkvara tööd selles olukorras. Mul oli vähemalt 3 suurt vigu, mille tulemuseks on tuhandeid tühje lehti sealhulgas iga lehekülje indekseeritud Google.
Tahaksin tagasi palun.
Olukorda, kus klient keeldub meie toetust ei kvalifitseerunud toetust.
Ma ei tea, et teie probleemi tegelikku seisu - te meile lõpetama tööd küsimus, mis osaliselt juba lahendatud, sest sa tahtsid teha suuri muutusi oma foorum. Nii et me ei tööta selle peal. Sel hetkel ma vajan su kirjeldus teema staatuse ja roheline tuli alustada tööd selle nimel. Ma isegi ei tea, on see ikka sama probleem. Sa PM midagi uus teema pärast oma muudatused - me ei saa midagi uut teemat avada uus teema. Palun avage uus teema jaoks uus teema ja hakkame selle kallal.
Veelkord, sest sa ei mõista probleemi põhjustada. See on mitte / foorumid kataloog süü - see on väga ok. Meie enda foorumis kasutab alamkataloogi URL - näete seda siin. vBET toetab alamkataloogi foorumis URL.
Teie küsimus on, sest sa oled double / foorumid / foorumeid ja see on väga ebatavaline. See on esimene kord, kui me näeme sellises olukorras ja see nõuab meie toetus teha see töö asjakohaselt oma foorum. See probleem mõjutab ainult oma sub-foorumi lehekülge. Kõiki teisi linke (et niidid ja nii edasi) ei ole double / foorumid / forums) ja sellepärast kogu oma foorumis tõlge töötab suurepäraselt välja sub-foorumi lehekülge. Ja see on põhjus, miks teie foorum vajab meie abi on see töö täiesti kõikjal. Seda sa keeldud meie toetame teid on nõus pidama neid lehekülgi ei tõlgita. Kui soovite selle tõlkida palun kirjelda tegelikku seisundit väljalaske ja PM tegelike juurdepääsu üksikasjad.
Seda teemat ei räägi arutame oma vbseo küsimus - me ei tea oma vbseo küsimus. Meil töötas siin umbes midagi muud. Palun avage uus teema oma vbseo välja ja teeme seda. Me ei saa öelda, miks teil on vbseo teema ilma informatsiooni. Me ei saa öelda, kas see on integratsiooni küsimus, konfiguratsiooni probleem, või ta ei ole seotud vBET üldse. Samuti ei saa me tagasimakse olukord, kui klientide nõuded mõningate ole kirjeldatud probleemi, keeldudes avada uue teema ja kirjeldada. Keeldudes kirjeldada oma probleemi uus teema teil keelduda meie abi. Palun avage uus teema teie uus küsimus ja me toetame teid:) Loodan, et see tuleb kiiresti lahendada:)
Lubage mul selgeks teha. Ma ei taha häkkinud UP versiooni sellest MOD.
See ei ole mida ma selle eest makstakse, ja ei mul ei ole unikaalne olukord. Mul on olnud kaks väga default olukordades. See toode ei ole nagu reklaamitud.
Ma küsin uuesti. Palun mulle raha tagastamise.
Tegemata jätmine toob kaasa tagasinõudmise.
Ma tõesti tahan seda toodet kasutada, aga nagu ma olen eespool öeldud ma ei taha häkkinud up versiooni teha seda tööd. See ei ole väärt peavalu, kui on aeg uuendada minu foorum.
Ja ma kordan veelkord - teil on väga ebatavaline olukord. Võttes double / foorumid / foorumites ei ole midagi, mida sa näed iga foorum. Tegelikult oma foorum on ainuke kellel on selline asi, mis me teame. Sellepärast see olukord nõuab meie toetust, et muuta see täiesti töökorras, reklaami, mis on põhjus, miks praegu vBET töötab oma foorum tõlkimine sub-forums lehekülgedel ad kõik teised leheküljed on tõlgitud hästi (ainult sub-foorumi lehtedel on double / foorumid / foorumite URL).
Pakume teile tasuta abi, et muuta see täielikult toimiv. See on Teie valik sellega nõustuda või sellest keelduda. Keeldudes soovid on vBET ei täisfunktsionaalne oma foorum. Ja me ei tagasta sest kasutaja otsustada, et ei ole täis vBET funktsioone. See on täiesti töökorras, kui te nõustute meie abi.
Kui sa tõesti tahad vBET kallal oma foorum - just palun võtke vastu meie toetust ja tehkem seda täielikult kallal oma foorum. Samuti saadame Teile vihjed selle kohta, muutes oma foorumi konfiguratsiooni ja vabaneda double / foorumid / foorumid vorm URL (mis ausalt tundub väga kummaline). Te väidate, et sa tahad olla vBET funktsionaalne oma foorum, aga sa ei taha kasutada meie abi ja ignoreerida meie näpunäiteid. See on sinu otsus - me ei saa sundida teid üles kasutama meie toetust. Kui te otsustate olla oma sub-foorum lehti ei tõlgi see on sinust. Meil on veel teile pakkuda tasuta tuge ja täisfunktsionaalne vBET. Keeldumine meie toetust ei vasta toetuse saamise tingimustele.
Ma kirjutatud täiuslik ajaskaala, mis juhtus siin Michal ja sa mugavalt kustutanud rämpsposti. Puudus rämpsposti post Michal.
Stiilne.
Ilmselt on tohutu keele mõistmine lünk mis on minu arvates väga irooniline.
Häkkinud = Muudetud - Nagu ma ei taha väga palju muudetud versioon antud script kuna see on liiga raske parandada.
Ma ütlesin midagi teie või keegi teine häkkimine minu foorum.
Samuti on küsimus teist lugemist, mis on mugavaim ja arvestamata puhata. Kahetsusväärne oma klientidele.
Loodetavasti saate aru, minu postitus ei olnud spam nii et ma selle lisada jälle alla. ;)
See oli SPAM ja kelmuse, mis on põhjus, miks see eemaldatakse. Sa lihtsalt korrata kõiki andmeid, mis sisalduvad antud teemas + kirjutas vale informatsiooni, kuidas läheb (palun vaadake meie Privaatsõnumite lugemiseks kui teil on vaja meelde tuletada, kuidas see käib). Ei SPAM ega kelmuse ei ole lubatud selles foorumis ja ma ei tea ühtegi foorum, kus administratsioon nõus ta.
Ei olnud vaja mingit suurt muudatusi vBET. Ma arvan, et sa saad seda kõike ebaproportsionaalne. Ajal, mil meil oli kallal teema sul infot ühe lihtsa muutmine - 3 rida koodi eemaldada ühes kohas Ka kõnealusel juhul ei ole tõttu muutmist, vaid sellepärast, et sa olid vihane, et teil oli avatud uus rist uute küsimus (te paluti mitte kirjutada PM kuid uus teema). Ja selle asemel sa kirjutasid siia vana teema tegutseb nagu me loobuda teid, kui sa ütlesid, et me ei tööta selles küsimuses. Mis pani mind segaduses alguses, kuna ma tõesti ei olnud kindel, kas see on ikka vana teema või tänu uuega, sest sa kirjutasin siin. Palun järgige punkti. Kui teil on vaja toetada seda küsimust - palun kirjutada oma tegelik staatus seda keermes. Kui teil on probleeme millegi muuga - palun avage uus teema puhul see nii siis me teame, küsimus on tõesti umbes. Kui teil on mingeid küsimusi vBSEO - see pole teema selle kohta. Palun avage uus. Ka siis, kui küsimus on millegi muuga miks sa ikka asi, et see nõuab igal vBET muudatusi?
Loodan, et te otsustate kasutada meie toetust ja võimaldada meil teha vBET täisfunktsionaalne saidil. Mis meil on väga hea meel:)
Sa ei pea. Pakume teile tasuta abi on vBET täisfunktsionaalne oma foorum:) Me tegime seda kogu aeg. Lihtsalt nõustuda. Muidugi me ei saa sundida teid üles kasutama meie tasuta tuge ja on vBET täisfunktsionaalne - see on teie otsus võtta või sellest keelduda.
Nagu ma olen teile rääkinud 10 korda nüüd mul ei ole aega (investeerinud üle 30 tunni nüüd ja suur kaotus) ega soovin tugevasti modifed Selle tarkvara uusima versiooni, sest see on suur peavalu, kui tegemist on aeg uuendada.
See on sama, kui ma ei ole märgitud kõik need muresid korduvalt uuesti ja uuesti. Tarvitseb ainult kuulata, mida teile, mida kuulata. Sa oled mod ei tööta 2 põhirajatiste ja ma ei ole aega vaeva oma "support" või tugevalt modifitseeritud tarkvara.
Lisa, et te ainult kuulda, mida on mugav teile ja ei mõista palju inglise keele ja et ainult suurendab kuluvat aega töötada koos teiega.
Kustutasite minu ajakava uuesti, mis ei olnud "spam või kelmuse", nagu te nimetate seda, ainult faktid, millega seoses sellele küsimusele.
... Jah, ma olen teinud. Mina loobun. Te võidate! Sul on mu raha.
Kui keegi tahab tema odav kaubamärgita litsents lihtsalt PM mulle.
Pange tähele, et kui te kasutate meie tasuta tuge sul ei ole investeerida igal ajal - see on meie töötajad, kes lahendab probleemi. Tunnistades oma tasuta tuge te ei pea kulutama igal ajal selles küsimuses. Samuti tahaksin teile meelde, et sa ei pea kulutama need 30 tundi - see oli teie otsus, sest sa keeldus meie abi.
Ka mul on tunne, nagu on kohane kirjutada uuesti (ma lihtsalt kirjutasin selle enne, kuid see tundub olevat ei märganud), et ta ei ole selge, sel hetkel ei vBET vajab muudatusi, sest sa muutsid oma keskkonna ja nüüd on täiesti erinev küsimus vBSEO - see võib olla konfiguratsiooni või integratsiooni küsimus. Nii et praegusel hetkel me ei ole isegi selge, kas teil on küsimus vBET ise või on see küsimus muul tasandil. Me ei saa öelda seda, sest sa keelduda meie toetust ja ainult korrata, et teil on mõned uued küsimus vBSEO, mida te keeldus kirjeldamisel foorumis ...
Me selgelt mõista iga oma lauset ja näha iga meie lause. Palun võtke vastu asjaolu, et jättes vBET toetust ei vasta toetuse saamise tingimustele. Me rõõmuga teid toetada ja teha vBET täisfunktsionaalne oma foorum:) Sa pead lihtsalt aktsepteerida meie toetust. Meil on kahju kuulda, et sa eelistad mitte kasutada meie abi, ikka see on sinu otsus, mis tehtud vBET ei tööta täiesti oma foorum, kus teil on ebatavaline konfiguratsiooni, mis kunagi juhtunud meie klientide foorumites.
Jah oma viimase 2 sõnumit lisatud SPAM ja kelmuse - teil oli juba kursis ja siis sa lihtsalt rämpsposti eemaldanud sõnumi uuesti. Ja sa teatati taas, miks oli eemaldatud. Kui sa ei kontrolli oma PM - siin on selgitus siis saime juba koos kui vastuseks oma sõnum (koos sõnumiga ise).
Sinu vastus kustutada oma SPAM + kelmuse sõnum:
Ma lihtsalt räägin tõtt Michal. Mul on kahju, et see ei ole mugavaim. Te küsite, et inimesed vbseo võimaldavad vaba arutelu, kuid sa ei tee sama. Hmmm.
Meie vastus teie väited, et ei ole SPAM + SCAM:
See on midagi umbes on convinient. Palun loe kogu thread - kõike, mida kirjutas see on juba seal! Kuidas saab isegi rääkida ei ole mugav, kui me lubame jääda sinna? Me lihtsalt tukkuma võimaldab dubleerimist - dubleerimist on rämpspost. Tead seda - olete forum alates 2002.
Samuti ei ole ainult tõsi - sa kirjutasid FALSE informatsiooni, kuidas see läheb. Ma lihtsalt meelde seda, vastates vana PM, kus saab näha, et sa muutunud salasõna kogemata ja vabandab seda - see ei olnud nagu sa kirjutasid, et teil oli vihane, sest te ei soovi muudatusi - käesoleval ajal ei muudeta tehti veel ! Me ei tohi lubada kirjutada valeandmeid. Ma ei kutsu see asub, sest eeldas iga inimesed tahavad midagi head, nii et ma eeldan, et sa lihtsalt tehtud viga siin.
Ma ei näe, ta läheb kuhugi. Kui teil on midagi lisada siis palun ärge kordan - see eemaldada rämpsposti. Kui soovite lisada midagi uut - meil on hea meel teada, mis see tegelikku seisundit välja ja pakkuda Teile meie klienditoega:)
See teema on teie küsimus / foorumid / foorumid lehekülge. Kui teil on midagi lisada selle teema kohta palun kirjutage tasuta. Kui tahad lihtsalt teha mõned avalikud müra - palun lõpetage. Oleme uhked, et pakume kliendile tasuta tuge. Oleme uhked, et meil ca pakkuda seda ka teile. Sul võib olla vBET täisfunktsionaalne oma foorum, kui soovite. Kui te ei taha kasutada meie toetust ei saa me sundida teid. Ikka me ei saa tagasi sest kasutaja otsustas ole täisfunktsionaalne vBET ja keeldub meie abi.
Nagu nüüd kui enne - pakume teile meie tasuta tuge ja täisfunktsionaalne vBET oma foorum, mis ei ole veel toetatud konfiguratsioon (sest kui see juhtub esimest korda, et meie klient on selline konfiguratsioon). Meil on väga hea meel, et toetame teid:)
Teema suletud, sest palju rämpsposti ja kelmuse + muutuvas thread ajalugu autor märgib, nagu:
***** Märkus: kustutatud minu postitus uuesti. Kui te ei kavatse võtta oma raha te ei kavatse on keelata mind, kui sa ei taha mind post mu kõrval. ****
To teema autor: sa ei pea teatama, et me ära oma SCAM post - me teame seda väga hästi ja me isegi kirjutada teile iga kord tähele palume teil lõpetada see, mida te teete. Pange tähele, et meil täielik ajalugu meie PM sõnumeid. Iga kord, kui sa kirjutasid kelmuse saadame teid tagasi teie vana peaministrite andes tõestus, et te kirjutate valeandmeid ja kelmuse ei ole lubatud. Veel kord - palun lõpetage seda teed. Oleme putka tean, kuidas see oli ja kõik inimesed saavad lugeda siit meie avaliku arutelu.
Me ei taha keelata sind. Te olete meie klient. Ikka me ei lase kelmuse ega SPAM. Me rõõmuga toetame teid teie uus teema, kui te nõustute meie abi. Me rõõmuga teha vBET täisfunktsionaalne oma foorum:)
Automatic Translations (Powered by Google, Microsoft®,
Yandex, SDL Language Cloud, IBM Watson and Apertium):