PDA

Zobraziť plnú verziu: Skúsenosti zvýšiť vydaní arabského jazyka

Damas
19-10-09, 11:15
Dobrý deň, to je skúsenosť predmetom zápisu v arabčine a dúfam, že môj priateľ, stavbyvedúci vždy úspešné pozdravy

vBET
19-10-09, 16:41
Díky moc:)

patrick91
26-10-09, 23:07
Mám quastion To platí automaticky? Keď sa prihlásite? Vidím všetko, čo v mojom jazyku (holandský) Ako to? , A aké náklady to plnú mod? preto, že nevidím stránky? Všetko je nefunkčný ... Ale ak začnem fóra v holandčine! Svätodušný potom tento mod Ak niekto, na mojej stránky registrovaných FRANCÚZSKO vidí všetky holandské tém v jeho rodnom jazyku Francúzsko, alebo čo?: Cool: Ospravedlňujem sa za moje zlá angličtina MVG patrick

Automatic Translations (Powered by Google, Microsoft®, Yandex, SDL Language Cloud, IBM Watson and Apertium):
AfrikaansAlbanianArabicBelarusianBulgarianCatalanChineseCroatianCzechDanishDutchEnglishEstonianFilipinoFinnishFrenchGalicianGermanGreekHaitian CreoleHebrewHindiHungarianIcelandicIndonesianIrishItalianJapaneseKoreanLatvianLithuanianMacedonianMalayMalteseNorwegianPersianPolishPortugueseRomanianRussianSerbianSlovakSlovenianSpanishSwahiliSwedishTaiwaneseThaiTurkishUkrainianVietnameseWelshYiddish
Translated to other languages supported by vBET Translator 4.10.1