PDA

Zobacz pełną wersję: Doświadczenie podnosząc kwestię języka arabskiego

Damas
19-10-09, 11:15
Witam, jest to doświadczenie w dziedzinie pisania w języku arabskim i mam nadzieję, że mój przyjaciel, kierownik budowy zawsze udane pozdrowienia

vBET
19-10-09, 16:41
Dziękuję:)

patrick91
26-10-09, 23:07
Mam quastion To idzie automatyczne? Po zalogowaniu się w? i widzieć wszystko w moim języku (holenderski) jak to się stało? i jakie koszty tego pełnego mod? bo nie mogę znaleźć na stronach? Wszystko Is Broken ... Ale jeśli zacznę forum w języku niderlandzkim! to odrobina tego moda, jeśli ktoś się na mojej stronie zarejestrowanych FRANCJA widzi wszystkich holenderskich tematy w jego własnym języku Francji czy co: cool: Sorry for my bad angielskiego mvg patrick

Automatic Translations (Powered by Google, Microsoft®, Yandex, SDL Language Cloud, IBM Watson and Apertium):
AfrikaansAlbanianArabicBelarusianBulgarianCatalanChineseCroatianCzechDanishDutchEnglishEstonianFilipinoFinnishFrenchGalicianGermanGreekHaitian CreoleHebrewHindiHungarianIcelandicIndonesianIrishItalianJapaneseKoreanLatvianLithuanianMacedonianMalayMalteseNorwegianPersianPolishPortugueseRomanianRussianSerbianSlovakSlovenianSpanishSwahiliSwedishTaiwaneseThaiTurkishUkrainianVietnameseWelshYiddish
Languages translations supported by vBET 4.10.1