КПК

Прагляд поўнай версіі: Вопыт пастаноўкі пытання аб арабскай мовы

Damas
19-10-09, 11:15
Добры дзень, гэта вопыт суб'екта пісаць на арабскай мове, і я спадзяюся, што вы мой сябар, менеджэр сайта заўсёды паспяхова прывітання

vBET
19-10-09, 16:41
Вялікі дзякуй:)

patrick91
26-10-09, 23:07
Я quastion Гэта ідзе аўтаматычная? Пры ўваходзе ў? Я бачу ўсё, на маім мове (галандскі) як жа? і якія выдаткі гэта поўны мод? таму што я не бачу старонак? Усе Is Broken ... Але калі б я пачала форуму на галандскім мове! Затым ані гэтага мода, калі хто-то на маім сайце зарэгістравана ФРАНЦЫЯ ён бачыць усё галандскія тэмы на сваёй роднай мове Францыя ці што? Халаднавата: Выбачайце за мой дрэнны англійская MVG Патрык

Automatic Translations (Powered by Google, Microsoft®, Yandex, SDL Language Cloud, IBM Watson and Apertium):
AfrikaansAlbanianArabicBelarusianBulgarianCatalanChineseCroatianCzechDanishDutchEnglishEstonianFilipinoFinnishFrenchGalicianGermanGreekHaitian CreoleHebrewHindiHungarianIcelandicIndonesianIrishItalianJapaneseKoreanLatvianLithuanianMacedonianMalayMalteseNorwegianPersianPolishPortugueseRomanianRussianSerbianSlovakSlovenianSpanishSwahiliSwedishTaiwaneseThaiTurkishUkrainianVietnameseWelshYiddish
Translated to other languages thanks to vBET Translator 4.10.1