PDA

View Full Version: Опитът за повишаване на издаване на арабски език

Damas
19-10-09, 11:15
Здравейте, това е опит на обекта да пишат на арабски и се надявам да ми приятел, ръководител винаги успешни поздрави

vBET
19-10-09, 16:41
Благодаря много:)

patrick91
26-10-09, 23:07
Имам quastion Това важи автоматично? Когато влезете в? Виждам всичко в моя език (холандски), как така? и какви разходи пълния мод? защото не мога да видя на страниците? Всичко е Broken ... Но ако започнете форум на Китайски! след Петдесетница този мод, ако някой от по моя сайт регистрирани ФРАНЦИЯ той вижда всички холандски теми в своя собствен език Франция или какво? хладно: Съжалявам за лошия ми английски mvg Патрик

Automatic Translations (Powered by Google, Microsoft®, Yandex, SDL Language Cloud, IBM Watson and Apertium):
AfrikaansAlbanianArabicBelarusianBulgarianCatalanChineseCroatianCzechDanishDutchEnglishEstonianFilipinoFinnishFrenchGalicianGermanGreekHaitian CreoleHebrewHindiHungarianIcelandicIndonesianIrishItalianJapaneseKoreanLatvianLithuanianMacedonianMalayMalteseNorwegianPersianPolishPortugueseRomanianRussianSerbianSlovakSlovenianSpanishSwahiliSwedishTaiwaneseThaiTurkishUkrainianVietnameseWelshYiddish
Translated to other languages thanks to vB Enterprise Translator 4.10.1