Prisijungti

Žiūrėti pilną versiją: Kelti iš arabų kalbos klausimą patirtis

Damas
19-10-09, 11:15
Sveiki, tai yra dalyko patirtį, parašyti arabų ir tikiuosi jums mano draugas, svetainės vadovas visada sėkmingai sveikinimai

vBET
19-10-09, 16:41
Thanks a lot:)

patrick91
26-10-09, 23:07
Turiu quastion kad eina automatinis? Kai prisijungiate? Matau viską, kad mano kalba (olandų), kaip ateina? ir kas kainuoja tai visa mod? nes nematau puslapius? Viskas Is Broken ... Bet jei aš pradėti forumą olandų kalba! tada Sekminių Šis mod, jei kas nors į mano svetainę registruotas PRANCŪZIJA jis mato visas temas Olandų savo Prancūzija kalbos ar kas? cool: Atsiprašome už mano blogas anglų MVG Patrick

Automatic Translations (Powered by Google, Microsoft®, Yandex, SDL Language Cloud, IBM Watson and Apertium):
AfrikaansAlbanianArabicBelarusianBulgarianCatalanChineseCroatianCzechDanishDutchEnglishEstonianFilipinoFinnishFrenchGalicianGermanGreekHaitian CreoleHebrewHindiHungarianIcelandicIndonesianIrishItalianJapaneseKoreanLatvianLithuanianMacedonianMalayMalteseNorwegianPersianPolishPortugueseRomanianRussianSerbianSlovakSlovenianSpanishSwahiliSwedishTaiwaneseThaiTurkishUkrainianVietnameseWelshYiddish
Translations made by vB Enterprise Translator 4.10.1