PDA

Zobraziť plnú verziu: Vyriešené Páni prosím pomôžte

أبو أيــوب
09-02-12, 15:00
Mier a milosrdenstvo od Boha weberkathalsadh mám problém v mojom fóre: alkhadmwagh Server vnútorná chyba vnútornej chybe alebo konfigurácie, a nebol schopný dokončiť váš požiadavka., prosím, kontaktujte správcu servera, webmaster@soqokaz.com a informovať ich o čas k chybe došlo, a všetko si mohol urobiť, ktoré môžu spôsobiť chybu. Ďalšie informácie o chybe je k dispozícii v serveri chyba denníku Upozorňujeme že zadám ovládacieho panela a to isté sa objaví liobad krát som sa prihlásiť a som s problémom s aktualizáciou, ale nemám žiadne skúsenosti Amlhaohzeh správa update v ovládacom paneli almdertm nájsť šablóny by mali byť aktualizované na zápas v aktuálnej verzii! našiel [21] šablóny aktualizované by mal nastať a žiť až do novej verzie. Odporúčame vám urobiť to čo najskôr, aby sa zabránilo problémy a nedostatky vo fóre! Kliknite tu vidieť! dúfam, že pomôže Boh vám žehnaj a výhody

r.dziadusz
09-02-12, 15:48
Ahoj by ste prosím, daj nám url, na ktorej je vaša vBET nainštalovaný?

Automatic Translations (Powered by Google, Microsoft®, Yandex, SDL Language Cloud, IBM Watson and Apertium):
AfrikaansAlbanianArabicBelarusianBulgarianCatalanChineseCroatianCzechDanishDutchEnglishEstonianFilipinoFinnishFrenchGalicianGermanGreekHaitian CreoleHebrewHindiHungarianIcelandicIndonesianIrishItalianJapaneseKoreanLatvianLithuanianMacedonianMalayMalteseNorwegianPersianPolishPortugueseRomanianRussianSerbianSlovakSlovenianSpanishSwahiliSwedishTaiwaneseThaiTurkishUkrainianVietnameseWelshYiddish
Translations made by vBET Translator 4.10.1