PDA

Teljes verzió megtekintése: Megoldott Uraim kérem, segítsen

أبو أيــوب
09-02-12, 15:00
Békét, kegyelmet és az Isten weberkathalsadh 'm birtoklás egy probléma-én fórumot: alkhadmwagh szerver belső belső hiba vagy alakzat, és tudta teljesíteni a kérést. Kérjük, forduljon a kiszolgáló rendszergazdája, webmaster@soqokaz.com, és tájékoztatja őket, amikor a hiba történt, és bármit megtett volna, hogy okozhatta a hibát. több információt a hibáról elérhető-ban a szerver hiba log kérjük, vegye figyelembe hogy a Vezérlés panelen adja meg, és ugyanaz a dolog jelenik meg liobad alkalommal belépek, és én birtoklás probléma-val a frissítéseket, de nekem van nem tapasztalat-ban Amlhaohzeh üzenet frissítést a Vezérlőpult almdertm talál a sablonok naprakésszé kell tenni, hogy megfeleljen az aktuális verzió! talált [21] sablonok frissítése kell előfordul és él, hogy az új verzió. Javasoljuk, hogy ezt a lehető leghamarabb, hogy elkerüljék a problémák és hibák a fórumban! Kattintson ide, hogy látni őket! remélem segít Isten áldjon meg benneteket, és előnyös Önnek

r.dziadusz
09-02-12, 15:48
Szia kérem tudna minket URL-címe, amelyen a vBET telepítette?

Automatic Translations (Powered by Google, Microsoft®, Yandex, SDL Language Cloud, IBM Watson and Apertium):
AfrikaansAlbanianArabicBelarusianBulgarianCatalanChineseCroatianCzechDanishDutchEnglishEstonianFilipinoFinnishFrenchGalicianGermanGreekHaitian CreoleHebrewHindiHungarianIcelandicIndonesianIrishItalianJapaneseKoreanLatvianLithuanianMacedonianMalayMalteseNorwegianPersianPolishPortugueseRomanianRussianSerbianSlovakSlovenianSpanishSwahiliSwedishTaiwaneseThaiTurkishUkrainianVietnameseWelshYiddish
Translations made by vBET Translator 4.10.1