PDA

View Full Version: Lahendatud Härrad Palun spikker

أبو أيــوب
09-02-12, 15:00
Rahu ja halastuse Jumal weberkathalsadh, mul on probleem minu Foorum: alkhadmwagh Server sisemine tõrge sisemine tõrge või konfigureerimise ja ei suutnud lõpetada oma palve. võtke ühendust serveri administraatoriga, webmaster@soqokaz.com ja teavitab neid aeg viga, ja midagi, mida oleks võinud teha, mis on põhjustanud mai viga. on rohkem teavet tõrke kohta on saadaval ka serveri viga sündmuselogi-Pange tähele et ma sisestan control panel ja sama asi ilmselt liobad korda ma login ja mul on probleem uudiseid kuid mul kogemused puuduvad Amlhaohzeh sõnum update juhtpaneelil almdertm leida malle tuleks praeguse versiooniga vastendamiseks värskendada! leitud [21] malle uuendatud peaks tekkida ja elada kuni uue versiooni. Soovitame seda kiiresti, et vältida probleeme ja vigu Foorum! Vajuta siia, et näha neid! loodan, et aidata Jumal õnnistagu sind ja kasulik teile

r.dziadusz
09-02-12, 15:48
Hi võiks Palun annate meile url, kuhu te oma vBET installitud?

Automatic Translations (Powered by Google, Microsoft®, Yandex, SDL Language Cloud, IBM Watson and Apertium):
AfrikaansAlbanianArabicBelarusianBulgarianCatalanChineseCroatianCzechDanishDutchEnglishEstonianFilipinoFinnishFrenchGalicianGermanGreekHaitian CreoleHebrewHindiHungarianIcelandicIndonesianIrishItalianJapaneseKoreanLatvianLithuanianMacedonianMalayMalteseNorwegianPersianPolishPortugueseRomanianRussianSerbianSlovakSlovenianSpanishSwahiliSwedishTaiwaneseThaiTurkishUkrainianVietnameseWelshYiddish
Translations supported by vBET 4.10.1