מחשב כף יד

צפה בגרסא המלאה: נפתר רבותי אנא עזרה

أبو أيــوب
09-02-12, 15:00
רחמים ושלום של אלוהים weberkathalsadh יש לי בעיה בפורום שלי: alkhadmwagh שרת שגיאה פנימית בשגיאה פנימית או בתצורה, ולא היתה אפשרות להשלים את הבקשה. נא פנה אל מנהל השרת, webmaster@soqokaz.com, להודיע להם על הזמן אירעה השגיאה, ויש משהו שאתה יכול לעשות זה אולי גרם של שגיאה. יותר מידע אודות השגיאה זמינה בהערה שרת שגיאה טועה בבקשה כי אני נכנס בלוח הבקרה של אותו הדבר מופיע פעמים liobad כניסה, יש לי בעיה עם העדכונים. אבל יש לי ניסיון Amlhaohzeh הודעת עדכון לוח הבקרה almdertm למצוא התבניות לעדכן כדי להתאים את הגירסה הנוכחית! מצאתי תבניות [21] עדכון זה צריך להתרחש, לחיות עד הגירסה החדשה. אנו ממליצים שלך לעשות את זה כמה שיותר מהר כדי למנוע בעיות ותקלות בפורום! לחץ כאן כדי לראות אותם! אני מקווה לעזרה. אלוהים יברך אותך להרוויח לך

r.dziadusz
09-02-12, 15:48
היי אתה יכול בבקשה לתת לנו url שבו vBET את התקנת?

Automatic Translations (Powered by Google, Microsoft®, Yandex, SDL Language Cloud, IBM Watson and Apertium):
AfrikaansAlbanianArabicBelarusianBulgarianCatalanChineseCroatianCzechDanishDutchEnglishEstonianFilipinoFinnishFrenchGalicianGermanGreekHaitian CreoleHebrewHindiHungarianIcelandicIndonesianIrishItalianJapaneseKoreanLatvianLithuanianMacedonianMalayMalteseNorwegianPersianPolishPortugueseRomanianRussianSerbianSlovakSlovenianSpanishSwahiliSwedishTaiwaneseThaiTurkishUkrainianVietnameseWelshYiddish
Translations supported by vBET 4.10.1