PDA

View Full Version: Rezolvate Domnilor, vă rugăm să ajutor

أبو أيــوب
09-02-12, 15:00
Pace şi mila de Dumnezeu weberkathalsadh I sînt having o problemă în tot forumul meu: alkhadmwagh Server eroare internă de eroare internă sau de configurare, şi a fost în imposibilitatea de a finaliza cererea dvs. vă rugăm să contactaţi administratorul serverului, webmaster@soqokaz.com şi să le informeze din timp a aparut eroarea, şi orice s ar putea fi făcut, care poate fi cauzat de eroare. au mai multe informaţii despre eroarea este disponibil în jurnal server de eroare vă rugăm să reţineţi că am intra în panoul de control şi acelaşi lucru apare liobad ori am jurnal şi I sînt having problemă cu actualizări, dar nu am nici o experienţă Amlhaohzeh mesaj actualizare în panoul de Control almdertm găsi template-uri trebuie să fie actualizate pentru a se potrivi versiunea curentă! găsit [21] template-uri actualizate acesta ar trebui să apară şi de a trăi până la noua versiune. Vă recomandăm să faceţi acest lucru cât mai repede posibil pentru a evita probleme şi erori în Forum! Click aici pentru a le vedea! sper ca ajuta Dumnezeu să vă binecuvânteze şi de a beneficia de tine

r.dziadusz
09-02-12, 15:48
Bună ar putea să vă rugăm să ne daţi url pe care dumneavoastră vBET instalat?

Automatic Translations (Powered by Google, Microsoft®, Yandex, SDL Language Cloud, IBM Watson and Apertium):
AfrikaansAlbanianArabicBelarusianBulgarianCatalanChineseCroatianCzechDanishDutchEnglishEstonianFilipinoFinnishFrenchGalicianGermanGreekHaitian CreoleHebrewHindiHungarianIcelandicIndonesianIrishItalianJapaneseKoreanLatvianLithuanianMacedonianMalayMalteseNorwegianPersianPolishPortugueseRomanianRussianSerbianSlovakSlovenianSpanishSwahiliSwedishTaiwaneseThaiTurkishUkrainianVietnameseWelshYiddish
Translations delivered by vB Enterprise Translator 4.10.1