PDA

Zobraziť plnú verziu: Vyriešené Podivné požiadavky na Google API na hlavnej stránke

mosh
01-02-11, 14:55
WitamJakiś pred časom som mal problém s prekladom (verzie 3.3.6).Ukázalo sa, že google zablokoval môj IP na jednom serveri (niekedy prekladateľ prekladatelia niekedy vráti 403).Pri pohľade z dôvodov som pridal odkaz na zobrazenie prekladu a vráti žiadosť v tele stránky.Potom vypnúť BB a tak. Ale nechal som htaccess presmerovanie.Pred pár dňami som si všimol, že Hlavná stránka každej dobe to vytvára dotaz na Google:

Obaja z BB a vypnutie (administračného panelu).Ak funkcia vbet_googleTranslation () dotazy na Google API zastavil po niekoľkých dňoch v Panel Webmaster Toolzauważyłem túto stránku zaťaženie časy dramaticky klesol a indexovanie rýchlosť zvýšiť dvakrát.Zdá sa mi, že niekde je vážnou chybou.Tymgorzej, že citované dotazy sú krátke a možno vykonať jedným ťahom pera.Možno to bol aj dôvod pre zákaz ma cez Google API (kontinuálne istého prieskumu)

kamilkurczak
03-02-11, 09:22
hmm ja skontrolovať.

Youngster
03-02-11, 22:10
Vážení Mosh,

Vedeli ste používa vBSEO skôr? Vedeli ste, že integrovaný s vBET?
Ak ste mali, tak prepísať staré súbory vBSEO (pred integráciou).

Hľadanie odkazy -> langtitle.

Vďaka
Mladík

kamilkurczak
04-02-11, 11:48
Mladík, ako napísal - ak máte integrovať vBET s vBSEO, než bolo potrebné upraviť dva súbory vBSEO. Po tejto úprave je v súbore vBSEO vBET funkcie pre výber URL s [langtitle vnútri a odoslať požiadavku na Google preložiť. Aj po vylúčení vBET požiadavku spoločnosti Google je stále posielať.

Teraz musíte upraviť tento súbor na pôvodnú verziu vBSEO. Prepísať všetky tieto súbory.

Tiež pred odinštalovaním Ak ste bol zablokovaný spoločnosťou Google (alebo problém s pripojením) ešte spýtať, pretože tam bola žiadna odpoveď, a nemohol uložiť do cache.

Môžete sa pokúsiť, aby vBET, ak máte dobré spojenie s Google teraz a vyskúšať.

Youngster
12-02-11, 20:21
Téma zatvorené Ak chcete znovu otvoriť napíšte mi pm

Automatic Translations (Powered by Google, Microsoft®, Yandex, SDL Language Cloud, IBM Watson and Apertium):
AfrikaansAlbanianArabicBelarusianBulgarianCatalanChineseCroatianCzechDanishDutchEnglishEstonianFilipinoFinnishFrenchGalicianGermanGreekHaitian CreoleHebrewHindiHungarianIcelandicIndonesianIrishItalianJapaneseKoreanLatvianLithuanianMacedonianMalayMalteseNorwegianPersianPolishPortugueseRomanianRussianSerbianSlovakSlovenianSpanishSwahiliSwedishTaiwaneseThaiTurkishUkrainianVietnameseWelshYiddish
Translations by vB Enterprise Translator 4.10.1