КПК

Прагляд поўнай версіі: Вырашанае Дзіўныя запыты да Google API на галоўнай старонцы

mosh
01-02-11, 14:55
Прывітанне

Некаторы час назад у мяне была праблема з пераўтварэннем (версія 3.3.6).
Аказалася, што google заблакаваў мой IP на адным з сервераў (часам перакладчык перакладае, часам вяртае 403).

Пры пошуку прычыны дадаў адлюстраванне спасылкі перакладу і вяртанне запыту ў целе старонкі.

Потым выключыў vBET і так яно і засталося. Але я яе пакінуў перанакіраванне.htaccess.
Некалькі дзен назад я заўважыў, што галоўная старонка кожны раз генеруе запыты Google:

Як пры выключаным vBET як выключаны (панэль кіравання).
Пасля адключэння функцыі vbet_googleTranslation()
запыты да Google API спыніліся, а праз некалькі дзен у панэлі Webmaster Tool
я заўважыў, што час загрузкі старонкі рэзка ўпаў і хуткасць індэксавання расло ў два разы.

Мне здаецца, што дзе-то гэта сур'езная памылка.
Tymgorzej што згаданыя запыты кароткія і можна было б зрабіць адным махам.

Можа быць, гэта таксама была прычына zbanowania мяне праз Google API (увесь час адны і тыя ж запыты)

kamilkurczak
03-02-11, 09:22
хм я буду правяраць яго.

Youngster
03-02-11, 22:10
Паважаныя мош,

вы выкарыстоўвалі vBSEO раней? Ці было ў вас яна інтэграваная з vBET?
Калі б вы, каб перазапісаць старыя файлы vBSEO (да інтэграцыі).

Пошук спасылак -> langtitle.

Дзякуй
Хлопчык

kamilkurczak
04-02-11, 11:48
Як Дзяўчына пісала - калі вы інтэграваць vBET з vBSEO, перш чым вам давялося адрэдагаваць два vBSEO файлаў. Пасля гэтага зьмяніць у файле vBSEO з'яўляецца vBET функцыю, каб выбраць URL з [langtitle ўнутры і пашлеце запыт у Google, каб перавесці яго. Нават пасля выключэння vBET запыт у Google па-ранейшаму адправіць.

Зараз вы павінны рэдагаваць гэты файл да першапачатковага варыянту vBSEO. Замяніць гэтыя файлы.

Акрамя таго, перш чым выдаляць, калі Вы былі заблакаваныя Google (або злучэнне выпуску) да гэтага часу пытаю, таму што адказу не было і не магло захаваць яго ў кэшы.

Вы можаце паспрабаваць ўключыць vBET калі ў вас ёсць добрае злучэнне з Google у цяперашні час і пратэставаць яго.

Youngster
12-02-11, 20:21
тэма зачынена, калі вы хочаце, каб адкрыць яго зноў напісаць мне вечара

Automatic Translations (Powered by Google, Microsoft®, Yandex, SDL Language Cloud, IBM Watson and Apertium):
AfrikaansAlbanianArabicBelarusianBulgarianCatalanChineseCroatianCzechDanishDutchEnglishEstonianFilipinoFinnishFrenchGalicianGermanGreekHaitian CreoleHebrewHindiHungarianIcelandicIndonesianIrishItalianJapaneseKoreanLatvianLithuanianMacedonianMalayMalteseNorwegianPersianPolishPortugueseRomanianRussianSerbianSlovakSlovenianSpanishSwahiliSwedishTaiwaneseThaiTurkishUkrainianVietnameseWelshYiddish
vBET 4.10.1 gives automatic translations