mosh
01-02-11, 14:55
Прывітанне
Некаторы час назад у мяне была праблема з пераўтварэннем (версія 3.3.6).
Аказалася, што google заблакаваў мой IP на адным з сервераў (часам перакладчык перакладае, часам вяртае 403).
Пры пошуку прычыны дадаў адлюстраванне спасылкі перакладу і вяртанне запыту ў целе старонкі.
Потым выключыў vBET і так яно і засталося. Але я яе пакінуў перанакіраванне.htaccess.
Некалькі дзен назад я заўважыў, што галоўная старонка кожны раз генеруе запыты Google:
Як пры выключаным vBET як выключаны (панэль кіравання).
Пасля адключэння функцыі vbet_googleTranslation()
запыты да Google API спыніліся, а праз некалькі дзен у панэлі Webmaster Tool
я заўважыў, што час загрузкі старонкі рэзка ўпаў і хуткасць індэксавання расло ў два разы.
Мне здаецца, што дзе-то гэта сур'езная памылка.
Tymgorzej што згаданыя запыты кароткія і можна было б зрабіць адным махам.
Можа быць, гэта таксама была прычына zbanowania мяне праз Google API (увесь час адны і тыя ж запыты)
Некаторы час назад у мяне была праблема з пераўтварэннем (версія 3.3.6).
Аказалася, што google заблакаваў мой IP на адным з сервераў (часам перакладчык перакладае, часам вяртае 403).
Пры пошуку прычыны дадаў адлюстраванне спасылкі перакладу і вяртанне запыту ў целе старонкі.
Потым выключыў vBET і так яно і засталося. Але я яе пакінуў перанакіраванне.htaccess.
Некалькі дзен назад я заўважыў, што галоўная старонка кожны раз генеруе запыты Google:
Як пры выключаным vBET як выключаны (панэль кіравання).
Пасля адключэння функцыі vbet_googleTranslation()
запыты да Google API спыніліся, а праз некалькі дзен у панэлі Webmaster Tool
я заўважыў, што час загрузкі старонкі рэзка ўпаў і хуткасць індэксавання расло ў два разы.
Мне здаецца, што дзе-то гэта сур'езная памылка.
Tymgorzej што згаданыя запыты кароткія і можна было б зрабіць адным махам.
Можа быць, гэта таксама была прычына zbanowania мяне праз Google API (увесь час адны і тыя ж запыты)