PDA

View Full Version: Riješen Čudne zahtjeve na Google API-ja na glavnu stranicu

mosh
01-02-11, 14:55
Bok Prije nekog vremena sam imao problema s prevoditelja (verzija 3.3.6). Ispalo je da je Google je blokirao moju IP na jednom od poslužitelja (ponekad i prevoditelj prevodi, ponekad vraća 403). Dok je u potrazi za razlozima sam dodao link na prikaz prijevod i povrat zahtjeve u tijelu stranice. Zatim sam isključen vBET i tako je ostalo. Ali sam napustio preusmjeravanje. Htaccess. Prije nekoliko dana sam primijetio da je glavna stranica svaki put kada generirati zahtjev Googleu:

Oba vBET isključen, a isključen (admin panel). Nakon blokiranja funkcija vbet_googleTranslation () upite na Google API zaustavljen, a nakon nekoliko dana u webmaster alat ploči, primijetio sam da je vrijeme učitavanja stranice dramatično smanjio, a stopa indeksiranja je udvostručen. Čini mi se da negdje postoji ozbiljna pogreška. Tymgorzej koje kotiraju upiti su kratki i mogu se obaviti u jednom naletu. Možda je to također razlog za zabranu me za Google API (kontinuirani, isti upit)

kamilkurczak
03-02-11, 09:22
Hmm ja ću to provjeriti.

Youngster
03-02-11, 22:10
Dragi mosh,

Jeste li se vBSEO ranije? Jeste li ga integrirati s vBET?
Ako ste imali, pa prebrisati stare datoteke vBSEO (prije integracija).

Traži za linkove -> langtitle.

Hvala
Dječak

kamilkurczak
04-02-11, 11:48
Kao dječak je napisao - ako integriraju vBET s vBSEO prije nego što je uređivanje dva vBSEO datoteke. Nakon toga urediti u vBSEO datoteke vBET funkcija za odabir URL-a sa [langtitle iznutra i pošaljite zahtjev za Google prevesti. Čak i nakon isključivanja vBET zahtjev za Google i dalje je poslati.

Sada morate urediti ovu sliku na izvornu vBSEO verziju. Prepiši te datoteke.

Također, prije deinstalacije ako je blokirano od strane Googlea (ili veza pitanje) i dalje pitati, jer nije bilo odgovora, a ne mogu ga spremiti u priručnu memoriju.

Možete pokušati omogućiti vBET ako imate dobru vezu sa Google sada i test it.

Youngster
12-02-11, 20:21
temu zatvoren ako ga želite ponovno otvoriti pisati mi pm

Automatic Translations (Powered by Google, Microsoft®, Yandex, SDL Language Cloud, IBM Watson and Apertium):
AfrikaansAlbanianArabicBelarusianBulgarianCatalanChineseCroatianCzechDanishDutchEnglishEstonianFilipinoFinnishFrenchGalicianGermanGreekHaitian CreoleHebrewHindiHungarianIcelandicIndonesianIrishItalianJapaneseKoreanLatvianLithuanianMacedonianMalayMalteseNorwegianPersianPolishPortugueseRomanianRussianSerbianSlovakSlovenianSpanishSwahiliSwedishTaiwaneseThaiTurkishUkrainianVietnameseWelshYiddish
Languages translations supported by vBET 4.10.1