mosh
01-02-11, 14:55
Bok Prije nekog vremena sam imao problema s prevoditelja (verzija 3.3.6). Ispalo je da je Google je blokirao moju IP na jednom od poslužitelja (ponekad i prevoditelj prevodi, ponekad vraća 403). Dok je u potrazi za razlozima sam dodao link na prikaz prijevod i povrat zahtjeve u tijelu stranice. Zatim sam isključen vBET i tako je ostalo. Ali sam napustio preusmjeravanje. Htaccess. Prije nekoliko dana sam primijetio da je glavna stranica svaki put kada generirati zahtjev Googleu:
Oba vBET isključen, a isključen (admin panel). Nakon blokiranja funkcija vbet_googleTranslation () upite na Google API zaustavljen, a nakon nekoliko dana u webmaster alat ploči, primijetio sam da je vrijeme učitavanja stranice dramatično smanjio, a stopa indeksiranja je udvostručen. Čini mi se da negdje postoji ozbiljna pogreška. Tymgorzej koje kotiraju upiti su kratki i mogu se obaviti u jednom naletu. Možda je to također razlog za zabranu me za Google API (kontinuirani, isti upit)
Oba vBET isključen, a isključen (admin panel). Nakon blokiranja funkcija vbet_googleTranslation () upite na Google API zaustavljen, a nakon nekoliko dana u webmaster alat ploči, primijetio sam da je vrijeme učitavanja stranice dramatično smanjio, a stopa indeksiranja je udvostručen. Čini mi se da negdje postoji ozbiljna pogreška. Tymgorzej koje kotiraju upiti su kratki i mogu se obaviti u jednom naletu. Možda je to također razlog za zabranu me za Google API (kontinuirani, isti upit)