Zobacz pełną wersję: Rozwiązany problem
zapoznanie się z pytaniem, które zrobiłem na forach, a ja się wczoraj, pisząc w języku angielskim sekcji adresowania pytanie o język. Napisałem w języku włoskim i ja, i "otrzymałem odpowiedź nie wiem, w jakim kraju w języku angielskim. Odpowiedziałem więc w języku angielskim, następnie wysłałem odpowiedzi na forum, ale strona jest automatycznie tłumaczone na język włoski. Więc zastanawiam się tak: 1. co mam napisane w języku angielskim jest wyświetlane w języku angielskim nawet jeśli ta osoba widzę na strony tłumaczenia w języku włoskim? 2. "Powodują, że użytkownik ma w języku angielskim i widzę jego odpowiedź w języku angielskim? więc jego odpowiedź nie jest "było tłumaczone na język włoski? Z góry dziękuję.
Gdy nadejdzie nowa wiadomość, a następnie vBET określa, co jest jego język za pomocą wybranej strategii (konfigurowalne przez "Wykrywanie Google Language"). Jeśli jest on traktowany jako napisane w innym języku, że domyślne forum, a następnie wiadomość jest automatycznie sprawdzana przez lang bbcode. Innymi słowy - vBET oznacza wiadomość dodanie informacji o jego język.
Teraz, gdy strona jest wyświetlana każda wiadomość jest pokazany na język całej strony. Więc jeśli patrzę tłumaczenie na język angielski włoski forum, widzę wszystko po angielsku - nawet pewne wiadomości są pisane w języku włoskim, niektóre w języku angielskim, niektóre w języku arabskim, i tak dalej. Patrząc na stronie widzisz wszystko w wybranych tłumaczenie nie ważne w jakich językach są oryginalne wiadomości dla tej strony.
Jedynym sposobem, gdy nie działa tak, gdy niektóre jego język komunikatów nie jest odpowiednio oznaczona (przyczyną tego różni się w zależności od wybranej strategii języka ustalenia). W tym przypadku takich wiadomości nie do edycji i lang bbcode muszą być dodane / poprawione ręcznie.
Czy to jest odpowiedź na Twoje pytanie? :)
Automatic Translations (Powered by Google, Microsoft®,
Yandex, SDL Language Cloud, IBM Watson and Apertium):