View Full Version: Riješen problem
ti oko pitanja koje sam napravio na forumima, a ja se dogodilo jučer, piše na engleskom dijelu bavi pitanjem o jeziku. Ja sam napisao na talijanskom i ja, i 'je dobio odgovor ja ne znam koja zemlja na engleskom jeziku. Tako sam odgovorio na engleskom, onda sam poslao odgovor na forumu, ali stranica je automatski prevedena na talijanski jezik. Tako sam čudo ovo: 1. Što sam napisao na engleskom jeziku je prikazane na engleskom jeziku, čak i ako ta osoba sam vidjeti na stranici prevedene na talijanski? 2. 'Uzrok da korisnik ima na engleskom jeziku i ne vidim njegov odgovor na engleskom jeziku? tako da njegova reakcija nije 'je prevedena na talijanski? Hvala unaprijed.
Kada stigne nova poruka, a zatim vBET određuje koliki je njezin jezik pomoću odabrane strategije (podesiv po "Google otkrivanja jezika"). Ako se smatra kako piše u drugom jeziku koji foruma zadani, onda poruka automatski obilježen lang BBCode. Drugim riječima - vBET obilježava poruku dodao info o svojim jezikom.
Sada kada se stranica prikazuje svake poruke je prikazan u jeziku cijelu stranicu. Dakle, ako gledam prijevod na engleski jezik talijanski forum pa vidim sve na engleskom jeziku - čak je neke poruke su napisani na talijanskom, neke na engleskom, neke na arapskom, i tako dalje. Gledajući na stranici možete vidjeti sve što je u prijevodu odabrali, bez obzira na kojim jezicima su izvorni poruke za ovu stranicu.
Jedini put kada to ne radi kao što je ovaj svojim kada su neki poruka jezik nije na odgovarajući način označena (uzrok tome razlikuje u skladu s odabranom strategijom jezika određivanja). U tom slučaju, takva poruka mora biti uređen i Lang BBCode biti dodan / ispraviti ručno.
Je li to odgovor za svoje pitanje? :)
Automatic Translations (Powered by Google, Microsoft®,
Yandex, SDL Language Cloud, IBM Watson and Apertium):