PDA

Zobacz pełną wersję: Rozwiązany Przeniósł się do Nowego Site Server Wont Work

bhanuprasad1981
12-12-09, 09:11
Po przeniesieniu strony na nowy serwer I Forum Doesnt ładować vBET On, tylko działa dobrze po i wyłączyć wtyczki i usuwanie z. htaccess, dziwne, ale admincp dobrze współpracuje z wtyczki na, co innego mam darmową wersję zainstalowanego na innej stronie serwera same to działa bez problemu: (

vBET
12-12-09, 16:28
Proszę być bardziej precyzyjnym - co to oznacza nie działa? Czy masz pustą stronę? Czy masz pustych stron, a nie tekst? Czy widzisz komunikat o błędzie lub uzyskać takie w mail? Co się dzieje?

Również po zmianie serwera należy upewnić się, że pasują do wszystkich wymogów w nowym środowisku: http://www.vbenterprisetranslator.com/forum/troubleshooting/6-faq.html # post7

bhanuprasad1981
12-12-09, 18:09
Strona ładuje się: (, tak się nie stanie z bezpłatnej wersji tylko wersja płatna, mam zainstalowany na serwerze suPHP jest z tego powodu?

bhanuprasad1981
12-12-09, 18:10
double post przepraszam

vBET
13-12-09, 20:01
Strona ładuje się: (, tak się nie stanie z bezpłatnej wersji tylko wersja płatna, mam zainstalowany na serwerze suPHP jest z tego powodu?

Nie wiedzą o żadnych problemów między vBET i suPHP.

Możesz spróbować ponownie vBET przeciążenie plików i ponownie plik produkt import? Być może na nowym serwerze Apache się mylić;)

Proszę PM mi adres do forum i dane dostępu do FTP i CP Admin. Ja sprawdzić, co się tam dzieje.

Automatic Translations (Powered by Google, Microsoft®, Yandex, SDL Language Cloud, IBM Watson and Apertium):
AfrikaansAlbanianArabicBelarusianBulgarianCatalanChineseCroatianCzechDanishDutchEnglishEstonianFilipinoFinnishFrenchGalicianGermanGreekHaitian CreoleHebrewHindiHungarianIcelandicIndonesianIrishItalianJapaneseKoreanLatvianLithuanianMacedonianMalayMalteseNorwegianPersianPolishPortugueseRomanianRussianSerbianSlovakSlovenianSpanishSwahiliSwedishTaiwaneseThaiTurkishUkrainianVietnameseWelshYiddish
Translations by vB Enterprise Translator 4.10.1